18.12.2021

Joulukalentereiden luukut 13-18

Joulukalentereiden sisältöä tiedossa. En ole vieläkään saanut tilaustani kolmannesta kalenterista, mutta toivoahan toki vielä on, että saisin sen ennen joulua. Mutta näillä näkymin siis avaan siitä sitten ainakin 20 luukkua kerrallaan..


Esittelen ensimmäisenä jälleen OPIn kalenterin luukut:


Luukku 13: Nail Lacquer - Tickle My France-y
Luukku 14: Nail Lacquer - Strawberry Waves Forever
Luukku 15: RapiDry Top Coat


Luukku 16: Nail Lacquer - Gelato On My Mind
Luukku 17: Nail Lacquer - Paint The Tinseltown Red
Luukku 18: Nail Lacquer - OPI <3 To Party


Kaikki lakat olivat jälleen aivan ihastuttavia ja myös päällyslakalle on käyttöä. Näistä ehkä vähiten tulee käytettyä tuota 16 luukun mintunvihreää, mutta eiköhän sitäkin viimeistään kesällä. Kaikki muut värilakat ovat niin ominta omaa, että niin tekisi mieli jo kokeilla. 


Sitten Kicksin tulokkaat:


Luukku 13: Budgie Smooch! Nourishing Lip Treatment (15 ml)
Luukku 14: Nuxe Melting Honey Body Oil Balm (30 ml)
Luukku 15: Origins Ginzing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff (15 ml)


Luukku 16: Skin Treat Long-Lasting Effect Deodorant (60 ml)
Luukku 17: It Cosmetics Confidence In a Cream (15 ml)
Luukku 18: BeautyAct By Kicks 5% AHA Dual Peel (50 ml)


Tuo Origins sy-voide sekä It Cosmeticsin kasvovoide olivat jälleen niitä tuotteita, jotka ovat suuri syy tämän kalenterin ostamiselle. Olen halunnut pitkään kokeilla molempia, mutta kun sitä varastoa riittää niin olen odotellut parempia aikoja. Sy-voiteesta minulla on nyt tosin se yksi näytekokoinenkin kappale. Ensin ei ole yhtään ja sitten on heti jo back-uppia. Näistä luukuista tuli nyt se kalenterin mielestäni huonoin tuotekin eli deodorantti. Vaikka jostain kumman syystä toimisikin itselläni niin ei ehkä joulukalenteritavaraa. Jotain vähän hohdokkaampaa mieluummin. Nuo muut kolme ovat ihania ja Nuxen vartalovoiteen otan varmasti käyttöön ihan näinä päivinä. Siinä on aivan taivaallinen tuoksu.


Vielä muutama päivä... Oikein mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Kicksin kalenterissa on kyllä ollut todella hyvä (ja laadukas) sisältö ! Mie tilasin alekupongilla jonkun Origins -sarjan setin, pitäisi vaan paketti noutaa postista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä samaa mieltä. Ja isokokoisia tuotteita, mikä on iso plussa! :) Oii, ihana Origins <3 Niitä tuotteita ei voi olla ikinä liikaa :) Siitä on varmasti paljon iloa! :)

      Poista
  2. Onpa hyvät sisällöt taas, itsellä on se LF johon olen tosi pettynyt. Kateellisena katsoo muiden sisältöjä :) kynsilakkoja jos tarvitsisin niin tämä OPI kalenteri olisi kyllä valintani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Mietin LF:n omaa pitkään itsekin, mutta ehkä niitä pienikokoisia tuotteita on liikaa.. Olisin sen varmaan ostanutkin, jos en olisi sitten ihastunut tähän Kicksin omaan niin totaalisesti, että se vei mennessään ja sitten vielä OPI päälle.. ;)

      Poista