28.12.2021

Joulukalentereiden luukut 19-25

Joulu on vietetty ja sitä myöden se joulukuun ehkä suurin hupi loppui tänäkin vuonna, kalentereiden viimeiset luukut on avattu. Jotakin puuttuu nyt ihan selvästi näistä aamuista, kyllä siihen availuun vaan niin taas tottui. Katsotaan nyt ne loput luukut ja aloitan jälleen OPIsta: 

Luukku 19: Nail Lacquer - Strawberry Margarita
Luukku 20: Nail Lacquer - LED Marquee
Luukku 21: Nail Lacquer - Maraschino Cheer-y


Luukku 22: Nail Lacquer - Alpine Snow
Luukku 23: Nail Lacquer - Mylar Dreams
Luukku 24: Nail Lacquer - Turn Bright After Sunset
Luukku 25: Nail Lacquer - All Is Berry & Bright


Loppuun asti niin ihania lakkoja, joita kelpaa nyt käytellä. Lakkakokoelma kyllä kasvoi näiden myötä melkoisesti, mutta sehän oli täysin tietoinen päätös. Olen ehtinyt tästä kalenterista kahta värilakkaa (aluslakan lisäksi) jo käyttämäänkin ja molemmat hurmasivat minut ihan täysin. Kokeilemani lakat olivat luukun 8 
I'm Really an Actress sekä luukun 11 Abstract After Dark. Jotenkin tämä kalenteri oli ihan nappiostos ja olen todella tyytyväinen, että päätin tämän hankkia. Nämä tuovat nyt paljon piristystä harmaaseen arkeen ja on todellakin, mistä sävystä valita - lakkojahan tuli yhteensä 25  kappaletta, joista värilakkoja oli 22.  


Feeluniquen
kalenterin viimeisistä luukuista tuli seuraavanlaisia tuotteita:


Luukku 19: Aromatherapy Deep Relax (10 ml)
Luukku 20: Korres Wild Rose Vitamin C Sleeping Facial (16 ml)
Luukku 21: Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask & We Are Paradox Repair Game Changer Hair Mask (75 ml)


Luukku 22: Filorga Scrub & Detox (15 ml)
Luukku 23: Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream (15 ml)
Luukku 24: By Terry Baume De Rose Lip Care (2,3 G)
Luukku 25: Wishful Chin Lift Sculpting Sheet Mask & Huda Beauty Rich Nude Obsessions Eyeshadow Palette

Tässäkin kalenterissa oli 25 luukkua, mutta kahdesta luukusta tuli kaksi tuotetta, mikä oli aivan ihana asia. Tämänkään kalenterin ostaminen ei kaduta ollenkaan, niin huipputuotteita täältä tuli ja varsinkin tuo Huda Beautyn paletti on selkeästi pisteenä iin päälle. Tässä kalenterissa oli useampikin jo ennestään tuttu tuote ja niin näistä viimeisistäkin tuli vielä Elemiksen sekä By Terryn omat, jotka ovat aivan loistavia. Elemis itseltäni juuri loppui, joten mahtava saada heti uusi tilalle ja By Terryn huulituote on parasta aikaa käytössä. Muutkin näistä tuotteista kuulostavat upeilta, joten kaikki tulee ehdottomasti itse käytettyä. Itse ostin tämän 40% alennuksella, mutta nyt tätä näyttäisi vieläkin löytyvän jopa 50% alennuksella Feeluniquen sivuilta. 


Tässä vielä Huda Beautyn ihanuus. 
En ole aikaisemmin testannut merkiltä mitään, joten se hoituu nyt tämän myötä. Tämän paletin sävymaailmakin on juuri sitä ominta omaa, joten käyttöä tulee varmasti.


Viimeisenä vielä Kicksin luukut: 


Luukku 19: Elizabeth Arden Hyaluronic Acid Ceramide Capsules (7 kpl)
Luukku 20: Mon Sun Nighttime Wonder Detox & Antioxidant Overnight Hand Treatment (75 ml) 
Luukku 21: Dsquared2 Wood EdT (5 ml)


Luukku 22: BeautyAct By Kicks HydraRepair Melting Cream (50 ml)
Luukku 23: Lancome Advanced Génifique Youth Activating Concentrate (7 ml)
Luukku 24: Glamglow Supermud Clearing Treatment (30 g)

Mitä ihanuuksia täältäkin vielä löytyi. Glamglow'n ihana Supermud loppui myös juuri itseltäni, tykkäsin siitä erittäin paljon, joten nyt on onneksi uusi tilalla. Glamglow, Lancome ja BeautyActin kasvovoide olivat osa niitä tuotteita, jotka ratkaisivat tämän kalenterin oston. Käyttelen myös ennestään tutut Elizabeth Ardenin kapsulit ja käsivoiteen suurella innolla. Hajuvesi taitaa olla miehille, mutta luultavimmin joudun käyttämään itse, en usko, että kelpaa miehelleni (en ole kylläkään vielä kysynyt..). Tämä Kicksin kalenteri oli myös aivan huippupakkaus täynnä aarteita. Tässä oli todella monta täysikokoista tuotetta ja paljon Kicksin omia merkkejä, joihin nyt tutustuu tämän kalenterin myötä. Ja niitähän on sitten helppo ostaa lisää...


Tässä vielä viimeisten luukkujen saalis. Melkoiselta määrältä näyttää jo tämä kasa.


Tässä sitten kaikki tuotteet ja tämä vasta valtavalta määrältä näyttääkin. Tekemistä riittää.. Varsinkin kasvovoiteita tuli useampia, mutta mikä mahtavinta, ei yhtä ainoata silmänrajauskynää ja vain yksi huulipuna, joka sekin oli sävyltään sopivan arkinen. Tosin yksi oli kynsilakkakalenteri, toinen ihonhoitoon perustuva ja kolmaskin melkein, joten ei ihme. Uskoisin, että näistä 76 tuotteesta ainakin kolmasosa tulee käytettyä ensi vuoden aikana, oli niissä sen verran näytekokoisia. Muutaman hassun tuotteen olen jo käyttänytkin, pari on käytössä parasta aikaa ja muutamat otan käyttöön pikapuoliin. Aivan ihana kalenterikuukausi tänä vuonna, mutta kaikki kiva loppuu aikanaan. Ihanaa vuoden viimeisen viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Sulla oli kyllä hyvät kalenterit! Kicksin kalenteri ei ehkä ennen ole ollut ollenkaan kiinnostava, mutta BeautyAct kyllä todella hyväntuntuinen merkki ja Kicksin molemmat eli meikki & ihonhoitokalenterit oli loistavia tänä vuonna! Vaikka ne sisälsivätkin paljon BeautyActin tuotteita. Ensi vuonna haluan kyllä Kicksin kalenterin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, en itsekään ole aikaisemmin innostunut Kicksin kalenterista, mutta jatkossa tämä täytyy pitää mielessä ;) Ensi vuonna tiedetään, mitä tarkkailla! ;) BeautyAct vaikuttaa todella laadukkaalta merkiltä ja sitä tosiaan tuli.. :D

      Poista