23.12.2021

Feeluniquen joulukalenterin luukut 1-18

Feeluniquen joulukalenteri on se jonkun verran aiemmissa postauksissa mainostettu myöhemmin tilaamani kalenteri ja aivan mahtavaa, että ehdin saada sen ennen joulua. Tämän kalenterin sai 40% alennuksella, joten tartuin tilaisuuteen. Alkuun tämä ei oikein innostanut, hinta oli korkea ja tämä sisälsi paljon näytekokoja. Kuitenkin hinnan tultua noin paljon alas, aloin miettimään, että suurin osa tuotteista on loistavia, täällä on monta itselleni uutta tuotetta ja pari huippumerkkiäkin, mitä ei ole vielä tullut kokeiltua. Ne aiemmasta tutut tuotteetkin olen todennut hyviksi. Niinhän siinä sitten mukavasti kävi, että sain avata heti 21 luukkua kerrallaan. Jaoin ne kuitenkin kahdelle päivälle, ihme ja kumma maltoin. 


Esittelen nyt kuitenkin vain kalenterin luukut 1-18, koska ne olen jo esitellyt kahdesta muustakin kalenteristani:


Luukku 1: Philip Kingsley Elasticizer Deep-Conditioning Treatment (40 ml)
Luukku 2: Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue (3 ml)
Luukku 3: Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum (10 ml)
Luukku 4: Sol De Janeiro Bom Dia Bright Cream (25 ml)

Näissä on mukana heti uusi merkki eli Charlotte Tilbury, jolta tuli pienen pieni silmänympärysvoide. Kuitenkin mahtavaa päästä kokeilemaan tätä niin mainostettua ja kallista merkkiä vihdoin ja viimein. Philip Kingsleyn Elasticizer on minulla parasta aikaa käytössä (tätä siis löytyi jo itseltäni), joka vaikuttaa lupaavalta, tuntuu tehoavan. Tan-Luxen itseruskettava taisi tulla viime vuoden LF-joulukalenterista ja on aivan loistava ja tuo pieni pullo erittäin riittoisa. Sol De Janeiron melko uutukaista voidettakin on kiva päästä testailemaan. Tätä olen tuoksutellut kaupassa, ei tuoksunut mielestäni yhtä hyvältä kuin Bum Bum Cream, mutta nyt saa tätä oikein levittämällä levittää, niin pääsee toivottavasti paremmin oikeuksiinsa.


Luukku 5: First Aid Beauty Bump Eraser Body Scrub (28,3 g)
Luukku 6: Emma Hardie Protect & Prime Spf 20 (15 ml)
Luukku 7: Lixirskin Universal Emulsion (30 ml)
Luukku 8: Delilah Eyeshadow Brush - BR05

FAB:n Bump Eraserista on puhuttu paljon ja nyt pääsen itsekin kokeilemaan, vaikka en mikään kuorintojen suurin ystävä olekaan. EH:n jotain voidetta olen joskus päässyt kokeilemaan ja oli huippulaadukasta, joten odotukset ovat korkealla tämän suhteen. Lixirskin on uusi merkki itselleni, vaikuttaa melkoiselta multituotteelta, ja tulihan täältä erittäin kivalta vaikuttava sivellinkin, jolle löytyy ehdottomasti käyttöä. 


Luukku 9: Prai Ageless Throat & Decolletage Cream (15 ml)
Luukku 10: Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil (30 ml)
Luukku 11: Medik8 Surface Radiance Cleanse (40 ml)
Luukku 12: Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel (100 ml)
Luukku 13: Laura Mercier Rouse Essential Silky Lip Creme Stick - A La Rose (1,2 g)

Näistä luukuista ennestään tuttuja tuotteita ovat Prain voide ja Nuxen öljy (juuri sain käytettyä tällaisen) sekä Molton Brown, kaikki ihan perushyviä ja varsinkin Nuxen ja suihkarin käyttöä odotan innolla. Medik8:lta olen käyttänyt aiemmin yhden seerumin, jonka perusteella voisin olettaa, että tämä puhdistusainekin on loistava. 


Laura Mercierilta
tuli huulipuna, joka on onneksi aivan ihanassa sävyssä. On vähän pinkinpi kuin kuva antaa olettaa. Todella pienikokoinenhan tämä on, mutta sen takia tulee varmaan käytettyäkin joskus. 


Luukku 14: Balance Me Vitamin C Repair Serum (7 ml)
Luukku 15: Grown Alchemist Enzyme Exfoliant (75 ml)
Luukku 16: Ahava Mineral Hand Cream (40 ml)
Luukku 17: Clarins Beauty Flash Balm (15 ml)
Luukku 18: Lazartigue Intensive Repair Mask (50 ml)

Näistä luukuista ainakin Clarinsin voide on entuudestaan tuttu ja tulihan sellainen jo Kicksinkin kalenterista. Ei haittaa ollenkaan, koska on mielestäni huipputuote. En ole varma, olenko käyttänyt Balance Me:n C-vitamiinivoiteen aikaisemminkin tai Ahavan käsivoiteen.. voi olla. Joka tapauksessa tykkään kummastakin merkistä, joten nämäkin tulevat ehdottomasti käytettyä. Grown Alchemistista olen kuullut paljon ja vihdoin pääsen heiltäkin jotain testaamaan, aivan mahtavaa! Ja tämä on ihan kunnon kokoinenkin tuote. Viimeisestä luukusta paljastui hiuksille tehohoitoa, joka on aina niin tervetullutta. Tämäkin on täysin uusi merkki itselleni eli pääsee ehdottomasti käyttöön. 


Todella kivat tuotteet siis kaiken kaikkiaan, paljon uutta, mutta jonkin verran myös tuttuja juttuja. Kyllä näille kaikille käyttöä tulee ja muutaman otankin jo pikapuoliin. Pienuutensa vuoksi monet näistä tulee nopeasti käytettyä, joten turha säästellä niitä laatikoissa. Oikein ihanaa, rentouttavaa ja rauhallista joulua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Feeluniquen kalenterissa on kyllä ollut myös hyvä sisältö ja sieltä näköjään löytyi se Molton Brown, joka mm. Lookfantasticin kalenterista ei sitten tullutkaan :D

    Monipuolinen sisältö ja suht reilunkokoisia tuotteita, joista varmasti riittää useampaan käyttökertaan, kuin jostain näytepussista! Huulipunasta ainakin saa varmasti monta käyttökertaa, vaikka onkin matkakoko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, täältä tuli muutamia todellisia huipputuotteita enkä usko, että mikään näistä jää käyttämättä! Ihan hyväkokoisiakin on! Totta muuten, LF kalenterista puuttui Molton Brown, joka on ollut siellä ihan vakiotavaraa.. Kuinkas nyt näin! Sitä on ollut kiva saada joulukalentereista, kun on muuten niin tyyristä tavaraa! :)

      Poista