30.7.2021

Yllätyslaatikoiden saldoja

Lupasin jossain vaiheessa päivitystä, missä menen yllätyslaatikoista tulleiden tuotteiden kanssa. Sain tässä loman aikana vihdoin kerättyä tuotteet kasaan ja muutama niistä on jo melkein käytetty eli nyt olisi korkea aika esitellä ne.  
 
Aloitetaan Jolie boxista eli sen tuotteita oli maaliskuussa 2020 jäljellä 38 kappaletta:

Silloin meneillään olevan projektin myötä käyttelin näistä kuvassa näkyvistä 12 tuotetta, joten jäljellä oli enää 26. Siitä tilanteesta ei kuvaa löydy. Tämän jälkeen on edistystä tapahtunut ja paljon. Tällä hetkellä jäljellä on enää 9 kappaletta:
 
Vaikka paljon on tapahtunut, olin silti ehkä hieman yllättynyt tästä lukumäärästä, olisin luullut olevan vieläkin pienempi. Patykan naamio on kuitenkin pian käytetty ja Kure Bazaarin punaisen lakan otan luultavasti kynsilakkaprojektiini mukaan, kun edellinen punainen on loppunut. Vihreää lakkaa on tullut muutamaan otteeseen myös käyteltyä. Kulmakynäkin vain odottaa kiltisti vuoroaan, se ei vanhene ihan heti kuten eivät Alima Puren tuotteetkaan. Uoga uogan voidemaista poskipunaa olen käyttänyt jo todella paljon, mutta on riittoisa purkki. Zuiin meikkivoidetta en ole vielä edes korkannut, mutta luultavasti se on pakko tehdä tässä jossain vaiheessa, koska ei varmaan korkkaamattomanakaan säily ikuisuuksia. Pitäisi ensin kuitenkin käyttää muutama muu meikkivoide pois.. 

Sitten Ipsy Bag, josta tulleita tuotteita oli toukokuussa 2020 jäljellä 8 kappaletta:
 

Ja tällä hetkellä niitä on edelleen jäljellä 8 kappaletta:


Sama lukumäärä siis, mutta kuten näkyy, jotain muutosta on silti kuvissa. Steve Laurantin kynän olin kuin olinkin antanut aikoinaan eteenpäin eli tuohon toukokuiseen 2020 kuvaan eksynyt kappale oli tullut Glossyboxista ja sehän on jo käytetty. Mutta tässä alemmassa kuvassa on sitten lisää City Colorin luomiväri, jonka tyttäreni palautti minulle takaisin. Näistä tuotteista ainoastaan essencen poskipunaa on käytetty melkoisesti vaikka pannua ei vielä näykään ja sen lisäksi myös Pacifican luomiväripalettiin olen tarttunut muutamaan otteeseen.

LF Beauty Boxista tulleita tuotteita oli toukokuussa 2020 jäljellä 14 kappaletta:


Tällä hetkellä näistä on jäljellä 9:


Minullehan tulee LF Beauty Box tällä hetkellä (tilasin sen uudestaan loppuvuodesta 2020), mutta tässä on nyt tuohon asti tulleiden tilanne, mihin olen ihan tyytyväinen. Karl Lagerfeld on näistä ainoastaan satunnaisessa käytössä, mutta eiköhän noiden muidenkin aika tule vielä. Varsinkin Pixi By Petran poskinpunan käyttöä odotan innolla. Vaikka se tuossa rasiassa näyttää ihan bronzerilta, on se aivan loistava puna. Minulla on siis Boxycharm-projektissani mukana poskipuna, johon yritän tällä hetkellä keskittyä sataprosenttisesti. Kun olen sen saanut loppumaan, voin taas alkaa vähän hajauttamaan enemmän ja käytellä, mitä ikinä lystää.

Kesäkuussa 2020 esittelin sekä Liv- että Bette Boxista tulleiden tuotteiden tilannetta:


Silloin niitä oli jäljellä 53 kappaletta. Tällä hetkellä niitä löytyy kaapeistani 27:

Onhan tässä iso pudotus, melkein puolet vähemmän. Näiden tuotteiden kohdalla olisin taas odottanut vähän pienempää kulutustahtia, koska ovat lojuneet laatikoissa niin kauan. Muutaman (ripset + peitevoide) tosin annoin poiskin. Näistä jäljellä olevista on moni käytössä ja Ziajan naamio sekä Mavalan kynsilakka loppuvat tänään. Käyttelen kummatkin illemmalla ja molemmissa on vain rippeet jäljellä. Myös Lumenen toinen meikkivoide on viittä vailla loppu. Kuusi muutakin tuotetta on säännöllisessä käytössä, joten eiköhän nämä tästä. Jonkinlaista declutteria täytyy kuitenkin valitettavasti varmaan harrastaa tämän kasan kohdalla jossain vaiheessa.
 
Vielä olisi jäljellä Goodiebox, jonka jäljellä olevia tuotteita esittelin helmikuussa 2021 ja silloin niitä oli 33 kappaletta:


Tämän kohdalla päivitys tulee ehkä hieman äkkiä, mutta ovat ne tuotteet silti jonkin verran vähentyneet:


Tällä hetkellä jäljellä on 21 tuotetta ja näistä hiusöljy, toinen ripsareista, Ivy Aïan ja Kueshin voiteet sekä päällyslakka ovat säännöllisessä käytössä. Melkein kaikki muut ovat korkkaamattomia. Ripsarista en tykkää, joten lisään sen varmaankin heinäkuun loppuneisiin ja siirryn kiltisti seuraavaan. Tässä kasassa on kyllä monta tuotetta, joiden käyttöönottoa odotan kovasti.

Minulle on siis aikoinaan tullut myös Boxycharm, mutta siitä jäljellä olevat tuotteet esittelen projektini päättymisen jälkeen. Glossyboxikin minulle on tullut muutamaan eri otteeseen ja tulee tälläkin hetkellä, mutta ne tuotteet käyn läpi joskus myöhemmin. Niiden lukumäärä on ehkä hieman räjähtänyt käsiin tässä viime aikoina. Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Liv/Bette Box kuvien ero on kyllä huima! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä oli kyllä tullut näköjään käytettyä aika runsaalla kädellä :) Oli yllättävää, mutta hyvä niin! Toivottavasti pysyy sama tahti päällä ;)

      Poista