24.10.2021

22 By Year 2022 - ja kynsilakkaprojektin päivitys #3

Tänään kirjoittelen sekä 22 By Year 2022 - että kynsilakkaprojektini tilanteista. Aloitetaan ensin mainitusta. Tässä projektissa tarkoitukseni on käyttää 22 tuotetta tämän vuoden loppuun mennessä ja mukaan ottamani tuotteet olivat kaikki tulleet jostain kauneusyllätyslaatikosta. Tässä oli lähtötilanne:
 
Näistä olin ensimmäiseen päivitykseen eli maaliskuun loppuun mennessä käyttänyt seuraavat 7 tuotetta:
 

RealHer Ultimate Glow Getter Cheek Trio - Blessed Blush (Glossybox 12/2019
Illamasqua Hydra Veil Rehydrating Gel (LF Beauty Box 12/2018)
Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss - 1 Pale Honey (Bette Box 06/2019
Figs & Rouge Hydra-Activ Smart Nutrient Day Cream (Glossybox 01/2019
Dr Botanicals Lemon Superfood All-In-One Rescue Butter (Goodiebox 04/2020)
Herbina Nourishing Styling Cream 3In1 (Goodiebox 05/2020)
Patyka Hydra Intensive Hydra-Soothing Moisturizer (Jolie Box 03/2019)
 
Seuraavaan päivitykseen eli kesäkuun loppuun mennessä sain ainoastaan yhden tuotteen lisää käytettyä:
 
Patyka Double Action Smoothing Scrub
(Jolie Box 08/2018)  
 
Mutta nyt onkin sitten edistystä onneksi tapahtunut viimeisen kolmen kuukauden aikana hurjasti, koska tuntui että homma polki ihan paikoillaan. Syyskuun loppuun mennessä pääsin tavoitteisiini kaikkien seuraavien kanssa:
 
RealHer Eye Shadow Palette III
(Boxycharm 06/2017Affect High Pearl Eyeshadow - P-0017 (Bette Box 09/2018)
Cougar Pure Minerals 5 In 1 Foundation - Natural Light (Bette Box 07/2019)
Lumene Invisible Illumination Instant Glow - Universal Shade (Bette Box 10/2017)   
Herbina Silmänympärysvoide (Bette Box 10/2019)
Dr. Brandt Pores No More Vacuum Cleaner (Boxycharm 04/2018)
Feel Free Rose & Berries Balmy Cleanser (Goodiebox 07/2020
Patyka Pure Detox Charcoal Mask (Jolie Box 05/2019)
Ziaja Goat's Milk Enzyme Peeling Face & Neck (Bette Box 01/2019)
 
Yhteensä projektista poistui kahdeksan tuotetta - jeee! Ihanaa, että sain noita ihonhoitotuotteita käytettyä. Vaikka ne ovatkin helpompia kuin meikit, niidenkin käyttämisessä sitä aikaa saa kyllä kulumaan. Dr. Brandtin Vacuum Cleaner loppui kyllä harvinaisen nopeasti, koska viime päivityksessä en ollut sitä vielä edes korkannut. Onneksi kuitenkin kuvassa näkyy myös muutama meikkituote ja tuosta Cougarista täytyy mainita, että se oli ihan täydellinen aurinkopuuteri ja todella riittoisa. Pieni purkki ja nyt vasta loppui. Käyttelin kyllä pikkuista Benefitin Hoolaa samaan aikaan ja ne molemmat olivat aivan pirun sitkeitä.


Tästä RealHer-paletista oli tarkoitus saada pannu näkyviin joka napista ja sen olen nyt vihdoin saanut aikaan. Ja kuten näkyy, olen saanut käytettyä jopa neljä nappia loppuun. Mietin jos käyttäisin vielä muutaman ja sitten tämä paletti saa lähteä roskiin. Varsinkin Flawless ja Enchanting -sävyt kuluvat kovaa vauhtia, joten ehkä enää ne. Täytyy miettiä.

Jäljellä projektissa on nyt enää kuusi tuotetta:

Tarte Tarteist Quick Dry Matte Lip Paint - Pillowtalk (Boxycharm 10/2017)  
Dermosil Lip & Cheek Colour - Sweet Pink (Bette Box 12/2017
Jecca Blac. Glow Drops Highlighting Primer For Face - Rose Pearl (Glossybox 07/2020
Dr. Pawpaw Outrageous Orange Balm Multipurpose Soothing Balm (Glossybox 07/2020)
Affect High Pearl Eyeshadow - P-0017 (Bette Box 09/2018)
Cover FX Perfector Face Palette - Light-Medium - Contour (Boxycharm 03/2019
 
Kaikki tuotteet on siis nyt korkattu ja suurin osa aktiivisessa käytössä. Tarten huulituote ei tule loppumaan tänä vuonna, eikä varmaan ensi vuonnakaan, vaikka käyttäisin joka päivä. Siltä vaikuttaa. En kyllä käyttele joka päivä, mutta usein kuitenkin. Dermosilista ei meinaa saada ulos enää mitään, joten loppuu varmasti ensi viikolla. Valitettavasti olen kyllästynyt käyttämään Jecca Blac. Glow Dropseja, joten tuo tuubi ei tule tänä vuonna loppumaan. Dr. Pawpaw on ollut pitkällä paussilla, mutta viime päivinä olen alkanut kirimään sen kanssa ja loppuu varmasti. 
 

Toivon niin, että Affectin luomivärikin loppuisi, mutta on siinä ja siinä. Unohdan liian usein sen olemassaolon. Mutta mikä mahtavinta, Cover FX:n Contour-sävy on vihdoin päässyt käyttöön ja siinä näkyy jo pannukin. Tämäkään ei luultavimmin lopu tänä vuonna, mutta onpahan ainakin todella hyvä startti ja sen myötä saisin toisen pannun tästä paletista käytettyä. 
 
Tämän projektin seuraava päivitys onkin sitten jo finaali vuoden lopussa, mitä odottelen kovasti. Sitten saan aloittaa taas puhtaalta pöydältä jotain uutta. 
 
Vielä pikaisesti kynsilakkaprojektin kuulumisia. Viime postauksen jälkeen jatkoin näillä:
 

Adesse New York Organic Infused Nail Lacquer - 12 Free (11 ml) 
Essie Nail Lacquer - Buy Me A Cameo (13,5 ml) 
Kiko Milano Power Pro Nail Lacquer - 75 (11 ml) 
Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Lady Manhattan Cosmetics Quick Dry Nail Polish - 410T (7 ml)
 
Ja koska olen luvannut päivityksiä aina yhden loputtua (siinä kuitenkaan onnistumatta) niin nyt olisi aika:
 
Adesse New York Organic Infused Nail Lacquer - 12 Free (11 ml) 
Kure Bazaar Nail Lacquer - Love (10 ml) 
 
Adessen lakka loppui ja tilalle otin aikoinaan Jolie boxista tulleen Kure Bazaarin punaisen lakan. Punaisia minulla riittää, mutta otin tämän, koska tullut Joliesta, joten oletettavasti ei sisällä ihan samanlaisia myrkkyjä, mitä ehkä muut lakat. Niiltä kun vaaditaan ainakin minun jemmoissa yleensä todella pitkää ikää. 
 
Adessea
käyttelin siis aika paljon, alimmasta viivasta loppuun. Nämähän eivät ole samansävyisiä, vaikka siltä kuvan perusteella ehkä vaikuttaa. Adesse on jonkin verran syvemmän punainen kuin Kure Bazaar, joka on kirkkaampi ja aivan ihana. Tätä on kiva käytellä nyt, kun joulukin on edessä päin. 

Tässä muidenkin lakkojen tilannetta:

Kure Bazaar Nail Lacquer - Love (10 ml)
Essie Nail Lacquer - Buy Me A Cameo (13,5 ml) 
Kiko Milano Power Pro Nail Lacquer - 75 (11 ml) 
Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Lady Manhattan Cosmetics Quick Dry Nail Polish - 410T (7 ml)
 
Näistä muista olen viime päivityksen jälkeen koskenut vain Essencen lakkaan. Olin päättänyt saada punaisen käytettyä, koska se on Boxycharm-projektissakin mukana, mutta ainoastaan vaaleanpunainen houkutteli sen rinnalla, joten siinä mielessä vähän tylsää, mutta itseäni ei ole haitannut. Nyt alkaan kyllä luultavimmin keskittymään sekä Essien että Lady Manhattanin lakkoihin. Sävyt ovat kohdillaan tähän vuodenaikaan ja kummassakin on niin vähän jäljellä, että saisin nopeasti käytettyäkin. Katsotaan, miten homma etenee. Ensi vuodesta en osaa vielä sanoa, jatkanko tätä projektia. Mielessä on käynyt jopa kynsilakkajoulukalenterin ostaminen, joten olisi tietenkin niitäkin sitten kiva käytellä, jos sellainen tapahtuu. Olen ollut niin monta vuotta nyt ostelematta lakkoja, että jotain piristystä vähän kaipaisi. Olen ostanut yhden sieltä, toisen täältä (vain parit hassut) ja yllätyslaatikoista on tullut muutamia, mutta kunnon tilauksia en edes muista, koska viimeksi. Toki näitä laatikossa vielä riittää, joten siinä mielessä olisi kiva jatkaa projektiakin. Kivaa syksyistä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti