23.8.2021

10 tuotetta ostoksia-tunnisteen takaa -projekti

Olen yrittänyt miettiä uutta projektia, jotain suhteellisen helppoa eikä niin pitkäikäistä. Sain sitten päähäni valita yhden tuotteen jokaisesta viimeisimmästä kymmenestä ostoksia-tunnisteen takaa olevasta postauksesta. Välillä oli vaikeaa, koska en halunnut, että ne häiritsisivät muita projektejani ja halusin korkkaamattomia tuotteita. Yllättävän monen tuotteen olinkin jo avannut tai käyttänyt loppuun. Halusin korkkaamattomia, koska halusin piristää itseäni uusilla tuotteilla enkä käytellä vanhoja loppuun. Uusien avaamisessa vain on aina jotain hohtoa. Enkä ottanut sellaisiakaan mukaan, jotka olisin joka tapauksessa ottanut seuraavaksi käyttöön. Kaikki valitsemani tuotteet ovat kuitenkin ihan perustavaraa ja ainoastaan yksi häiritsee kahta muuta projektiani. Kaikki, paitsi yhden, haluan saada käytettyä loppuun.
 
 
Lumene Longwear Blur - 0 Light Ivory  
 
Tämän postauksen takaa on suurin osa tuotteista jo käytetty tai jo korkattu. Vaihtoehtoina oli vain tämä puuteri, suihkugeeli tai hiusöljy. Valitsin puuterin ja tämä tuote on myös se, jota en yritä saada loppumaan. Otan tämän käyttöön tänään ja käyttelen, kunnes kaikki muut projektin 9 tuotetta ovat loppuneet. Katsotaan, miltä tämä sitten näyttää. Olen käyttänyt tällaisen yhden aikaisemminkin ja tykkään tästä puuterista.
 
 
Yves Rocher Pur Arnica Moisturizing Hand Cream
(75 ml)
 
Tästä vanhasta postauksesta on avaamattomina säilyneet tämä käsivoide, YR:n huulivoiteet sekä misellivesi. Päädyin tähän erittäin hyvään käsivoiteeseen, joka oli tarkoitus käyttää jo viime talvena, mutta tuli käyteltyä muita tuotteita. Olen ollut käsivoiteiden kanssa kesällä melko laiska, joten tämä tehokas voide tekee varmasti käsilleni nyt vain hyvää.
 
 
Nspa Fruit Extracts Sweet And Tropical Mango Shower & Bath Gel
(500 ml)
 
Tämän postauksen tuotteissa olikin jo hieman enemmän avaamattomia. Päätin ottaa mukaan tämän ison suihkugeelin, koska tämän kokoiset tuppaavat jäädä pölyttymään varastoihini vaikka olisivat kuinka ihania. Tämä on kuitenkin niin kiva korkata vihdoin käyttöön. Tuoksu on aivan valloittava ja silti olen säästellyt tätä. Mangon tuoksu kosmetiikassa on yksi parhaista. 
 
 
Nivea Strawberry Shine Caring Lip Balm
(4,8 g/5,5 ml)
 
Tästä postauksesta olisin voinut valita kahdesta Niveasta tai yhdestä vartalovoista. Vartalovoi ei kuulostanut kovin järkevältä vaihtoehdolta. Tämä Nivea nyt kuitenkin todellakin häiritsee niitä kahta muuta projektiani, joissa yritän myös taistella huulituotteiden kanssa. Toisaalta, onpahan kivaa vaihtelua. 
 
 
Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter
(315 ml)
 
Tässä postauksessa olisi ollut valinnanvaraa, mutta tälle vartalovoiteelle olisi nyt tässä paikassa hyvä rako käyttää pois. Vartalovoiteita on itselleni hieman kertynyt ja niitä on korkattuina useampia, joten ehkä tällä keinolla saan rutistettua yhden putkeen pois.
 
 
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Visible Aging Repair Firming Rosy Cream
(10 ml)
 
Näitä joulukalentereista tulleita kasvovoiteita on muutama, niitä pitäisi nyt urakalla käytellä. Tämä pieni 10 ml tuubi houkuttaa todella paljon (visible aging repair) eikä olisi ollut seuraavana vuorossa. Tämän saan kuitenkin käytettyä tässä välissä varmasti nopeasti. Avaan tämän heti, vaikka edellinen kasvovoiteeni ei ole vielä loppunut. Päivävoiteita minulla on yleensä korkattuina tasan yksi (tai kaksi jne., jos se ensimmäinen ei ole toiminut meikin alla, vaan tulee käytettyä kaulan iholle). 
 
 
Decleor Aroma Cleanse 3-In-1 Hydra Radiance Smoothing & Cleansing Mousse
(50 ml) 
 
Nyt mennään jo niin uusissa postauksissa, että valinnanvaraa olisi riittänyt. Näitä pienikokoisia puhdistusaineita löytyy muutamia, joten niitä pitäisi aina välillä ujuttaa rutiineihin ja käytellä pois. Juuri sain yhden pienen loppumaan, joten tämä pääsee heti käyttöön, tosin muutama täysikokoinenkin on avattuna. 
 
 
Narciso Rodriguez Musc Noir For Her EdP
(4 ml)
 
Jälleen mukaan pääsi aika helposti käytettävissä oleva tuote. Vaikuttaa melko voimakkaan tuoksuiselta hajuvedeltä, joten vaikka onkin pieni pullo, varmaan kestää pitkään. Tämä pääsee luonnollisesti heti käyttöön.
 
 
Naobay Protective Hair Mask & Volume Conditioner
(50 ml)
 
Valitsin tämän, koska näitä on minulla kolme kappaletta ja sain juuri yhden hiusmaskin käytettyä, joten tämänkin otan heti käyttöön.  
 
 

Natura Siberica Taiga Siberica Wild Icy Cranberry Natural Shower Gel (270 ml)
 
Tästä uusimmasta ostoksia-postauksesta oli vaikea valita, koska oli monta, joita en halua tai ei ole vielä edes järkevää avata. Ainoa sellainen vaihtoehto oli oikeastaan suihkugeeli, joten kahdesta vaihtoehdosta valitsin tämän herkullisen näköisen pullon, jonka otankin nyt heti käyttöön kokonsa vuoksi ennen tuota ylempänä esiteltyä mangosuihkaria. Ja juu - taas jäi puolilitrainen toiseksi..


Suurin osa näistä pääsee käyttöön heti tänään maanantaina - aivan ihanaa avata monta uutta tuotetta samana päivänä. Teen päivityksen ehkä siinä vaiheessa, kun olen saanut näistä viisi tuotetta loppumaan. Jatkan projektia niin kauan, että kaikki, paitsi puuteri on käytetty, joten mitään aikarajaa ei ole. Kaikki ovat kuitenkin ihan perustavaraa, joten en usko, että tässä kuitenkaan menee kuin korkeintaan muutama kuukausi. Minulla alkoi myös työt tänään, joten postaustahti luultavimmin hieman hidastuu. Mahtavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Onpas hauska idea projektille :)
    Mie itse mietin jotain Boxycharm -projektia, mutta siellähän suurin osa on luomiväripalettia tai jonkinnäköistä kasvoille laitettavaa voidetta, eli mahdollisimman pitkäikäisiä tuotteita kaikki :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ollut kyllä kiva projekti juuri siinäkin mielessä, että tuotteet loppuvat suhteellisen nopeasti :) Ne boxycharmin tuotteet ovat tosiaan yleensä niin pitkään kestäviä, että meinaa järki lähteä joidenkin kanssa :D Toivottavasti aloitat jonkinlaisen projektin Boxycharmin parissa, sitä olisi todella kiva seurata!! ;)

      Poista