14.8.2021

Lookfantastic Beauty Box elokuu 2021

Elokuinen LF Beauty Box oli taas ihan normaali pahvilaatikko:


Viime kuussahan tuotteet tulivat kivassa nahkaisessa laukussa. Onhan nämä normilaatikotkin alkaneet olemaan melko tyylikkäitä, kun vaan keksisi niille järjestään käyttöä. 

Tuotteita oli jälleen laidasta laitaan:


Kivasti ovat mielestäni jälleen rakentaneet tämän boxin, värimaailmakin on herkullisen pinkki-valkoinen. Melkein kaikki tuotteet ovat tutuilta merkeiltä, mutta ikinä en ole käyttänyt, joten uutukaisia kaikki.
 
Filorga Age-Purify Intensive Double Correction Serum
On todella mahtavaa, että näistä boxeista on alkanut tulemaan Filorgan tuotteita. Ne ovat todella hintavia, mutta hyviä. Seerumia en ole Filorgalta ikinä testannutkaan, joten luultavimmin pääsee käyttöön melko pian. Tämä tuote sisältää mm. niasiiniamidia, manteliöljyä, sitruuna- ja glykolihappoa. Tämän pitäisi suojata ihoa, vähentää ihovaurioiden ilmestymistä, ehkäistä kauneusvirheitä sekä ryppyjä. Tämä on vain pieni 7 ml tuubi, mutta tulen käyttämään säästeliäästi.  
 
Skimono Radiance Recovery 4C Eye Mask
Tästä merkistä en ole aikaisemmin kuullutkaan. Naamio silmänalusille, minkä nimessä tuo 4C viittaa neljään eri ainesosaan: collagen, chamomile, cucumber & C-vitamiini. Naamion pitäisi auttaa tummiin silmänalusiin, vähentää turvotusta, kosteuttaa, kirkastaa, piristää jne.. Nämä samat, mitä kaikki muutkin saman sarjan tuotteet aina lupailevat. Mutta käytettyä tulee ehdottomasti ja varmaan aika piankin. Näitä silmänalusnaamioita on aina kiva saada, ne piristävät kummasti varsinkin, jos niitä on pitänyt jääkaapissa jonkin aikaa ennen käyttöä.
 
Ahava Smoothing Body Lotion 
Kosteuttava vartalovoide pienessä 40 ml tuubissa. Tämähän kuluu itseltäni pienessä hujauksessa. Tässä on mieto ja miellyttävä tuoksu ja tuntuu imeytyvän hyvin ihoon. Tuotteen olisi tarkoitus myös ehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista. Vartalovoidetta käytän suurinpiirtein joka päivä, joten tämä oli kiva saada.
 
Glow Mask Remover
Tämän ihanan pinkin liinan avulla on tarkoitus puhdistaa erilaisten tuotteiden jäämät kasvoilta. Tästä olen oikeastaan aika innoissani, koska käyttelen aina minipyyhkeitä esimerkiksi puhdistusvoin kanssa ja nehän eivät ole aina ehkä pehmeimmästä päästä. Tämä vaikuttaa erittäin pehmeältä, joten käyttöä tulee sekä juurikin kasvojen puhdistuksessa mutta myös kasvonaamioiden poistamisessa.
 
Bubble T Rhubarb & Custard Bath Fizzer
Kylpypallo, joka on ihanan herkullisen näköisessä pakkauksessa. Olen ennenkin käyttänyt saman merkin kylpypommin, mutta se ei muistaakseni ollut mitenkään erityinen. Toivottavasti tässä on kaikki kohdillaan. Onneksi meiltä myös löytyy se kylpyamme, joten käyttelen varmaan tässä joku elokuinen viikonloppu tämän pois. 
 
Ciaté London Glow-To Illuminating Blush
Viimeisenä vielä pienen pieni 2,5 g poskipuna. Sävy vaikuttaa kivalta, mutta shimmeriseltä (ei erotu kuvassa). En tykkää kimalteesta poskipunassa ollenkaan. Kuitenkin esitteen mukaan tällä pitäisi saada aikaiseksi luonnollinen puna poskille ja on täydellinen 'no-makeup makeup' -tyylille. Tätä voi myös kerrostaa, jolloin siitä saa intensiivisemmän. Todella kiva päästä kokeilemaan, josko erityisesti tuo luonnollinen aikaansaannos pitäisi paikkansa.  


Olin taas kurkistellut tätä boxia brittikanavilta ja he olivat saaneet Living Proofin kuivashampoon. Odottelin sitä kieli pitkällä, koska en ole siltä merkiltä ikinä mitään kokeillut, mutta pettymyksekseni sitä ei ainakaan minun laatikosta löytynyt. Toivottavasti se tulee tännekin. Kuitenkin olihan tämäkin laatikko todella kiva. Kaikki paitsi poskipuna tulee käytettyä varmasti aika pikapuoliin ja uusia tuotteita on aina mahtavaa päästä kokeilemaan. Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Sisältö ei nyt napannut vaikka toki monipuolinen olikin, eikä nyt sillee huono. Kylpypommeja en vaan oikein ymmärrä kun niitä kylpyammeita ei oikeastaan nykyään keltään löydy ( sinä onnekas! ), shimmeriset poskipunat whaat?? tosi kaunis tuote mutta highlighterista menisi. Filorgasta en ole oikein tykännyt vaikka hintava merkki onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin miettinyt noita kylpypommeja, miksi änkevät niitä näihin boxeihin. Ehkä tosiaan jossain englannissa niitä kylpyammeita ihmisiltä vielä löytyy, mutta meillä alkavat jäämään historiaan.. Tuo poskipuna.. en ole vielä testannut :D Toiv ei kiiltele, koska sitten lähtee suurella tod.näköisyydellä eteenpäin (tai kokeilen highlighterina)! Filorga on jännä, jotkut tuotteet ovat loistavia, mutta ei kyllä minunkaan mielestä kaikki :)

      Poista