12.12.2021

Joulukalentereiden luukut 7-12

Seuraavaksi jälleen joulukalentereiden luukkujen sisältöä. Kaikenlaista kivaa niistä taas tuli, on tämä vaan niin ihanaa aikaa.  


Ensimmäisenä OPIn kalenteri:


Luukku 7: Nail Lacquer - Snow Day in LA
Luukku 8: Nail Lacquer - I'm Really an Actress
Luukku 9: Nail Lacquer - Lincoln Park After Dark


Luukku 10: Nail Lacquer - Big Bow Energy
Luukku 11: Nail Lacquer - Abstract After Dark 
Luukku 12: Nail Lacquer - I'm Not Really a Waitress


Aivan ihana rivi lakkoja taas ja ihan joka lähtöön. Tuota 8. luukun kimaltelevaa punaista täytyy varmaan laittaa jouluaatoksi, täydellinen siihen päivään. Näiden lakkojen nimet tosiaan löytyi niiden luukkujen sisäsivuilta, innostuksissani en sitä edes alkuun hoksannut.. 














Seuraavaksi Kicksin kalenteri:


Luukku 7: BeautyAct By Kicks Vita-C MultiAction Brightening Toner (150 ml)
Luukku 8: Emma S. Cleansing Facial Wash (50 ml)
Luukku 9: Skin Treat Brightening Vitamin C Face Elixir (30 ml)


Luukku 10: Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (25 ml)
Luukku 11: BeautyAct By Kicks UltraPlumping Eye Patches x3
Luukku 12: Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask (14 ml)


Paljon tästä kalenterista tulee noita Kicksiin liitettäviä merkkejä, mutta aivan mahtavaa, että niitäkin pääsee testailemaan. Ei tulisi ihan ensimmäisenä kuitenkaan mieleen ostella niitä. Ja taas on niin hyvän kokoisia tuotteita, ainakin nuo ensimmäiset kolme. Loput muuten vaan loistavia, joten kaikki näistä tulee todellakin käytettyä. 


Puolet luukuista on jo avattu, mutta onneksi on vielä toinen samanlainen satsi jäljellä. Lisäksi täytyy tässä jo myöntää, että menin ostamaan alesta vielä yhden kalenterin. Katsotaan nyt, koska se ehtii saapua, tuleeko edes ennen joulua. Kivaa sunnuntai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Ihania OPI lakkoja <3 eilen näin Lumenen ja Essien kalenterit puoleen hintaan mutta en nyt ostanut kun en tarvitse mitään. On tämä ihanaa aikaa availla luukkuja, voisipa se jatkua tammikuuhun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OPIn kalenteri on kyllä niin kiva! Lakat aivan ihania! <3 Pullot on pieniä, mutta ei haittaa.. kyllä niistä riittää :) On tämä joulukuu kyllä yhtä luksusta ja aamuisin herää aina vähän rivakammin kuin yleensä ;) Alekalenterit siellä kyllä houkuttelee, mutta nyt pidän itsekin tiukan linjan.. Varsinkin kun jo sorruin... ;) :D

      Poista