2.12.2021

Loppuneet tuotteet heinäkuu 2021

Oli pienoinen järkytys huomata, että viimeisimmät loppuneet, jotka olen täällä esitellyt olivat kesäkuulta. Onneksi olen edes jonkinlaista draftia saanut näistä sen jälkeisistä aikaiseksi, koska muuten olisi aikamoinen homma kaivella noita muistinystyröitä. Yritän nyt saada näitä loppuneiden tuotteiden esittelyitä kirjoiteltua tässä joulukuussa, jos jollain ihmeen kaupalla pääsisin ajan tasalle.
 

Aika uskomattoman määrän sain silloin helteilläkin käytettyä tuotteita. Olin mielestäni jopa melko laiska kosmetiikan kanssa, mutta näköjään en.
 
Grow Gorgeous Balance Shine-Enhancing Overnight Mask
 
LF Beauty Box 01/2021 - käyttelin tätä hiusnaamiota ohjeiden mukaan kuiviin hiuksiin ja jätin koko yöksi naamion muhimaan. Aamulla hiustenpesun jälkeen ne olivat niin täydellisen pehmeät ja hoidetun oloiset, että kyllä tämä tuote hommansa teki. Erittäin suuri miinus oli se, että valitettavasti tässä oli se sama tälle merkille ominainen miehinen tuoksu erittäin voimakkaana, joka siis oikeasti ihan etoo. Sisulla siis käyttelin, mutta toimi erittäin hyvin. (4/5)
 
TRESemmé Moisture Rich Shampoo
Tätä shampoota olen käyttänyt monta pullollista aikaisemminkin, joten on ihan luottotuotteita. Pesee hyvin yhdellä vaahdotuskerralla ja tuoksukin on ihana. (5/5)
 
Skin & Co Roma Whipped Polishing Cleansing Cream With Truffle Extract
Glossybox 05/2021 - tämä oli todella voidemainen puhdistusaine, joka jäi kasvoille pyörimään valkoisena. Oli helppo kuitenkin hieroa ja pestä pois. Tuoksu oli aivan ihana, joten tätä oli erittäin miellyttävä käyttää. Ei puhdistanut silmämeikkiä ihan täysin, mutta kasvomeikin kyllä aivan hyvin. Täytyi leikata kahtia voidemaisuutensa vuoksi ja kyllä siellä tavaraa vielä olikin. (5/5)
 
Feel Free Rose & Berries Balmy Cleanser
Goodiebox 07/2020, mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tämä oli mieto ja ihanan hellävarainen puhdistusaine, joka muutti muotoaan emulsiomaiseksi päästessään veden kanssa kosketuksiin. Tämä puhdisti kasvot hyvin ja tätäkin oli todella miellyttävä käyttää, joten tykkäsin paljon. (5/5)
 
Filorga Optim-Eyes Intensive Revitalizing 3-In-1 Eye Contour Cream
Ostospostaus - käyttelin tämän iltaisin ja piti sy-ihon kunnossa ja tarpeeksi kosteutettuna. Tämä ei ollut niin täyteläistä, joten kesäaika oli ihan hyvä tämän käyttämiseen. Ei ehkä parasta voidetta, mikä on vastaan tullut, mutta ei todellakaan huonointakaan. (4/5)  
 
Herbina Silmänympärysvoide
Bette Box 10/2019, mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tämä tuote sisälsi kosteuttavaa hyaluronihappoa, mutta mitään erityistä en kyllä sen vuoksi huomannut tämän kohdalla. Käyttelin tätä aamuisin ja tykkäsin kyllä, ei siinä mitään. Näillä hinnoilla voisin kuitenkin jopa ostaa uudestaankin. (4/5)
 
Filorga Meso-Mask Smoothing Radiance Mask 
Ostospostaus, mukana A to Z -projektissani - käyttelin tätä kerran viikossa koko kasvoilla (myös sy-iholla) ja tämä oli aivan ihana. Käyttö oli jotenkin terapeuttista ja rentouttavaa. En välttämättä huomannut mitään muita ihmeitä ihollani kuin kosteutusta ja pehmennystä, mutta jollain tavalla tämä oli luksusta ja jokaista käyttökertaa odotti kovasti, enkä jättänyt niitä väliin. Tuoksua tässä ei oikeastaan ollut. (5/5)

Seraphine Botanicals Sugar + Lemon Moisturizing Lip Scrub
Goodiebox 09/2020 - tämä tuoksui aivan ihanalta, juurikin sokeriselta sitruunalta, mutta muuten oli melkoisen mitätön tuote. Käytin tätä noin kaksi kertaa viikossa, joten oli todella riittoisaa, koska korkkasin tämän suurinpiirtein heti saatuani sen boksista. Välttämättä jokaisella käyttökerralla ei edes tullut niitä kuorivia partikkeleita, joten niiden kanssa oli todella säästelty. Tuli siis vain nestettä, mutta en välttämättä huomannut, että olisi niiden sisältämiensä öljyjen ym. ainesosien puolesta kovin hoitanutkaan huulia. Sinnikkäästi käyttelin kuitenkin loppuun, koska muutakaan vastaavaa tuotetta ei sillä hetkellä ollut. (1/5)
 
Ziaja Goat's Milk Enzyme Peeling Face & Neck
Bette Box 01/2019 mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tämän en huomannut tekevän iholleni yhtään mitään. Käyttelin sinnikkäästi tätäkin kerran viikossa, iso tuubi, joten oli riittoisaa. Korkkasin tämän siis vuoden alussa projektiini mukaan. Tässä oli parasta ennen päiväys 05/2021, mutta en usko tämän menneen vanhaksi. Tuoksu oli normaali, mutta ei onneksi se normaali Goat's Milk -tuoksu, joka on yleensä liian voimakas. Ehkä tämä teki jotakin piilevästi, toivottavasti. (1/5)

Kicks Rejuvinating Hydrogel Under-Eye Patches 
Ostospostaus - pakkauksessa oli 20 paria silmänalusnaamioita. Pidin purkkia jääkaapissa, joten näitä oli aivan ihana käytellä. Selvästi raikastivat ja piristivät. Naamiot olivat melko ohuita ja liukkaita, joten välillä oli hankalaa. Mukana tuli kuitenkin sellainen otin, jonka avulla näitä oli helpompi käsitellä. Näitä nyt ei ilmeisesti enää saa, joten hieman harmittaa, että en satsannut useampaankin purkkiin. Hieman myös säästellen näitä sen vuoksi käyttelin. (5/5)
 
Starskin VIP 7-Second Luxury All-Day Mask 7-In-1 Miracle Skin Mask Pad
LF Beauty Box 07/2021 - tällä ihmetuotteellahan oli 7 eri käyttötapaa, joista sitten valitsin yömaskina käytön. Tuotetta olisi pitänyt hieroa puhdistetuille kasvoille pussukan sisältämän tyynyn avulla 7 sekunnin ajan, mutta hieroin ihan varmasti pidempään. Aika älyttömän tarkka aika annettu. Tämä ei imeytynyt ihoon kunnolla ollenkaan, aamullakin kasvot olivat vielä lähmäiset. En siis olisi voinut käyttää esimerkiksi meikin alla missään nimessä. Jotenkin tämä kuitenkin virkisti kivasti heti laiton jälkeen. Myös aamulla iho tuntui pehmeältä, joten oli siinä mielessä kiva. Pussukassa oli yksi hoitokerta. (4/5)
 
MineTan Exfoliating Coffee Scrub
Glossybox Saksa - tästä kuorinnasta pidin aivan valtavasti. Tykkään kahvin tuoksusta kosmetiikassa, joten tämä tuli ihan oikeaan osoitteeseen. Kahvin tuoksu ei ollut ihan niin voimakas, kuin jossain muussa vastaavassa, mutta silti koko kylppäri tuoksui tältä. Tätä oli helppo myös käyttää. Hieroin tämän kropalle ja menin saunaan istumaan. Iho oli selvästi pehmeämpi pesun jälkeen. Tämä ei edes sotkenut niin paljon kuin se joku aiempi kahvikuorinta, jonka joskus aikoinaan käytin. Tämä oli täyttä luksusta. (5/5)
 
Wander Beauty Baggage Claim Gold Eye Masks
Glossybox 01/2021 - tämän pakkauksen pidin jääkaapissa ja oli ihanan virkistävää laittaa nämä naamiot silmänalusille. Läpyskät pysyivät erittäin hyvin, eivätkä lähteneet ollenkaan liukumaan ja ne olivat myös melko isot, joten kattoivat vähän isomman alueen. Lisäksi ne olivat näyttävän kultaiset. Olen käyttänyt tällaisia ennenkin ja ovat kyllä aivan ihanan rauhoittavat naamiot. (5/5)
 
Sence Mango Splash Soft & Refreshing Wet Wipes
Näitä kosteutusliinoja olen löytänyt halvalla Rustasta. Paketissa on 15 kappaletta. Nyt kun oli aikamoinen hellekesä, nämä pelastivat tukalalta ololta ja raikastivat kivasti. Lähinnä mökillä tuli käyteltyä. Näissä liinoissa on myös kiva ja piristävä tuoksu. (5/5)   

Tarte Tarteist Pro Glow Liquid Highlighter - Exposed
Boxycharm 04/2018, mukana Boxycharm-projektissani - tätä käyttelin ihan alkuun korostussävynä, oli intensiivinen ja pieni määrä riitti. Kun otin tämän projektiin mukaan, aloin lähinnä sekoittelemaan tätä pieninä määrinä meikkivoiteeseen, jolloin antoi kivaa kuultoa kasvoille. Toimi siinäkin hyvin. Helteiden alettua se sekoittaminen kuitenkin tuntui lisäävän pakkelimaista tunnetta, joten silloin oli vartalovoiteen vuoro. Sekoittelin siihen ja tämä antoi aivan ihanaa kimaltelua käsivarsillani, joten kelpasi käyttää. Halusin tämän pois laatikostani ja oli jo kauan sitten korkattu, joten en enää odotellut syksyä, että saisin laittaa tätä taas kasvoilleni. (4/5)
 
L'Oreal Paris Telescopic Mascara - Magnetic Black
Ostospostaus - tämähän oli siis melkein ilmainen kirpputoriostos, joka pääsi käyttöön melko pian, koska en voinut tietää, koska myyjä tämän oli itse hankkinut. Meni siis jonossa aika monen muun maskaran ohi. Joka tapauksessa olen melkein iloinen, että meni. Tämä oli niin täydellinen tapaus, että yllätti. Teki ripsistä megapitkät, ehkä vähän tuuheutti, ei sotkenut jne. Kaikki toimi. En olisi ikimaailmassa tätä ripsaria tullut itse kaupasta ostaneeksi, joten mahtava tietää, että sieltä löytyy tällaisiakin. (5/5)
 
Sandstone Raincoat Waterproof Mascara - Black
Goodiebox 06/2020 - tämä melko kallis ripsiväri ei taas toiminut omalla kohdalla ollenkaan. Tämä teki ripsistä ihan olemattoman näköiset, ei pidentänyt tai tuuhentanut mihinkään suuntaan, joten heitin parin testailun jälkeen pois. (0/5) 
 
Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream
Glossybox 05/2020 - kesti kauan ennen kuin raaskin käyttää tämän iki-ihanan vartalovoiteen, joka on niin täydellinen tapaus kuin olla ja voi. Tämän kanssa ei tarvitse edes muita hajusteita (no dödö ehkä), koska tuoksu jää leijailemaan iholle koko päiväksi. Onneksi näitä on vielä toinenkin mini jäljellä, se on parasta aikaa käytössä, mutta käyttelen säästellen. (5/5)
 
Dermosil Sparkling Satin Finish Body Lotion
Ostospostaus - tässä vartalovoiteessa oli pientä shimmeriä, joka kivasti kiilteli iholla auringonpaisteessa. Tuoksukin oli aivan ihanan kesäinen. Voide oli melko ohutta, joten siinä mielessä kesäaikaan täydellinen, mutta se ei imeytynyt kunnolla, joten sen puolesta olisi ollut parantamisen varaa. (3/5)
 
Love Beauty And Planet Coconut Water & Mimosa Flower Luscious Hydration Body Hydro Gel
Ostospostaus - tämä oli aivan täydellinen vartalovoide kesähelteille. Pidin tätä geelimäistä, sinistä ja läpinäkyvää voidetta jääkaapissa ja se viilensi ihoa todella kivasti. Tämä imeytyikin nopeasti, joten iho ei tuntunut ollenkaan nihkeältä. Tämä myös kosteutti. Tuoksu oli sitä samaa, mikä on ominaista tälle merkille, josta siis tykkään. Se oli mieto, mutta silti pulpahti nenään iholta pitkin päivää. Todella mahtava tuote, jota mielelläni käyttelisin lisääkin. (5/5) 
 
The Ritual Of Sakura Celebrate Each Day Body Scrub
LF joulukalenteri 2020 - erittäin voimakkaan tuoksuista ja todella raakaa kuorimista. Oli kyllä viimeisen päälle kuorinta. Ehkä vähän liiankin rajua, mutta näitähän oli tässä vaiheessa vielä toinenkin kaapissani, joten täytyi henkisesti valmistautua. Kyllähän tämän käytti ja iho oli todella pehmeä tämän jäljiltä, joten oli tehokasta. (4/5)
 
Dove Summer Glow Nourishing Lotion For Fair To Normal Skin
Muutamia vuosia vanha tuote, jota en ollut raaskinut heittää pois. Käyttelin vihdoin loppuun ja toimikin vielä. Tämän avulla sai pikku hiljaa luonnollisen näköisen rusketuksen ja oli erittäin helppokäyttöinen. Yleensä laitan näitä itseruskettavia voiteita vain jaloilleni, jotka eivät saa väriä ei sitten millään. Käsivarteni kyllä saavat. Tykkäsin tästä ja ostan varmaan uudestaan, kunhan saan tuon tällä hetkellä käyttämäni Nivean loppumaan.. toivottavasti ei kuitenkaan jää vuosiksi roikkumaan.. Tuoksusta en tämän Doven kohdalla tykkää. (5/5)

Nivea Hawaii Flower & Oil Fresh Care Shower
Ostospostaus - niin ihanan raikas suihkugeeli, että taidanpa ostella toistekin. Tämän tuoksu jäi jopa iholle ja varsinkin kylppäriin. Koostumuskin täydellinen, voisi käyttää talvellakin, tuskin kuivattaisi ihoa. Todella positiivinen yllätys. (5/5)
 
Mavala Nail Color Cream - 182 Fresh Melow
Bette Box 07/2019, mukana kynsilakkaprojektissani - tämä oli vähän pettymys. Otin tämän lakkaprojektiin mukaan, koska näin jollain niin ihastuttavat persikan väriset kynnet ja odotin tämän sävyn olevan suurinpiirtein samaa sarjaa. Tämä oli kuitenkin vähän liian tumma enkä oikein tykännyt. Tätä täytyi myös laittaa kolme kerrosta, että kynnet eivät kuultaneet alta läpi. Kuitenkin kolmen kerroksen jälkeenkin aina näkyi jostakin. Useimmiten käyttelin päällä mattalakkaa, jolloin kynnet olivat vähän siedettävämmät. Onneksi nämä Mavalan lakat ovat pieniä pulloja, tulee suhteellisen nopeasti käytettyä. Tässä tapauksessa korkkikaan ei jämähtänyt kertaakaan kiinni, ehkä käyttelin niin tiuhaan. (2/5)
 
The Body Shop Born Lippy Flavoured Lip Balm - Strawberry
TBS joulukalenteri 2017 - tämän käytin yövoiteena, koska oli niin tehokasta ja yöksi haluan tietenkin juuri sellaista. Korkkasin tämän siis tämän vuoden puolella ja oli vielä täysin kunnossa, vaikka vanha olikin. Oli oikein pätevä voide, tuoksuikin ihanalta. Ehkä tämä punainen voide saattoi antaa jotain sävyäkin, mutta eipä tullut sitä oikein siinä yötuimaan tarkkailtua. (5/5) 
 
Juicy Couture Viva La Juicy EdP
Glossybox 03/2021 - tässä oli jollain tavalla hedelmäinen ja marjainen tuoksu. Ei ehkä ollut kuitenkaan parhaimmillaan kesätuoksuna, mutta käyttelin silti näytteen pois pyörimästä. Ei parhaita tuoksuja, mitä on vastaan tullut, mutta menetteli. Tämä oli muuten kivasti suihkepullo. (3/5)

Yves Rocher Quelques Notes d'Amour EdP
Mukana A to Z -projektissani - tässä oli kukkainen, vähän outo ja mitätön tuoksu. Se katosi iholtani suurinpiirtein välittömästi, joten sain lotrailla kunnolla. Käytin tätä lähinnä aamuisin, kun olin lähdössä koiraa ulkoiluttamaan - asia, mihin välillä tuhlailen huonompia tuoksujani. Tämä ei loppunut projektin aikana, mutta oli ihana saada kuitenkin sen hyvän alun jälkeen pois varastoistani. Näitä YR minituoksuja on vielä muutama jäljellä. (1/5) 

Moomin Hyttyshätistin Hiuslenksut
Bette Box 05/2018 - en käyttänyt yhtään näytepussukkaa heinäkuussa, mutta nämä ajavat nyt sitä asiaa. Otin viimeisen lenksun kesällä käyttöön, on vieläkin käytössä ja koska muistin näidenkin tulleen yllätysboksista, laitoin loppuneisiin tuotteisiin. Tässä paukkauksessa oli neljä lenksua ja näiden luvattiin pitävän ötökät loitolla. Jos olin tilanteessa, missä tiedän joutuvani hyttysten kanssa tekemisiin, en turvautunut ainoastaan näihin. Senpä vuoksi paha sanoa, toimivatko nämä. Paarmoihin nämä ei ainakaan toimineet. Ne pörräsivät merellä ympärillä ihan niin kuin aina. Muuten olivat hyviä ja kestäviä lenksuja sekä lisäksi pirteän pinkin värisiä. (4/5)

Mukavaa viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. SKin & CO tuli joskus Boxycharmista, tuoksusta en tykännyt, mutta käytin pois :D Mavalan pulloja en ole koskaan saanut jumiin, tarinoita olen kyllä muilta kuullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu.. se tuoksu oli minun mielestä parasta tuossa Skin & CO:ssa ;) Näin se menee ;) Joo, en tiedä noiden Mavaloiden kanssa, missä menee pieleen. Ehkä saan sitä lakkaa siihen reunalle ja jumittuu, mutta toisaalta samalla tavalla käyttelen kaikkia lakkoja! Outoa.. :D

      Poista