2.8.2021

Muutama ostos

Heinäkuun alkupuolella Glossyboxilta sai tilata ulkomaan laatikoita erilaisissa versioissa. Siellä oli mm. yksittäisiä kappaleita tai kahden paketteja ja muutamista eri maista. En tilannut heti, vaan odottelin. Mietin ja mietin ja sitten, kun päätin, että no antaa mennä, kerran se vaan kirpasee, oli enää Saksan laatikoita jäljellä. Joten niitä tilasin sitten yhteensä neljä kappaletta (kaksi kahden kappaleen pakkausta) ja hinnaksi tuli 30 €.
 
Seuraan erästä saksalaista kanavaa satunnaisesti: Franka's Favorites (jotenkin olen tykästynyt häneen ja jopa ymmärrän ehkä viidesosan mitä hän puhuu) ja hän esittelee näitä boxeja. Mm. tästä syystä tiesin toki, että samat tuotteet pyörivät näissä (muuallakin kuin Saksassa), mutta ei aina. 
 
Ensimmäinen laatikoista on Saksan maaliskuun 2021 boxi:
 

Lottie London Firm Shadow Brush - LE015 
Vaikuttaa hyvältä jämäkältä siveltimeltä ja tykkään tämän muodosta.

Feel Free Antioxidant Eye Contour Cream
Tämähän tuli juuri Suomen heinäkuun boxista, joten sen vuoksi siinä postauksessa mainitsin, että tämä minulta jo löytyy. Tuote sisältää mm. hyaluronihappoa sekä kahvi-, sitruuna- ja omenauutetta. Kuulostaa niin lupaavalta, joten olen onnellinen, että näitä on nyt kaksi.
 
Bilou Silver Sparkle Duschshaum
Elikkä kermainen suihkuvaahto hopeisella "tuikkeella" (en keksi tähän hätään parempaa sanaa). Tämähän nyt vaan on niin erikoista, että suurella mielenkiinnolla odotan käyttöönottoa. Täysin uusi tuttavuus merkkinsä puolesta.
 
MineTan Exfoliating Coffee Scrub
Tämän käyttelin samantien pois ja koska pidän kahvista kosmetiikassa, tämä oli täyttä luksusta. Tuoksu leijui koko kylppärissä - aivan ihana.


Doucce Limited Edition Palette
Tämä vaikuttaa ihan kivalta pikkupaletilta ja on varmasti todella monikäyttöinen. Sopivan pieni ja kevytkin, joten jos tulisi matkusteltua, tällä pärjäisi reissussa pitkälle. Esitteen mukaan tämän arvo olisi 41 €, mutta se kuulostaa ehkä vähän liian hurjalta.

Tämä oli todella kiva ja monipuolinen boxi. Kaikki tuotteet olivat uusia ja kaikille löytyy käyttöä. Yksi on siis jo käytettykin.
 
Seuraava laatikko on ilmestynyt huhtikuussa 2021:
 

Naobay Protective Hair Mask & Volume Conditioner
Vanha tuttu, joita löytyy entuudestaan kaksikin jo laatikostani. En ole vielä päässyt kuitenkaan niidenkään kanssa testausasteelle. Kuitenkin satavarmasti tulee käytettyä, koska hiusnaamioita kuluu tasaiseen tahtiin.
 
Luvos Heilerde Clean-Peel-Maske 
Tämä on hellävaraisesti kuoriva kasvonaamio, jonka pitäisi tasoittaa ja puhdistaa jättäen ihon sileäksi. Paukkauksessa on ainetta yhteen käyttökertaan. Tällaiset pussukkanaamiot tulee aina käytettyä ennemmin tai myöhemmin.
 
KAB Cosmetics Concealer - 002
En oikeastaan ikinä käytä peiteainetta, joten tämän annoin jo eteenpäin. 
 
Elikya Beauty Illuminateur - Rosé
Tämä samainen tuli meidän huhtikuun boxista ja sain annettua sen eteenpäin. Katsotaan, mitä tälle tapahtuu. Liian tummaahan tämä on omiin mieltymyksiini nähden. 
 
Lavera Hydro Sensation Gesichts-Pflegespray
Tämä on jonkinlainen monikäyttösuihke, jota voi käyttää pohjustajana, raikastajana tai ihan kasvoveden tavoin. Luulen, että omalla kohdalla tämä menee kasvovetenä. Tämä oli kiva ja tulee käytettyä.
 
Baïja Paris Moana Fleyr De Tiaré Body Scrub
Todella hurmaavan tuoksuinen vartalonkuorinta. Pienikokoinen purkki, joten tämä pääsi heti käyttöön, koska edellinen kuorintani juuri loppui. Tuli siis sopivaan rakoon. Tällaisen olen käyttänyt aikaisemminkin (tullut Glossyboxista 07/2020), mutta se oli eri tuoksussa. 


Kun selailin noita Saksan boxeja ennen tilausta, tämä oli se boxi, jota en missään nimessä olisi halunnut saada meikkien vuoksi. Tosin katsomassani tapauksessa Franka oli saanut saman peitevoiteen ja korostussävyn, mutta myös räikeän Catricen lip tintin. Onneksi sentään huulituotteen sijaan sain Naobayn, joten siinä mielessä ei tämä boxi mikään floppi ollut. Olihan tässä nyt sitten neljä käyttöön pääsevää tuotetta ja vain kaksi, joista haluan eroon.

Epäilen, että nämä loput kaksi ovat jonkinlaisia koontiboxeja. Löysin näitä tuotteita sieltä täältä eri kuukausien boxeista eikä näissä kummassakaan ollut mukana edes esitettä. 
 
Kolmas laatikko:
 

Karl Lagerfeld + Model Co Brow Pencil - Medium/Dark
Tämän olen saanut aikaisemmin jo LF Beauty Boxista (12/2018). Vaikka sävy on itselleni liian tumma, voin käyttää tätä, kunhan laittelen erittäin kevyin ottein. Senpä vuoksi se edellinen kappale on pelkästään satunnaisessa käytössä, mutta kunhan olen saanut ne sopivan sävyiset kynät suurinpiirtein alta pois, siirryn tosissani sen kimppuun. Ja varmasti lopulta myös tähän kappaleeseen.
 
Nivea Haarmilch Pflegeshampoo
Hoitava shampoo, joka on suunnattu kiillottomille ja kuiville hiuksille. Todella ihanan tuoksuista ja tämä pääsee jo pikapuoliin käyttöön. Aurinko onnistuu joka kesä kuivattamaan hiuksiani, vaikka kuinka yrittäisin suojata.
 
Luxie Tapered Highlighter Brush - 522
Tämä sivellin itselläni on ennestään, mutta käyttöä löytyy tällekin eli mukaan mahtuu.
 
Ecooking Vitamin C Serum
Tämä samainen seerumi tuli LF 2020 joulukalenterista ja se kappale onkin seuraavana käyttövuorossa. Käyttelen tämän samantien siihen perään. 

Rituals The Ritual Of Sakura Organic Rice & Cherry Blossom Body Scrub
Juuri sain käytettyä tämän samaisen vartalonkuorinnan (tullut myös LF 2020 joulukalenterista) ja tykkäsin. Todella tehokas kuorinta. Ehkä pikkuriikkisen liian voimakas tuoksu.
 

Oryza Beauty Nude Shimmer & Contour Eyeshadow
Vähän halvan oloinen tuote, eikä oikein innostanut. Onneksi kelpasi tyttärelleni, eikä toivottavasti palaudu takaisin. 

Ihan kiva boxi tämäkin, vaikka olikin neljä jo ennestään tuttua tuotetta. Kivoja ja hyviksi todettuja tuotteita kaikki (tai no Ecooking on vielä korkkaamatta, mutta uskon, että on loistava). Nivean shampoo on uutuus ja tulee ehdottomasti käytettyä. Ainoastaan yksi tuote lähti eteenpäin.
 
Neljäs laatikko:
 
Bodyographypro Makeup Brush Cleanser
Tämä on aikoinaan tullut itselleni Boxycharmista (11/2018) ja on edelleen käytössä. Oli korkkaamattomana tosin kauan. Tämän toisen kappaleen myötä olen nyt laittanut sen ensimmäisen kanssa suuremman vaihteen päälle. Tällaisille ei ehkä ole ihan tarvetta, mutta käytetään nyt, kun kerran löytyy.

MonuSkin Sandalwood And Lavender Soothing Facial Oil
Minulla on yksi ainoa kasvoöljy jäljellä, joka on parasta aikaa käytössä. Tämä tuli siis erittäin tarpeeseen ja olen tästä todella innoissani.

Doucce Relentless Matte Lip Crayon - 405 Winterberry
Aivan liian tummasävyinen huulituote, jonka yritin jo antaa eteenpäin, mutta en vielä onnistunut. Yritän ehkä jossain vaiheessa testata poskille, jos kukaan ei tätä huoli.
 
Nutralash Volumen Lash Creme
Tämän pitäisi antaa ripsille runsaasti extra volyymia sisältämiensä mikrokuitujen ansiosta. Sen lisäksi tämän pitäisi ravita ja hoitaa ripsiä. Parhaan tuloksen saa päivittäisellä käytöllä. Tätä käytetään siis maskaran alla primerina ja voi käyttää myös kulmakarvoille. Mielenkiintoista, taidanpa ottaa tämän käyttöön heti seuraavalla kerralla meikatessani.
 
Daily Concepts Multi-Functional Charcoal Soap Sponge
Tässä miedossa kaikille ihotyypeille suunnatussa saippuassa on pesusieni sisällä ja saippua valmiina siinä sienen päällä ulkopuolella. Tämä sisältää hiiltä ja on kevyesti kuoriva. Tätä voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle ja tuoksuu erittäin miellyttävältä. Tästä oli pakko katsoa ihan testausvideo, oli niin erikoisen kuuloista. Kiva päästä testaamaan.
 

Essence The Rose Edition Eyeshdow Palette - 20 Lovely In Rose
Paletti täynnä minun lempisävyjäni, niin kaunis. Tätä olen testaillut ja vaikuttaa lupaavalta. Sävyt eivät ole liian pigmenttisiä, mistä tykkään. Hieman ovat puuterisia ja varisevat poskille, mutta mitä pienistä. Jännä nähdä, kuinka syviä nuo pannut ovat. En ole Essencen paletteja muistaakseni aikaisemmin edes omistanut, joten tämä oli aivan huipputuote.
 

Oli aivan mahtavaa avata neljä laatikkoa kerralla! Mutta jos totta puhutaan, olisin odottanut enemmän wau-efektiä tuotteiden osalta, enemmän jotain spesiaalia. Mutta tiesinhän minä sen, että samat tuotteet näissä saattavat pyöriä. Tulipahan kuitenkin tällainenkin megaboxienavailu testattua ja suurin osahan näistä kuitenkin jää omaan käyttöön. Laskin, että boxeista tuli yhteensä 23 tuotetta ja näistä neljä yritän saada lähtemään eteenpäin. Lisäksi maksaisin kyllä kuitenkin jokaisesta boxista sen 7,50 €, mikä yhden hinnaksi nyt tuli. Kyllä nämä sen verran hyviä olivat kaikki. Jos tällainen tilaisuus tulee toiste, luulen, että pistän taas tilauksen menemään..

Sitten vielä Lykon tilaukseen. Siellä oli heinäkuun alussa kaikki Philosophyn tuotteet 60 % alennuksella eli merkin, mitä en ole ikinä vielä testannut. Paljonhan niitä tuotteita on hehkutettu, mutta en ole ehkä lähinnä hintojen ja varastotilanteen vuoksi lähtenyt ostelemaan. Nytkin säilytin malttini, koska jonossa on laatikoissa jo muutenkin mitä upeampia tuotteita, joten turha ottaa riskiä, että en ehtisi kaikkea käytellä. 

Amazing Grace EdT
60 ml (19,50 €)
Renewed Hope In A Jar Eye Cream 15 ml (19,50 €)
Purity Made Simple Mineral Oil-Free Cleansing Oil 174 ml (10,50 €)
Purity Made Simple One-Step Facial Cleanser 240 ml (10,90 €)
 
Ostoskorissa oli alunperin Philosophylta vaikka mitä, mutta vain nämä neljä läpäisivät karsinnan ja lähtivät tilaukseen.
 

Varsinkin puhdistusaineita minulla oli korissa alunperin useampiakin, mutta päädyin lopulta vain näihin kahteen. Öljyputsareita minulla on yksi ainokainen minikokoinen pullo entuudestaan, joten tämähän tuli periaatteessa ihan tarpeeseen.  


Näistä tuo sy-voide on sellainen, josta olen haaveillut, joten se oli ehdoton ostos. Tuoksu oli heräteostos ja vaikuttaa ihanan kukkaiselta ja raikkaalta. Se myös pysyy ihollani, mikä tuntuu olevan se kynnyskysymys aika monen tuoksun kohdalla. Näiden neljän tuotteen hinnaksi tuli yhteensä 60,40 € eli oli aika hyvä diili. Muuta en sitten Lykolta tilannutkaan.

Olemme lomalla käyneet myös Keskisillä, mutta ostin ainoastaan yhden suihkuöljyn (Nivea Rich Caring Shower Oil), josta en edes ottanut kuvaa. Näissä tämän postauksen uutuuksissakin on nyt sen verran tekemistä, että yritän malttaa olla sortumatta ostoksiin vähään aikaan ja keskityn jo olemassa olevien tuotteiden käyttämiseen. En kuitenkaan mene lupailemaan mitään. Mukavaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Onpas jotenkin outoa nähdä boksissa esim. essenceä, kun sitä ei oikein missään meillä saatavista bokseista tule :D Tosin ymmärrettävää, kun merkki on saksalainen, että heidän kotimaansa boksista niitä voi tulla.

    Nivean ja Biloun tuotteet vaikuttivat kiinnostavilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, eipä tuota essenceä ole tainnut mistään boxista aikaisemmin tullut! On jotenkin niin tavallinen merkki, että en edes pistänyt merkille ;) Mutta kiva paletti :)
      Niveaa olen jo käyttänyt ja on aivan ihana shampoo! Alkoi vähän kutkuttamaan heidän joulukalenterinsakin, koska tuotteet ovat järjestään niin vakuuttavia.. Bilouta en malta odottaa, että pääsen testaamaan.. ;)

      Poista