6.12.2021

Joulukalentereiden luukut 1-6

Nyt päästään kalentereiden pariin. Olen perinteisesti aina esitellyt, mitä edellisten vuosien kalentereista on jäljellä ja niin päätin tehdä tälläkin kertaa. Ennen sitä kuitenkin ihan ensin siihen viime vuoden tavoitteeseen saada nämä yhdeksän vanhaa kalenterituotetta käytettyä:




BBB London Ultra Slim Brow Definer - Indian Chocolate (Loppuneet tuotteet 04/2021)
Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel (Loppuneet tuotteet 03/2021)
Rituals The Ritual Of Sakura Organic Rice Milk & Cherry Blossom Softening Rice Scrub (Loppuneet tuotteet 12/2020)
The Body Shop Born Lippy Flavoured Lip Balm - Strawberry (Loppuneet tuotteet 07/2021)
Carmex Moisturising Lip Balm (Loppuneet tuotteet 03/2021)
Benefit Hoola Bronzer (Loppuneet tuotteet 09/2021)
Rodial Dragon's Blood Sculpting Gel (Loppuneet tuotteet 12/2020)
MAC Strobe Cream (Loppuneet tuotteet 04/2021)
Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment (Loppuneet tuotteet 06/2021)

Kaikki tuli siis käytettyä, joten ihan niitä vanhempia kalentereiden tuotteita ei kovin montaa näiden jälkeen jäljelle jäänyt - vain ne vaikeimmat tietenkin. Nyt tuotteita on kaapeissani yhteensä 29 kappaletta eli yli yhden joulukalenterin verran. Näistä 23 on viime vuodelta ja vain kuusi niitä vanhoja tapauksia:


Aika moni näistä on parasta aikaa käytössä ja moni muu odottelee vain vuoroaan ja haluaisin niin malttamattomana korkata, mutta pakko odottaa, etteivät pilaannu. Nämä seuraavat ovat melkein päivittäisessä käytössä:


Näistä ainakin molemmat Biothermit ja ABH:n ripsiväri loppuvat jo joulukuun aikana. Ripsari varsinkin menee jo jatkoajalla. Mutta tekipä hyvää kerätä nämä kaikki ihan kasaan, ehkäpä otan projekteihinkin mukaan ensi vuonna muutamia pitkäkestoisimpia juttuja. 

Sitten tämän vuoden kalentereihin. Ensimmäisenä OPIn omasta tulleet tuotteet:


Luukku 1: Nail Lacquer - Ready, Fête, Go
Luukku 2: Start To Finish Base Coat, Top Coat, Nail Strengthener
Luukku 3: Nail Lacquer - Big Apple Red
 

Luukku 4: Nail Lacquer - My Color Wheel Is Spinning
Luukku 5: Nail Envy Nail Strengthener
Luukku 6: Nail Lacquer - Ring In The Blue Year

Nämähän ovat kaikki siis kokoa 3,75 ml, mutta nyt menikin hieman hankalaksi noiden sävyjen kanssa, koska niitä ei pulloissa lue. Kalenterin takakannessa kyllä, mutta ei luukkujärjestyksessä. Olen yrittänyt parhaani mukaan ottaa selvää niistä, joten toivottavasti ovat osuneet oikeaan. Kalenterin lakoista 12 pitäisi olla Celebration Collectionista, joten se jonkun verran helpottaa arvailua. Kuitenkin aivan mahtava rivistö, mutta kokeiluasteelle olen vasta päässyt tuon luukun 2 kanssa ja käyttelin sitä aluslakkana.

Kicksin kalenteri:
 

Luukku 1: Clarins Beauty Flash Balm (30 ml)
Luukku 2: BeautyAct By Kicks HydrActive NightLab Mask (50 ml)
Luukku 3: MAC Prep + Prime Fix+ (100 ml)


Luukku 4: Sunday Sublime Body Serum (125 ml)
Luukku 5: Estee Lauder Advanced Night Repair (7 ml)
Luukku 6: Skin Treat Aha + Bha + Pha Foot Cream (75 ml)


Niin mahtava rivistö ja minkä kokoisia! Estee Lauderin Night Repair on ainoa minikokoinen. Sitä ja Macin Fix+:aa olen pitkään halunnut päästä testailemaan ja nyt on tilaisuus. Clarinsin tuotteen tiedän superhyväksi jo entuudestaan. Nuo kolme muutakin vaikuttavat laadukkailta eli todella hyvä alku tällekin kalenterille.

On kyllä niin huipputuotteet molemmista kalentereista ja tämä kasa tästä onneksi eikun kasvaa vaan. Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Jos jaksat askarrella, niin luukkuista saa kätevät nimilaput. Itse olen repinyt luukut lakkojen mukana pois ja leikkaan luukut pienemmäksi ja teippailen ne pulloihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sehän onkin hyvä idea! Kiitos! Eihän näistä tiedä erkkikään jonkun ajan päästä, mikä on mikä :D

      Poista
  2. Ihania juttuja olet saanut kalentereista! Kicksin tämä sekä meikkikalenterit oli mielenkiintoisia ja voi olla että ostaisinkin ensi vuodelle. Jäi ehkä vähän harmittamaan etten ostanut sitä meikkikalenteria mutta ei ihan ollut nyt vara :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Kicksin meikkikalenteri olisi ollut myös aivan huippu! Olivat kyllä tänä vuonna niin onnistuneet saamaan hyvät kalenterit aikaiseksi! Sama - ei varaa ostaa kaikkia ihanuuksia - ja meikkejä on kertynyt hieman liikaa.. :D Ensi vuonna taas tosiaan uusi yritys :)

      Poista