19.7.2021

Lookfantastic Beauty Box heinäkuu 2021

Heinäkuussa tulikin Lookfantastic kauneuspussukka eikä -laatikko. Mielestäni tämä on todella hieno ja varmasti tulee jatkossakin käyttöä: 


Pussukassa on kivaa myös se, että se on läpinäkyvä:


Näkee tuotteet heti, eikä tarvitse ihmetellä. Vaikuttaa myös erittäin laadukkaalta materiaalilta. Valkoinen väri saattaa olla hieman arka, mutta on kyllä tyylikäs. Sisältö oli myös täynnä mielenkiintoisia tuotteita:

Illamasqua Beyond Liquid Highlighter - OMG
Nestemäinen korostusväri, joka vaikuttaa todella pigmenttiseltä. Katsoin siis muilta sivustoilta, en vielä korkannut tätä. Tuubissa on tuotetta vain 2 ml, mutta luultavimmin silti kestää pienen ikuisuuden, koska kerralla menee niin vähän. Tätä voisi sekoittaa myös kosteusvoiteen, pohjustajan tai meikkivoiteen sekaan. Uskon, että tämä on todella upea, mutta avaamiseen menee vielä vähän aikaa. 
 
Revlon Super Lustrous Lipstick - 225 Rosewine 
Jotenkin kiva saada tuote Revlonilta, koska en edes muista, koska olisin viimeksi heidän tuotteitaan käyttänyt. 


Alkuun tietenkin säikähdin tätä sävyä, mutta kevyellä otteella tällä sai ihanan sävyn huulille, joten pidän tämän ehdottomasti itselläni. Esitteessä neuvotaan kevyen otteen saamiseksi ottamaan punaa ensin sormeen ja taputella se sitä kautta huulille. Lisäksi tätä voi käyttää myös poskipunana. Tästäkin tykkäsin.
 
Starskin VIP 7-Second Luxury All-Day Mask 7-In-1 Miracle Skin Mask Pad
Vaikuttaa kyllä todelliselta ihmetuotteelta. Tällä on siis 7 eri käyttötapaa: hieronta-aine, kuorinta-aine, kasvovesi, seerumi, kosteusvoide, kasvonaamio sekä meikinpohjustaja. Tuotetta hierotaan puhdistetuille kasvoille pussukan sisältämän tyynyn avulla 7 sekunnin ajan ja sen jälkeen taputellaan loppuaine ihoon. Tämän voi siis tehdä ennen meikkiä tai esimerkiksi illalla ennen nukkumaan menoa. Luultavimmin itse käyttelen tämän yömaskina. Tässä pussukassa on yksi hoitokerta ja se tulee ehdottomasti käytettyä. 


Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser
Tämä on ihoa kirkastava kosteusvoide, jota voi käyttää myös meikinpohjustajana tai korostussävynä. En itse tätä vielä avannut, mutta katselin tämänkin koostumusta netistä ja kyllä tämä aika kuultavalta vaikuttaa. Kuitenkin mattainen meikkivoide varmaan ottaa sen liian kuultavuuden pois. Silti, miten mahtavaa saada tuote Elemikseltä, joten tämäkin tulee takuuvarmasti käytettyä tavalla tai toisella.
 

Grow Gorgeous Defence Anti-Pollution Leave-In Spray
Seuraavaksi 60 ml pullo hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Tämän pitäisi suojata hiuksia lämmöltä ja muilta ulkoisilta ärsykkeiltä sekä suojata hiusväriä. Tätä laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin. Juuri sain käytettyä saman merkin hiusmaskin ja se tuoksu tökki taas niin pahasti, että päätä särki. Erittäin hyvää ainetta, mutta joku tämän merkin tuoksussa mättää ja pahasti. Tätä en vielä korkannut, koska minulla on nyt liikaa hiustuotteita avattuina, joten tämän tuoksusta en osaa sanoa. Toivottavasti se ei ole tässä yhtä voimakas. Silti uskon, että tuote itsessään on aivan täydellinen, joten siinä mielessä kiva päästä kokeilemaan.


Mine Cucumber Hydrating Face + Body Tan Mist
Tämä tuli oikeastaan ihan hyvään aikaan, koska edellinen kasvoille suunnattu itseruskettajani on loppumaisillaan. Tämän raikastavankin suihkeen pitäisi syventää rusketuksen tasoa asteittain ja aine on kevyttä sekä imeytyy heti. Lisäksi tässä ei pitäisi olla sellaisten tekorusketusaineiden ominaista tuoksua. Tämä käy myös vartalolle, mutta luultavimmin käyttelen kasvoille.


Ei mitään ihan sellaisia joka päivä vastaankäveleviä tuotteita ainakaan omalla kohdalla oikeastaan mikään näistä, joten aika erikoinen pussukka tämä oli. Tykkäsin tästä paljonkin ja kivahan näitä on päästä testailemaan. Starskinin naamio tulee varmaan käytettyä pikapuoliin ja itseruskettavakin korkattua, joten on muutamasta jo piankin iloa. Nyt vain odottelen tämän kuun Glossyboxia, josta ei ole vieläkään kuulunut pihaustakaan. Kivaa viikon jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva sisältö ja kaikki sellaisia jotka tuli käyttöön :) huulipuna näytti kivalta ja Starskinin naamiot on tosi hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisältö oli kyllä todella upea - sai rahoilleen vastinetta! :) Monipuolisesti kaikkea ja jotain särmää kaikissa tuotteissa. ;)

      Poista
  2. Oon ollu aika fed up with LF koko vuoden, jotenkin on tuntunut, että tuotteet pienenee ja tylsenee:( Mulle kävi päinvastoin, ku sulle eli ku näin tän muovipussukan, ni nakkasin sen auton selkänojan pussiin ja sinne se unohtui yli viikoksi! XD Löysin pussukan toissapäivänä ja ihme kyllä helle ei ollut pilannut tuotteita. Viimeksi tosiaan katsoin vain tuotteita pussin läpi ja nyt tutustuin tarkemmin, niin ei se sisältö ollutkaan niin surkea ku muistin :) Jos kehut huulipunan sävyä, ni annan sille mahdollisuuden vaikka näyttääkin tummalta :) Kivaa kesän jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että noita näytekokoja on alkanut tulemaan tästä boxista vähän turhan paljon! Välillä melkein pelkkää näytettä + joku härpäke.. Olen itsekin tuota harmitellut.

      No onpa hyvä, että tuotteet eivät menneet autossa pilalle!! :D Tuli samalla lämpötestattua ;) Jotenkin tämä boxi tosiaan säväytti itseänikin, ei mitään perusjuttuja ja kaikki jäivät omaan käyttöön. Joo, huulipuna oli tosi nätti - sillä kevyellä otteella ;)

      Kiitos paljon, hyvää ja helteistä kesän jatkoa sinnekin päin! <3

      Poista
  3. Tuo pussukka vaikuttaa kyllä aika laadukkaalta! Ei ole sellaista muovihöttöä, joka olisi kiireessä tehty :D

    Revlon ei taida täällä meillä olla oikein missään näkyvissä, rapakon takana (USA) ehkä enemmänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan vähän erilainen pussukka, mitä laatikosta jo löytyy ja tykkäsin tuosta ikkunasta :) Ja sitä on tosiaan ihan selvästi vähän mietetty, joten ei ole kiireessä hutaistu ;)

      Joo, ei näy Revlonia meillä ei. Aika outoa, kun oikein ajattelee. Jotain shampoota/hoitoainetta taidan olla käyttänyt heiltä viimeksi, mutta kyllä nekin jostain ulkomailta kotiin ajautuivat. USAssa tosiaan varmaan kova sana :)

      Poista