20.8.2021

Glossybox elokuu 2021

Elokuussa vietettiin Glossyboxin 10-vuotis päivää, joten pakkauksen ulkonäkö oli melkoisen juhlavan oloinen:
 


Sisältökin vaikutti ensisilmäyksellä oikein mieluisalta - Ecooking ja Elemis pistivät heti silmään. Elemiksen muistin täältä tulevankin, koska jonkin verran olin tätä laatikkoa jostain lurkkinut.
 

Elemis Pro-Collagen Marine Cream
Aloitetaan heti mielestäni boxin parhaalla tuotteella, joka on anti-ageing kasvovoide Elemikseltä. Tämän ovh on 120 €/50 ml ja laatikosta tuli 15 ml tuubi. Tämä on geelivoide, joka sisältää mm. pavonica-levää sekä punaista merilevää ja tämän pitäisi kosteuttaa syvältä jättämättä tahmeaa tunnetta iholle. Tekisi mieli ottaa tämä heti käyttöön myös geelimäisyytensä vuoksi, mutta on vain se iänikuinen pakko käytellä muutamia vanhoja ensin alta pois. 
 

Lottie London Ombré Blush - Haze
Melko rajultahan tämän poskipunan sävy näyttää, mutta täytyisi taas ensin kokeilla ennen kuin tuomitsee. Ainakin kädenselälle vaikuttaa kivalta. Tämän korallinsävyisen punan pitäisi antaa luonnollinen lopputulos ja pitäisi olla helppo häivyttää tai rakentaa haluttaessa voimakkaammaksi. Minulla on se yksi projektipuna niin viimeisillään, että keskityn nyt sadalla siihen. Sen jälkeen lähden testailemaan näitä uutuuksia, mitä tässä nyt on muutama ehtinyt tulemaan eri laatikoista.
 

Ecooking Cleansing Gel
Erityisesti normaalista rasvoittuvalle iholle suunnattu hellävarainen puhdistusgeeli, joka on mielestäni boxin toiseksi paras tuote. Tämä sisältää mm. auringonkukkaöljyä, kurkku-uutetta sekä E-vitamiinia ja lisäksi putsarin pitäisi sekä ravita että kosteuttaa ihoa. Tämä on geelimäistä, joita tykkään yleensä käytellä kesäisin. Ecooking on kuitenkin merkki, jonka pelkään pilaantuvan normaalia nopeammin, joten luultavasti otan käyttöön ennen kuin kaikki muut vinopino vanhempia putsareitani on käytetty. 
 

ModelCo Gel Eyeliner
Tämä on geelimäinen valkoinen rajauskynä, jonka pitäisi olla täydellinen antamaan silmille suurentava vaikutus ja virkeämpi katse. Pelkäsin tämän olevan täysin valkoista (siis ihan läpinäkymätöntä), mutta niin kuin esitteessä mainitaan, tätäkin voi "häivyttää" eli laittaa hieman hellemmin, jolloin näytti ihan kivalta. Rajasta saa myös sen täysin vitivalkoisen, mutta se on ainakin itselleni vähän liikaa. Tuntui myös pysyvän hyvin. Tälle tulee kyllä käyttöä.
 

Grace & Stella Lash Serum
Tämän tilalla piti ilmeisesti alunperin tulla Steve Laurantin paletti, koska se kuvaillaan esitteessä. Varmaan jossain asia on selitettykin, mutta en alkaa kaivelemaan. Tämä on joka tapauksessa ripsiseerumi, jota neuvotaan käyttämään joka ilta puhtaalle ja kuivalle ripsirajalle eyelinerin tapaan. Sen jälkeen aineen pitäisi antaa kuivua 1-2 minuuttia. Tuotteet vaikutukset riippuvat ripsien nykyisestä pituudesta. Nyt en ihan heti löydä paketista, mitä tämän sitten pitäisi tehdä, mutta koska pituudet mainitaan niin ehkä tämän pitäisi kasvattaa ripsiä?! Minulla on juuri parasta aikaa yksi ripsihoito käytössä, joten otan tämän heti sen jälkeen testiin. Toivottavasti tästä on jotain hyötyä, innolla ainakin otan käyttöön, koska en ole ikinä aikaisemmin juuri tällaisia kokeillut.


Laatikko oli täynnä itselleni täysin uusia tuotteita, mistä iso plussa. Kaikki tuotteet pääsevät myös  jossain vaiheessa käyttöön ja näistä kaksi oli mielestäni aivan huippuja eli Elemis ja Ecooking. Poskipunan kohtalo on hieman epäselvä, mutta uskoisin saavani tuon toimimaan. Tykkäsin tästä laatikosta. Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti