20.12.2021

Kasoja pienemmiksi -projekti

Aloitan nyt uuden pienimuotoisen projektin. Ensin ajattelin olla kirjoittamatta siitä tänne, mutta seuraavaksi heti mietin, että ehkä se menee paremmin, jos esittelen sen täälläkin.

Minulle on kertynyt mielestäni melko paljon tiettyjä ihonhoitojuttuja ja pahaksi tavaksi on tullut vain ottaa seuraavana se tuote, mikä itseä sillä hetkellä eniten kiinnostaa tai jollain muulla perusteella sieltä ei-vanhimmasta-päästä. Ei aina, mutta usein. Ehkä pahimmat kategoriat ovat huuli- ja kasvovoiteet  sekä suihkugeelit. Kasvojenpuhdistusaineitakin riittää, mutta niissä edes jollain tapaa on mentävä esimerkiksi vuodenaikojen mukaan, joten niitä en projektiin mukaan ota. Sen sijaan nuo muut edellä mainitut kyllä. Laitoin tuotteet vanhemmuusjärjestykseen ja mukaan projektiin otan suihkareista ja päivävoiteista viisi tuotetta vanhimmasta päästä. Huulivoiteiden kohdalla otin viisi korkattua tuotetta suurinpiirtein vanhimmasta päästä, koska niiden kohdalla olen mennyt aika suuren osan avaamaankin ym.

Suihkugeelit:


Niitä on siis tällainen kasa ja pinossa on 22 tuotetta. Kuulostaa ehkä vähältä, mutta näyttää aika paljolta. Vanhimmat viisi ovat nämä:


Sol De Janeiro Coco Cabana Moisturizing Body Cream-Cleanser
The Body Shop Ginger Shower Gel
Original Source Zingy Lime Shower Gel
Yves Rocher Coffee Beans Sensual Bath & Shower Gel
Treaclemoon One Ginger Morning Shower And Bath Gel

Todella mahtava rivi tuotteita, lemppareita siinä heti kolme ennestään tuttua eli TBS, YR ja Treaclemoon. Kuitenkin näiden kaikkien kohdalla on kyllä käynyt niin, että olen alkanut näitä panttaamaan. Varmaan olisin halunnut ottaa käyttöön, mutta käytänpä nyt ensin tuon ja tuon jne.. Näistä ainoastaan YR:n ihanuus on korkattu ja raja menee tuon Yves Rocher -nimen yläpuolella, joten melkein täysi sekin on. Korkkasin sen juuri äskettäin, koska ostin jo uuden. Tällä hetkellä minulla on myös käytössä pari jouluista pienempää suihkaria, joten käyttelen ne loppuun ennen näitä. 

Huulivoiteet:


Näitä, jotka luokittelen huulivoiteiksi on 24 kappaletta. Laskin, että 10 taitaa olla täysin korkkaamatonta, melkein puolet eli ei tilanne nyt niin paha ollut kuin luulin. Pari näistä on melkein käytettykin ja käyttelen ne tässä vielä loppuun ja varsinkin, koska toinen niistä, Dr. PawPaw, on 22 By Year 2022 -projektissani mukana, joten se todellakin pitäisi puristaa loppuun tässä joulukuun aikana. 

Nämä lähtivät tähän projektiin mukaan:


The Body Shop Born Lippy Strawberry Lip Balm
Maybelline Baby Lips - 22 Pumpkin Spice
Maybelline Baby Lips - Pink Punch
Blistex Happy Lips Ready For New York
Malibu Lipcare Watermelon Flavour

Neljä näistä ovat korkatuista vanhimmasta päästä ja TBS:nBlistexin ja Malibun otin mukaan ihan vain vaihtelun vuoksi, muuten näistä neljä olisi ollut Baby Lipsejä (eli enää neljä jäljellä!). Malibun oma ei ole vanha, mutta siinä on kuitenkin aurinkosuoja ja on korkattu, joten haluan käyttää pois.

Näin paljon niissä on jäljellä:


Eniten olen käyttänyt TBS:n omaa, mutta muita ihan vain muutamia kertoja. 

Kasvovoiteet:


Tässä on siis vain päivävoiteeni ja niitä on 19 kappaletta. Ja mitä ihanuuksia sieltä löytyy. On siis parempi käytellä nyt vanhempia pois järjestyksessä edes viisi niin on vähän parempi omatunto. Tästä pinosta Glamglow on mukana Nightmare on Panning Street -projektissani, joten sen käyttelen vielä ja se on myös tämän pinon vanhin kasvovoide. Mukaan projektiin lähtivät:


Naobay Detox Oxygen Light Cream
ESPA 24-Hour Replenishing Moisturiser
Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream
Biotherm Life Plankton Sensitive Emulsion
Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream

Näistä kolme (Filorga ja Biothermit) on tulleet viime vuoden joulukalentereista. Siinä ajankohdassa siis mennään vanhimpien kanssa, joten ei ehkä taaskaan ihan niin paha kuin luulin. Naobay ja ESPA ovat kyllä niitäkin vanhempia. Niissä joulukalenterin tuotteissa olisi ollut näidenkin lisäksi vielä ainakin tuo isompi ESPAn voide, mutta otin mukaan nuo pienimmät purnukat, koska muuten tämä projekti venyisi ja venyisi. Kasvovoiteiden kanssa minulla joskus kestää ikuisuus, koska otan niin pienen määrän kerrallaan. Riippuu, laitanko samaa voidetta kaulalle vai en.


Ajattelin esitellä tilannetta, kun olen saanut viisi tuotetta käytettyä eli näin päivityksiä tulisi kolme. En muuten sisällyttänyt näihin lukuihin tämän vuoden joulukalentereista tulleita tuotteita, koska muutamia luukkuja on vielä avaamatta ja yksi kalenteri on vielä tulematta. Mutta katsotaan sitten finaalissa, kuinka paljon kaikkea on jäljellä ne mukaan luettuina - ovatko tuotteet lisääntyneet vai vähentyneet. Yritän satsata näihin nyt seuraavat viikot, kuukaudet..., mutta varmaan lipsumisia tulee. Ihanaa alkavaa jouluviikkoa!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti