16.12.2021

Loppuneet tuotteet lokakuu 2021

Nyt katsellaankin jo lokakuun loppuneita tuotteita, pian ollaan ajan tasalla. Määrä ei ole ehkä ihan niin iso kuin normaalisti, mutta on siellä sentään muutamia ikuisuustuotteita, joista on aina kivempi luopua.
 

Aloitetaan taas hiustuotteista: 
 
Garnier Respons Ginger Recovery Revitalizing Conditioner 
Törmäsin tähän sarjaan ihan livenä Tokmannilla (aiemmin nähnyt vain verkkokaupassa) ja oli pakko ostaa inkiväärin vuoksi. Se on yksi parhaista tuoksuista kosmetiikassa. Muissa kaupoissa en ole tätä vielä nähnyt. Tuoksu tässä oli siis kohdillaan, se ei ollut voimakas, vaan melko mieto. Tämän hoitoaineen tehot ei kuitenkaan ihan riittäneet omiin hiuksiini, joten ainakaan tätä perushoitoainetta ei tarvitse enää ostaa. (3/5)
 
Mélusine Paris Hair Protection Elixir SPF 20 
Glossybox 05/2021 - otin tämän kuivaöljyn käyttöön heti, kun se tuli boxista ja tämä pieni pullo kesti lokakuulle asti. Annostelun kanssa sai olla niin varovainen, muuten hiukset olivat lähmäiset kuin mitkä. Tykkäsin tästä kuitenkin, kunhan onnistuin annostelemaan oikein ja tuoksukin tässä oli aivan ihanan kesäinen. (4/5)
 

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift
Joulukalenterista 2020 - viime kuussa loppui ensimmäinen ja nyt tämä toinen. Aivan loistava voide ja niin ihana tuoksu. Onneksi näitä tuli kalenterista kaksi, niin sai hieman paremmin tutustua tähän. (5/5)

Decleor Aroma Cleanse
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektissani - tämä puhdistusaine pesi ihon narisevan puhtaaksi, enkä oikein tykännyt siitä tunteesta. Pienellä määrällä sai siis ihon todellakin putipuhtaaksi, joten siinä mielessä loistavaa tavaraa, mutta olisi ollut kiva, jos ei ihoa kiristäisi jälkikäteen. Tässä oli sellainen peruspuhdistusaineen tuoksu. (4/5)
 
TonyMoly I'm Real Clear Skin Rice Mask Sheet
Glossybox 09/2021 - olipa kiva käyttää pitkästä aikaa TonyMolyn naamio. Joskus muinoin ei juuri muuta tullut käytettyäkään. Tämä selvästi kosteutti ja oli helppo asetella, tuoksukin oli kiva. Tässä ei ollut nestettä niitä huimia määriä, mitä joissain toisissa maskeissa, mutta silti käyttelin tämän kahteen kertaan. Laitoin siis jääkaappiin yöksi ja seuraavana iltana uudestaan. Samat tehot edelleen, aivan ihana. (5/5)

Lumene Valo Nordic-C Bright Eyes Awakening Patches 
Ostospostaus - tässä paketissa oli kuusi paria ja näitä on tullut ennenkin käyteltyä, mutta en tiedä, valmistetaanko enää. Nämä ovat erittäin piristävät ja viilentävät varsinkin sen jälkeen, kun näitä on pitänyt hetken aikaa jääkaapissa ennen käyttöä. Tuntuu, että todellakin tehoavat silmänalusiin. Jos tulee vastaan, ostan lisää. (5/5)


Dermosil Lip & Cheek Colour - Sweet Pink
Bette Box 12/2017, mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tätä tuli käyteltyä sekä huulilla että poskilla. Loppuaikoina enemmän huulilla, koska jotenkin minun mieltymykseni muuttuivat eikä tämä pinkki sävy mielestäni oikein enää sopinut poskille. Huulillakin sekoittelin tätä aina jonkun toisen tuotteen kanssa. Ihanaa, että sain yhden huulituotteen loppumaan! (3/5)

Trifle Cosmetics Lip & Cheek Jam - Dark Cherry
Glossybox 06/2020 - tästä tykkäsin todella paljon. Tätä oli helppo taputella poskille ja sävystä tuli aivan ihana. Pieni määrä tuotetta riitti. Ainoa huono puoli oli tuo pipetti, joka lakkasi toimimasta jossain vaiheessa. Myöskään kaikkea tuotetta ei saanut ulos tuolta pullosta. (5/5)


Vaseline Lip Therapy - Aloe
Ostospostaus - tämän käytin yöhuulivoiteena. Ei ollut parhaasta päästä, mutta menetteli. Aamulla oli kyllä vielä jonkin verran tätä jäljellä eli huulet eivät olleet täysin kuivat. Muuten ihan miellyttävä käyttää ja tykkäsin tuoksusta. (3/5)

Bodyographypro Makeup Brush Cleanser
Boxycharm 11/2018 - tämä puhdisti siveltimet erittäin hyvin ja oli helppokäyttöinen. Olen tottunut puhdistamaan siveltimeni toisella tuotteella, joten kun sain toisen tällaisen suihkeen Glossyboxista, tuli kiire käyttää tämä vanha ensin loppuun. Lopulta suihkuttelin tällä pienemmät siveltimet lähes joka kerta käytön jälkeen, joten on kyllä ollut hygieenistä toimintaa. (5/5)
 

Rituals The Ritual Of Sakura Organic Rice & Cherry Blossom Celebrate Each Day Body Scrub
Glossybox Saksa - tämä oli toinen tällainen käyttämäni ja edelleen olen sitä mieltä, että on todella raju kuorinta. Kiteet ovat melkoisen raastavia. Tuoksu on onneksi vähän miedompi versio esimerkiksi saman sarjan hajuvedestä ja vartalovoiteesta, joten tätä kyllä sietää ihan hyvin. (4/5) 
 
Mine Tan Body Skin Replenishing Rapid Recovery Moisturizing After Sun Gel
Glossybox 06/2021 - tätä käyttelin lähinnä saunasta tullessani rauhoittamaan ihoani. Voide oli melko vetistä, mutta kyllä tämän käytti ja rauhoittikin sitä ihoa jonkin verran. En kuitenkaan ostaisi uudestaan. (3/5) 

Douglas Les Délices Mango Passion Gentle Body Milk
Ostospostaus - tämäkin oli melko litkuista voidetta, mutta nyt tajuan, että tämä olikin 'body milk', joten se ehkä selittää. Tuoksusta tykkäsin todella paljon, ihanan kirpeä mango, joka pysyi myös iholla jonkin aikaa, mutta voiteen tehoissa oli toivomisen varaa. (3/5)
 
Nspa Mango Shower & Bath Gel
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projektissani - suihkugeelin koostumus oli hyvä ja pullo ihanan pirteä kylppärissä. Tuoksu vain oli melko keinotekoinen, ei parasta mangoa, mihin olen törmännyt. Nyt kun tyhjän pullonsuusta tätä taas tuoksuttelen, on aivan ihana, mutta suihkussa sen kokee jotenkin eri tavalla. (3/5) 
 

Adesse New York Organic Infused Nail Lacquer - Suzannemi
Boxycharm 08/2017, mukana kynsilakka- ja Boxycharm-projektissani - täydellisen punainen kynsilakka, joka toimi loppuun asti eikä lähtenyt paksuuntumaan, vaikka vanha olikin. Täytti kyllä kaikki kriteerit, mitä lakalta odotan eli sävy oli kohdillaan, levittäminen superhelppoa ja yksikin kerros olisi riittänyt. Laitoin kyllä useimmiten kaksi, että lakkaus näyttäisi tasaiselta ja saisi korjattua ne ensimmäisen kerroksen virheet. (5/5)

Sephora Watermelon Hand Balm
Ostospostaus - tämä oli oikein hyvä käsivoide ihanan miedolla vesimelonin tuoksulla varustettuna. Tämä kulki käsilaukussa mukana. Piti kädet pehmeänä, joten voisin ostaa uudestaankin (tosin tämä kyseinen voide tuli kaupanpäällisenä). (5/5)
 

Bath & Body Works Wicked Plum Vampire Blood PocketBac Anti-Bacterial Hand Gel
Tuossa marraskuun aikana sairastettiin vuoron perään perheessä flunssaa, joten käsidesiä meni urakalla. Käyttelin siinä loppuun muutamat jämätkin. Tämä oli tummanpunainen käsidesi, jossa oli melko mieto, mutta hyvä tuoksu. Nämä B&BW:n käsidesit ovat siitä hyviä, että ne imeytyvät perusteellisesti eivätkä lähmää käsiä ollenkaan. (5/5)

Bath & Body Works Cocoa Mint PocketBac Anti-Bacterial Hand Gel
Mukana A to Z -projektissani - tämäkin siis imeytyi täysin, mutta tämän tuoksu oli aivan liian voimakas. Siinä onkin yksi syy, miksi tämä on roikkunut varastoissa niin kauan. Tuoksusta tuli joulu mieleen ja itse tykkäsin siitä, mutta esimerkiksi mies todellakin karsasti. (5/5)
 
Cleansing Handgel
Tämän muistan ostaneeni Schipholin lentokentältä kauan sitten. En tiedä oliko tehot jo menneet, mutta toivottavasti ei ja tykkäsin tästäkin. Tässä ei ollut tuoksua ja imeytyi myös hyvin käsiin. (5/5)





O'Keeffe's For Healthy Feet Jalkavoide
Glossybox 04/2021 - tämä oli todella hyvä jalkavoide, paksua ja tehokosteuttavaa. Korjasi kesän jälkeen hieman kärsineet jalkani todella nopeasti. Harmi, kun tämä on niin kallista, mutta jos jatkossa kaipaa tehohoitoa, niin tulee silti ostettua. (5/5)

Yves Rocher Anti-Tiredness Foot Soothing Iced Gel
Ostospostaus - miedolla laventelin tuoksulla varustettu jalkavoide, joka viilensi ja piristi jalkoja ihanasti. Kosteutus oli vähän niin ja näin. Totesin, että itse kaipaan kuitenkin enemmän kosteutusta kuin viilennystä, joten ei mennyt ihan nappiin. Tuli tietenkin kuitenkin käytettyä loppuun. (3/5)

Mukavaa viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti