9.8.2021

Kynsilakkaprojektin päivitys #2

Tänä vuonna aloitin jälleen kynsilakkaprojektin, joka on ihme ja kumma pysynyt hyvin voimissaan. Viime päivityksestä on kuitenkin jo neljä kuukautta, mutta hitaastihan tämä tällaisten tuotteiden kanssa tietenkin etenee. Lupasin seuraavan päivityksen, kun yksi lakka loppuu, mutta minulla oli kuitenkin kaksi lakkaa täysin samassa vaiheessa eli rippeet jäljellä, joten saanpahan tässäkin postauksessa esitellä kaksi loppunutta ja niille korvaajat. 

Huhtikuun jälkeen keskityin näihin:


IsaDora Wonder Nail - 772 Purple Rain (6 ml)
 
Mavala Nail Color Cream - 182 Fresh Melon (5 ml)
Adesse New York Organic Infused Nail Lacquer - 12 Free (11 ml) 
Essie Nail Lacquer - Buy Me A Cameo (13,5 ml) 
Lumene Gel Effect Nail Polish - 20 Ahomansikka (5 ml) 
Kiko Milano Power Pro Nail Lacquer - 75 (11 ml) 

Näistähän IsaDora oli melkein loppu, joten sen tilalle otin jo tuossa vaiheessa tuon viereisen Mavalan lakan. Normaalisti projektissa on vain viisi lakkaa mukana, että niitä välillä loppuisikin. 

Edellisen postauksen jälkeen olen saanut nyt siis kaksi lakkaa käytettyä:


Nämä molemmat otin käyttöön edellisessä päivityksessä. Mavalan sävystä en loppujen lopuksi oikein tykännyt. Onneksi sopi kuitenkin kesään, joten sain rutistettua loppuun. Sitä joutui laittamaan kolme kerrosta ja silti jostain kynnestä kuulsi aina läpi. Useimmin käyttelin päällä mattalakkaa, jolloin oli mielestäni kivempi kuin kiiltävänä. Pieni pullo, mutta kesti yllättävän pitkään. 

Lumenen lakasta taas tykkäsin todella paljon, mutta tuokin oli sävyltään selvä kesälakka. Näihin kahteen olen nyt kesällä melkein vain satsannutkin. Taisi olla muuten viimeinen Lumenen Gel Effect, mikä minulta löytyi. Niitähän on ollut vaikka kuinka ja varsinkin näitä samansävyisiä jonossa. Joku kaunis päivä varmaan vieläkin tulee vastaan jostain jemmasta. Muutenkin tämän sävyisiä löytyy vielä, joten oli ihanaa saada yksi pois.

Tilalle otin seuraavat:


Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Manhattan Cosmetics Quick Dry Nail Polish - 410T (7 ml)

Halusin ehdottomasti jonkin peittävän vaaleanpunaisen mukaan ja sellaisia omistan tasan kolme kappaletta ja tämä oli niistä varmasti vanhin (ja onneksi myös pienin), koska en muista, mistä tämä on itselleni ilmestynyt. 

Näitä tumman liilan sävyisiä lakkoja minulla on aivan liikaa, joten valitsin mukaan tämän, koska on sekä niistä liiloista varmasti vanhimmasta päästä, mutta myös kaikista kynsilakoista vanhimpia. Tästä on onneksi myös melkein puolet jo käytetty. Tämän olen ostanut joskus vuosia sitten Saksan reissulta. Tuntuu vielä olevan hengissä, joten on käyttökelpoinen.

Projektissa on nyt nämä viisi lakkaa käytössä:
 
Adesse New York Organic Infused Nail Lacquer - 12 Free (11 ml) 

Essie Nail Lacquer - Buy Me A Cameo (13,5 ml) 
Kiko Milano Power Pro Nail Lacquer - 75 (11 ml) 
Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Lady Manhattan Cosmetics Quick Dry Nail Polish - 410T (7 ml)
 
Kaikissa muissa kuin kahdessa uudessa on viiva hieman alentunut, joten jokaista olen käyttänyt. Kikon lakkaa olen tainnut käyttää vähiten. Voisin kuvitella, että Adessen ja Essien lakat puristan seuraavaksi loppuun. Tosin vielä kun on kesää jäljellä ja tuoreena projektissa ihana vaaleanpunainen tulokas, käyttelen sitä varmaan nyt alkuun jonkin verran. Seuraavan päivityksen teen jälleen, kun jokin näistä toivottavasti loppuu. Ihanaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Kynsilakan loppuminen on aina saavutus, olipa se minkä kokoinen pullo tahansa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta :D Uskomatonta, miten kauan yksi vaivainen pullo voikaan kestää!

      Poista