2.10.2021

Glossybox syyskuu 2021

Nyt olisi esittelyssä tältä erää viimeinen Glossyboxini, toivottavasti. Luulen peruneeni sen ajoissa, mutta näistä kun ei aina tiedä. Peruin boxin ihan vain sen vuoksi, että alan olemaan melko epätoivoinen muutamien tuotekategorioiden kanssa, joten pakko hieman rauhoittaa tilannetta. Inhoan tuotteiden heittämistä pois. Lisäksi olen tilannut jo yhden joulukalenterin ja kyttäilen kovasti, josko saisin vielä ainakin toisenkin. Niistähän niitä tuotteita sitten taas satelee. 
 

Syyskuun Glossybox saapui minulle tuttuun tapaan jälleen erittäin myöhään. Olin todellakin jo spoilaantunut, mitä laatikosta on tullakseen. Mutta eipä se mitään, voisinhan toki olla kurkkimattakin, kyllä sitä itsekuria sen verran löytyisi. 
 

Laatikossa oli viisi tuotetta ja tykkäsin sisällöstä, jopa tuosta pyyhkeestä. 
 
Schwarzkopf Microfiber Hair Towel
Aloitetaan siitä ihanan vaaleanpunaisesta mikrokuitupyyhkeestä sitten. Vuosi sitten samanlainen tuli LF Beauty Boxista, mutta toinen tyttäristäni on ominut sen ihan täysin. Muutaman kerran olen saanut sen otettua omaan käyttöön, mutta katoaa minun jemmoista hyvin nopeasti. Pääasia kuitenkin, että on käyttöä ja nyt meillä on sitten toinen. Tällainen pyyhe on tavallista pyyhettä hellävaraisempi ja kuivaa hiukset nopeammin. Tällaisia on hyvä käyttää myös hiusnaamion vaikutuksen aikana ja siihen olen sitä edellistä muutamaan kertaan käyttänytkin. Hiukset muhii siellä kivasti. Tämä tuote oli siis erittäin tervetullut.
 
Daily Concepts Multi-Functional Soap Sponge Aloe Vera
Tässä jännässä tapauksessa on saippuaa valmiiksi sienen ulkopuolella. Tämän pitäisi kuoria ihoa ja parantaa sen tekstuuria ja lisäksi tätä voi käyttää sekä vartalolle että kasvoille. Minulta on pian yksi vartalokuorinta loppumassa, täytyykin muistaa ottaa tämä sen jälkeen heti käyttöön. Mielenkiintoinen tuote tämäkin. 
 
Symbiosis London Hyaluronic Acid + Shea Butter Ultra-Rich Regenerating Night Treatment
Tämä on yövoide, joka sisältää hyaluroni- ja maitohappoa sekä sheavoita. Nämä ainesosat kosteuttavat, korjaavat ja uudistavat ihoa sekä vähentävät juonteita. Tästäkin olen innoissani. Lokakuussa 2020 (siitä on jo noin kauan - vuosi, enkä ole unohtanut) käytin saman merkin seerumin, josta tykkäsin melkoisen paljon, joten tämän yövoiteenkin kohdalla odotukset ovat korkealla.
 
Tony Moly I'm Real Clear Skin Rice Sheet Mask   
Siitä onkin vierähtänyt hieman aikaa, jolloin olen näitä Tony Molyn maskeja viimeksi käytellyt. Nämä ovat perushyviä, joten mielelläni tämän laitan joku ilta kasvoilleni. Tämän naamion pitäisi kosteuttaa tehokkaasti ja vinkkinä kerrotaan, että kannattaa pitää naamiota jääkaapissa, jolloin saa vielä viilentävän ja rauhoittavankin vaikutuksen kasvoille aikaiseksi. Tuo vaan alkaa tuntumaan tähän vuoden aikaan jo melko kylmältä.

Steve Laurant Celebration Edition 9 Color Eye Shadow Palette
Viimeisenä vielä tämä luomiväripaletti, jonka olisi pitänyt tulla jo viime boxista. Onneksi ehdin tämän saada. Tämän paletin sävyt ovat kuin itselleni tehtyjä, joten tälle tulee varmasti käyttöä. Näitä sävyjähän toki itselläni riittää ennestäänkin, mutta vähän vaihtelua. En ole tätä testannut vielä, joten laadusta en osaa sanoa, mutta toivotaan parasta. 


Todella kiva laatikko siis, joten tähän on hyvä lopettaa ainakin vähäksi aikaa. Ihan varmasti tulen tilaamaan joskus uudestaankin, mutta jonkinlainen paussi tulee nyt tähän väliin. LF Beauty Boxinkin tilaus loppui, joten tällä hetkellä en saa yhtään kauneusboxia. Tällä mennään nyt ja odotan kovasti joulukuuta, että saisi alkaa availemaan luukkuja. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti