11.7.2021

Ostoksia

Edellisen kerran olen esitellyt ostoksia maaliskuussa, joten niitä on sen jälkeen muutama ehtinyt kertymään. En ole toki hurjasti ostellut mitään, mutta jotain kuitenkin. Viime päivinä olen tehnyt pari tilausta lisää ja kesälomakin on alkamassa, joten täytyy esitellä nämä vanhemmat nyt alta pois ennen kuin pukkaa jo seuraavaa. 

Lyko Lovables Easter Candy Box:


Nämä Lykon boxit ovat erittäin mielenkiintoisia kokonaisuuksia ja mielestäni aina melko edullisia sisältöön nähden. Tämän laatikon hinta oli 35 €. Kesäksi ilmestyneen jätin sentään välistä. 
 

Löwengrip Sleeping Sensation Hydrating Mask (100 ml)
Björk Texture Spray (100 ml)


Filorga Optim-Eyes Intensive Revitalizing 3-In-1 Eye Contour Cream (4 ml)
Peter Thomas Roth Skin To Die For No-Filter Mattifying Primer & Complexion Perfector (7,5 ml)
Merci Handy Dolce Vita Hand Cream (30 ml)


Lumene Valo Nordic-C Fresh Glow Brighthening Gel Mask (15 ml)
Tony Moly Egg Pore Blackhead Steam Balm (30 g)
 

Narciso Rodriguez Musc Noir For Her EdP (4 ml)
Clarins Wonder Perfect Mascara 4D (3 ml) 

Tilasin laatikon, koska se sisälsi niin monta mielenkiintoista tuotetta, mitä en ole aikaisemmin testannut ja lisäksi monilta itselleni uusilta merkeiltä. Muutama näistä on jo päässyt käyttöön. 


Schwarzkopf Igora Expert Mousse 5-88 - Light Brown Red Extra (100 ml)
Fudge Clean Blonde Violet Xpander Foam (200 ml) 4,90 €

Tuo mousse tuli kaupanpäällisenä, mutta on lähtenyt jo eteenpäin. Fudgen tilasin edullisesti. Koko Lykon tilaus tuli siis maksamaan yhteensä 39,90 €.
 
Kicks:
 

Tein Kicksille pitkästä aikaa tilauksen, koska siellä oli puoleen hintaan tuo ABH:n puuteri. Sitä olen kytännyt muissakin paikoissa ja se on ollut muutamaan kertaan aikaisemminkin ostoskorissa, mutta jotain on aina tullut väliin. 


Skin Treat Intense Care Body Soufflé (200 ml) 3,87 €


The Ordinary Resveratol 3% + Ferulic Acid 3 % (30 ml) 10,60 €


Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder (28 g) 19,50 €


Mukana tuli vielä Guccin hajuvesinäyte. Puuteria olen ehtinyt käyttämään jo muutamaan otteeseen, mutta muut kaksi ovat vielä lähtökuopissa. Puuteri on ihan täydellinen. Tuo vartalosufflee tuoksuu aivan taivaalliselta, sen  normaali hinta oli 12,90 €, joten oli kivassa alessa ja siksipä sen ostinkin ja muistaakseni myös postituskuluja välttääkseni.

Lookfantastic x Stylist Box:
 

Tähän sain tilaajana 10 punnan alennuksen, joten maksoin tästä 55,99 £. Laatikko sisälsi sen verran luksusta ja yhtä lukuun ottamatta tuotteita, jotka tulevat satavarmasti käytettyä, että en voinut ohittaa.


Laura Mercier Pure Canvas Hydrating Primer (10 ml)


Philip Kingsley Elasticizer Deep-Conditioning Treatment (75 ml)


111Skin Cryo ATP Sports Booster (20 ml)


Sarah Chapman London Skinesis Platinum Stem Cell Eye Mask


Nars Mini Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil (1,8 g)


Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm (100 g)


Huippusisältö ja eniten olen innoissani Elemiksen puhdistusaineesta sekä 111Skinin boosterista, jotka ovat molemmat mega-kalliita tuotteita. Vähiten innoissani olen sävyn vuoksi Narsin huulikynästä, vaikka senkin olen kyllä säästänyt ainakin vielä itselläni. Niin paljon kuin tätä boxia halusinkin niin mikään näistä ei ole vielä lähimainkaan käytössä.

Rusta:


Malibu Lip Care Balm SPF30 Pack Of 3 x 5 g

Pakkauksessa on vesimelonin, mintun ja vaniljan tuoksuiset huulivoiteet. Vesimelonia olen jo käytellyt, mutta ei se nyt kovin hoitavalta ainakaan vaikuta. Toivottavasti suojaa kuitenkin auringolta.
 
Kärkkäinen:


Aroma Melon Punch Sweet Honey Melon Shower Gel (250 ml) 1,90 €
Nivea Ginger & Basil Clay Fresh Deep Cleansing Shower (250 ml) 3,20 €
Dicora Urban Fit Green Tea Detox Shower Gel (400 ml) 2,50 €
Dicora Urban Fit Citrics & Peach +Vitamin C Shower Gel (400 ml) 2,50 €

Jotenkin iski suihkugeelimania tuolla Kärkkäisillä. Näistä ainoastaan Niveaa olen nähnyt meillä päin. Olen kuitenkin ylpeä siitä, että mitään muuta kauneuteen liittyvää ei tuolta jäänyt käteen. Niveankin ostin vain vihdoin kokeiluun, koska sen piti olla 50% alessa ja tätä sarjaa olen hypistellyt ennenkin, mutta näin vain on kuitin mukaan kuitenkin otettu normihinta.

Citymarket:


LÓreal Paris Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water (200 ml)
Nivea Naturally Good Cotton Flower Scent & Organic Oil Enriched Oil Infused Shower Gel (300 ml)
Nivea Hawaii Flower & Oil Fresh Care Shower (250 ml)
Nivea Fresh Aloe Care Shower (250 ml)
 
Minun lähikauppa siis ja täällä Niveat olivat myös alessa ja ihan oikeasti sainkin halvemmalla, mutta näistä ei ole hintoja tallella. Joo tosiaan, eli lisää suihkugeelejä, ihan niin kuin tarvitsisin yhtään enempää. Tuo hiustuote on mahtava, toimii. Minulla oli yksi vähän huonompi hoitoaine pitkään käytössä ja tämä pelasti tilanteen täysin. Aivan loistava tuote. Nivean Hawaii Flower -suihkarin olen jo käyttänyt ja oli aivan ihana. Siitä jäi raikas tuoksu iholle leijumaan pidemmäksikin aikaa. 
 
Pat McGrath Labs:
 

Pat McGrath Labs Mini Lust: Gloss Trio Version Skin Show-Cool - Dare To Bare, Divine Rose & Pale Fire Nectar
 
Tein tilauksen Pat McGrathille, koska siellä oli paljon tuotteita tarjouksessa, mutta loppujen lopuksi vain tämä kolmen huulikiillon pakkaus tuli tilattua. Nämä maksoivat yhteensä 14 € eikä tullut edes postituskuluja päälle. Yhden olen korkannut ja vaikuttaa lupaavalta. 

Siinä ostokset tällä kertaa. Näiden jälkeen olen melkein pari kuukautta ostellut vain pakollisia tuotteita, monet hyvät alennukset ym. olen jättänyt välistä. Täytyy myöntää, että välillä on kirpaissut. Mutta kuten jo mainitsin, nyt on tullut pari uutta tilausta tehtyä, joten se siitä pienimuotoisesta ostolakosta. Niistä sitten aikanaan. Helteistä sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Minulla tuo Lorkun ihmevesi ei oikein toiminut, ei se tee mitään vaikka miten yritin käyttää :D tosi paljon mielipiteitä jakava tuote ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi :( En ole itsekään sitä tuon huonon hiustenhoitoainekokemuksen jälkeen käyttänyt (tai joutunut käyttämään), mutta sen kanssa ainakin toimi loistavasti :) Toivotaan, että toimisi jatkossakin :)

      Poista
  2. Lykon boksit on kyllä mielenkiintoisia, yhteenkään en tosin ole tarttunut vielä :D Suurin osa on vieläpä tuntemattomia merkkejä itselleni.

    Kicksille tein miekin pari tilausta, tilasin mm. Glamglown primerin, joka oli jo ekalla alekierroksella houkutteleva, mutta en ostanut. Sitten kun sen hinta tipahti reiluun 12 €, niin sitten jo nappasin testiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii, olen missannut tuon Glamglown! Olisin itsekin sen tilannut muuten... ;) Oli kyllä todellinen huippulöytö!! :D

      Kyllä, nuo Lykon boxit ovat vähän liian houkuttelevia.. Onneksi en ole itsekään ihan jokaikiseen sortunut :D Ja se Lyko muutenkin.. paha paikka.. ;)

      Poista