10.12.2021

Loppuneet tuotteet syyskuu 2021

Jälleen jatketaan näiden roskien esittelyillä, vaikka vähän pukkaa flunssaa, joten hajuaisti ei ole ihan sadalla mukana.
 

Jos muistan, miltä tuote tuoksui, saatan mainita asiasta.
 

Nivea Haarmilch Pflegeshampoo 
Glossybox Saksa - tässä oli jälleen kerran Nivean tuote, joka oli aivan huippu. Tämä pesi hiukset hyvin ensimmäisellä vaahdotuksella ja vaahtosikin kivasti. Tuoksustakin tykkäsin. Alkoi se Nivean joulukalenteri kutkuttamaan tuossa jossain vaiheessa, koska olen nyt käytellyt monia hyviä tuotteita heiltä, mutta lopulta päätin jättää tänä vuonna ainakin välistä. (5/5)
 
Schwarzkopf Taft Instant Volume Powder
Ostospostaus - tämä jätti hiusten juuret hieman liian tahmeiksi, mistä en tykännyt ollenkaan. Tuuheutta tämä kyllä antoi, joten siitä plussaa. Kyljessä lukeekin "Ultra Control", joten ehkä tahmeus johtui siitä.. tiedähäntä.. En tule ostamaan uudestaan, jos tätä enää saakaan, koska ostin aikoinaan alelaarista. (3/5)
 
Naobay Protective Hair Mask Volume Conditioner x 3
Glossybox 01/2021 ja Glossybox Saksa, mukana 10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektissani - jotenkin oli pienessä mielessä, että tämä tuote, jota nyt on kolmin kappalein loppunut, olisi ollut hiusmaski eli siis tehohoitoa, mutta ei sinne päinkään. Käyttelin normaalina hoitoaineena ja siten toimi ihan kohtalaisesti. (2/5) 


Ecooking Vitamin C Serum
Glossybox Saksa - viime kuussa loppui yksi ja nyt toinen. Edelleen oli hieman mitäänsanomaton tapaus eli en huomaa näiden C-vitamiiniseerumeiden tekevän mitään erityistä iholleni, mutta on näitä toki kiva käyttää. Laitoin tätä iltaisin, imeytyi nopeasti, mutta tuoksu oli hieman omituinen. (3/5)

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
Ostospostaus - tämä oli isompi 60 ml pakkaus. Tämä taisi olla toinen käyttämäni samaa tuotetta ja edelleen tykkäsin. Tehoja ei tosin huomaa enää niin hyvin kuin aikoinaan, mutta silti saattaisi olla vaikeaa olla enää ilman. Aikoinaan tämä teki selvästi jonkinlaisen kasvojenkohotuksen. Nyt minulla on kuitenkin muita hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita odottamassa vuoroaan, joten käyttelen ne nyt alta pois ja palaan varmasti tähän vielä jatkossa. (5/5)

Ivy Aïa Face Cream With Provitamin B5
Goodiebox 11/2020 - tämä oli liian paksua omalle iholleni, joten parin kasvotestauskerran jälkeen tuubi meni kaulalle. Vähän harmittaa, mutta saipahan kaula sentään kunnon voidetta. (2/5)

Biotherm Blue Therapy Firming Rosy Cream
Joulukalenterista 2020, mukana 10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektissani - tämä taas sopi todella hyvin käyttää meikin alla. Kosteutti ihoa sopivasti ja tuoksu oli ihana. Aivan mahtava voide. Näitä oli vielä toinen jäljellä tässä vaiheessa ja sen käytin loppuun lokakuun puolella. (5/5)

Too Faced Hangover Pillow Cream 
Ostospostaus - tämä on siis yövoide ja oli kyllä ihanaa luksusta. Tätä oli niin ihana levittää kasvoille, oli jollain tapaa pehmeä voide ja se imeytyikin nopeasti. Lisäksi tässä oli aivan hurmaava mieto tuoksu. Voisin todellakin ostaa täysikokoisenakin. (5/5)


Biotherm Biosource Eau Micellaire
Joulukalenterista 2020 - todella hyvä misellivesi, joka puhdisti kasvot helposti ja miellyttävästi. Ei kirvellyt silmiäkään. Jonkinlaisen kalvon jätti jälkeensä, joten kasvot oli ehdottomasti pestävä käytön jälkeen. (5/5)

Biotherm Biosource 24 h Hydrating & Fortifying Toner
Joulukalenterista 2020 - tämä taas oli todella hyvä kasvovesi, joka toimi kuten edellä, mutta ei selvästikään jättänyt minkäänlaista kalvoa. Imeytyi hyvin kasvoihin ja kosteutti selvästi. Tykkäsin tästäkin. (5/5)

Dr. Brandt Pores No More Vacuum Cleaner Pore Purifying Mask
Boxycharm 04/2018, mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tämä 30 g tuote loppui yllättävän nopeasti. Onneksi ei ollut vielä kuitenkaan ehtinyt mennä huonoksi. Tämä jätti ihon kivan pehmeäksi ja siloisen oloiseksi. Erityisesti ihohuokosiin en kuitenkaan huomannut tämän vaikuttavan. Tuote oli sinistä ja siinä oli pieniä sinisiä partikkeleita mukana. Oli myös suhteellisen helppo pestä pois eikä kuivannut liian korppuiseksi iholle. (5/5)

Lumene Valo Nordic C Fresh Glow Brightening Gel Mask
Ostospostaus - tästä olen maininnut ennenkin, että ei valitettavasti tee iholleni oikein mitään. Silti tätä on miellyttävä ja virkistävä käyttää, joten siinä mielessä ok tuote. Tuoksukin on hyvä. (3/5)
 

Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Liquid Foundation - 120 Classic Ivory
Nyt en valitettavasti muista sekoitinko tätä vaaleamman sävyisen meikkivoiteen kanssa vai käytinkö tällaisenaan. Kuitenkin muistan tykänneeni ja miettineeni, että valmistetaanko vielä ja jos näin on, niin pakko kokeilla. Ensin täytyy käytellä kuitenkin muutamia vanhempia meikkivoiteita alta pois.
 
Biotherm Blue Therapy Accelerated
Tykkäsin tästä ja tällainen kaapistani löytyykin, joten kiva päästä sekin korkkaamaan jossain vaiheessa. Muutamia vanhoja näytteitä heittelin suoraan roskiin muistaakseni juuri tässä kuussa, en ottanut niistä kuvia. 
 
Beauty Pro Rose Infused Sheet Mask
LF Beauty Box  04/2021 - tämä oli todella märkä naamio, aine valui ihan leukaa pitkin. Senpä takia käyttelinkin sitten jälleen kahteen kertaan eli laitoin yön yli jääkaappiin ja käytin seuraavana päivänä uudestaan. Hieman kylmää touhuahan tuo alkuun on, mutta kivasti kirpasee. Tämä seerumi imeytyi hyvin ihoon ja tuntui hoitavalta. maski oli helppo laittaa ja tässä oli kivan hentoinen ruusun tuoksu. Voisin sanoa jopa, että oli yksi miellyttävimmistä kangasnaamioista, mitä olen käyttänyt. (5/5)


Ahava Smoothing Body Lotion
LF Beauty Box 08/2021 - tämä oli hieman pettymys. En oikein välittänyt tämän tuoksusta ja itse voidekin oli vähän ohkaista. Aiemmin tuli muistaakseni samasta boxista toinen Ahavan voide, joka oli erittäin hoitavaa ja tuoksukin voimakas, joten kyllä heillä hyviäkin on olemassa. (3/5)
 
Taiga Siberica Wild Icy Cranberry Natural Shower Gel
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektissani - ihanan marjaisen tuoksuinen suihkugeeli, mutta hieman liian juoksevaa omiin mieltymyksiini nähden. Tykkään näistä tämän merkin etiketeistä, ovat näyttäviä. Tätä en kuitenkaan tule toistamiseen ostamaan. (3/5)

Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter Body Lotion
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektissani - tässä tuotteessa oli kaikki kohdillaan. Tuoksu oli taivaallinen, selkeä suklaa/kaakao, voiteen koostumus oli hyvä ja se imeytyi nopeasti. Lisäksi pumppupullosta iso plussa. Näinkin näitä juuri Rustassa, mutta en ainakaan vielä ostanut lisää. (5/5)
 

Maybelline Baby Lips Electro Fierce N Tangy
Tästä Baby Lipsistä tykkäsin paljon. Oli jotenkin hoitavan oloista ja vähän jopa kihelmöi huulilla. Tuoksukin oli sellainen mentolinen. Jätän sanomatta sen, minkä aina sanon.. No siis sen, että kuitenkin kiva päästä taas yhdestä Baby Lipsistä eroon. (4/5)
 
Nivea Strawberry Shine Lip Balm
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektissani - hyvä oli tämäkin Nivean tuote. Kosteutti hyvin ja pysyi huulilla pitkään. Väriltään voide oli punaista ja antoi hentoisen sävyn huulille, mutta ei liian punaista, vaan sellaisen mukavan kivan lisän. (5/5)
 
Yves Rocher Pur Arnica Moisturizing Hand Cream
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektissani - tässä eivät olleet ihan ne samat tehot, mitä siinä yhdessä YR:n samankaltaisessa käsivoiteessa oli ja josta pidin paljon. Sitä ei ilmeisesti enää ole saatavilla. Kyllä tämäkin ihan perushyvä oli, joten käyttelin yövoiteena. Tuoksukin oli hyvä ja sen huomaan myös nuhani läpi, joten on varmaankin aika voimakas. (4/5) 


Benefit Hoola Bronzer
Asos joulukalenterista 2018 - kylläpä tämä kesti pitkään, vaikka oli vain pieni näytekokoinen pakkaus. Näitä on minulla vielä toinen, onneksi sekään ei ole täysikokoinen vaan mini, mutta tekemistä sitten siinäkin tulee riittämään. Tämä on itselleni ehkä vähän liian tumma, joten vähän harmittaa sen vuoksi. Minulla on myös Hoola Lite yhdessä paletissa ja se on juuri eikä melkein. (4/5)
 
Mavala Super Base
Tämä on ollut laatikossani varmaan 10 vuotta. Korkki jämähti aina kiinni, joten kyllästyin. Nyt käyttelin väkisin pois ja pari kertaa kävin jakoavaimella avaamassa. Ehkä tämä oli mennyt jo vähän huonoksikin, koska ainakaan kynsien värjäytymistä tämä ei estänyt. Muuten toimi hyvin eli lakka pysyi kynsillä hieman pidempään tämän ansiosta. (2/5)
 
Narciso Rodriquez Musc Noir
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektissani - tässä oli aivan liian myskimäinen tuoksu, joten en oikein välittänyt. Oli kyllä hienostunut, mutta jos saan valita, niin tällaiset jätän välistä. (2/5)

I Heart Revolution Pink Dream Fragrance Body Mist
Ostospostaus - tässä taas oli aivan ihanan raikas tuoksu, johon ihastuin täysin ja tämä tuote loppuikin vähän yllättäen ja mielestäni todella äkkiä, joten on kyllä tullut suihkuteltua. Suihkeen pinta nimittäin pysyi hyvin piilossa tuon pinkin pinnan alla. Pullon perusteella luulisi, että tuoksu on sellainen vähän makean tyttömäinen, mutta se oli raikkaan kukkainen. Se pysyikin ihollani, joten kaikki pisteet tälle. (5/5) 


 Tässä vielä Hoola, on se loppu viimeistä murua myöden. 
 
Siinä syyskuun saldo ja pian varmaan seuraa jo lokakuun omat. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti