28.8.2022

Kasoja pienemmiksi -projektin finaali

Vihdoin tulisi päivitystä kasoja pienemmiksi -projektin finaalistani. Viimeinen tuote loppui jo elokuun alkupuolella, mutta kiireiden vuoksi en ole ehtinyt tänne kirjoitella. Tässä projektissa olen käyttänyt viisi vanhimmasta päästä olevaa suihkugeeliä, huulirasvaa sekä kasvovoidetta. Tarkoitus olisi ollut siis myös saada edes vähän niitä kasoja pienemmiksi, mutta eipä se ihan putkeen mennyt. Tässä oli lähtötilanne viime joulukuun puolessa välissä:


Tarkoitus oli saada kuvan 15 tuotetta käytettyä ja maaliskuussa esittelin ensimmäiset viisi loppunutta:


Yves Rocher Coffee Beans Sensual Bath & Shower Gel
Original Source Zingy Lime Shower Gel
The Body Shop Ginger Shower Gel
Maybelline Baby Lips - 22 Pumpkin Spice
Maybelline Baby Lips - Pink Punch

Toukokuussa esittelin seuraavat viisi:


Sol De Janeiro Coco Cabana Moisturizing Body Cream-Cleanser
The Body Shop Born Lippy Strawberry Lip Balm
Blistex Happy Lips Ready For New York
ESPA 24-Hour Replenishing Moisturiser
Treaclemoon One Ginger Morning Shower And Bath Gel

Ja nämä tuotteet jäivät viime postauksen jälkeen jäljelle ja samat ovat tietenkin loppuneet:


Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream
Verso Nourishing Cream
Biotherm Life Plankton Sensitive Emulsion
Malibu Lipcare Watermelon Flavour
Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream

Tuotteet ovat kuvassa loppumisjärjestyksessä. Hieman tässä yllätti se, että huulivoide ei loppunutkaan viimeisenä, koska se oli ehkä sitkeimpiä huulivoiteita, mitä olen ikinä käyttänyt. Niitä olisi vielä kaksi jäljellä... Kasvovoiteista tykkäsin kaikista erittäin paljon, mutta siitäkin porukasta Verso erottui jonkin verran. Se oli täyttä luksusta. 

Ja sitten pitäisi vielä katsastaa, että pienenivätkö ne kasat vai eivät. Menen samassa järjestyksessä kuin aloituspostauksessa eli aloitetaan suihkugeeleistä. Projektin alussa niitä oli 22 kappaletta:


Ja kuten voi ostospostauksista arvailla, ne ovat hieman lisääntyneet. Nyt niitä on 28 kappaletta (yksi iso unohtui kuvasta, koska sitä täytyy varastoida toisessa paikassa):


Mutta vaihtuvuutta on kyllä ollut eli tähän mennessä projektin alusta alkaen olen käyttänyt ainakin 14 pois. Käytin muutaman uudenkin, jotka eivät ehtineet aloituskuvaan eivätkä tietenkään myöskään tämän hetkiseen tilanteeseen. Näitä siis kuluu, mutta hieman täytyisi hellittää näiden kanssa eikä ostella koko ajan lisää, vaikka se kulutus olisi kuinka nopeaa. Näistä on käytössä tällä hetkellä vain kaksi kappaletta (molemmat Nivean omia).  

Seuraavana huulivoiteet, joita oli projektin alussa yhteensä 24 kappaletta:


Nämä ovat sentään onneksi hieman vähentyneet, nyt niitä on 20 kappaletta:


Näistäkin on kaksi viimeistä silausta vailla loppu (Catrice ja Burt's Bees). Ainoastaan yhden kappaleen olen projektin aikana itse ostamalla ostanut ja sekin tapahtui muutamia päiviä sitten (Lidl'n banaani). Muuten uusia on tullut mm. joulukalenterista ja eri boxeista. Näiden kanssa tilanne on melkoisen hyvä ja todella tyytyväinen olen siitä, että korkattuja on tällä hetkellä vain kuusi kappaletta. Niistäkin olen kaksi korkannut viime päivinä.

Seuraavana kasvovoiteet, joiden määrä taas on hieman lisääntynyt. Projektin alussa kasvovoiteita löytyi minulta yhteensä 19 kappaletta:


Nyt niitä on 21:


Moni uutuuksista tuli vuoden 2021 joulukalentereista, muutama muu taas on tullut erilaisista laatikoista. Mitään en ole siis varsinaisesti ostamalla ostanut. Näistä on vain yksi (ESPA) tällä hetkellä käytössä, koska kasvovoiteita korkkailen yleensä vain yhden kerrallaan tai korkeintaan kaksi.

Ei tämä projekti nyt mikään menestys ollut kasojen pienenemisen kannalta, mutta tulipahan käyteltyä tuotteita vanhimmasta päästä pois. Samalla tuli myös hieman painettua mieleen, mitkä näistä jäljellä olevista ovat sieltä vanhimmasta päästä, katsastettua parasta ennen päivämäärät (muutamasta harvasta sellaiset löytyivät) ja muutenkin tajuttua, että ei todellakaan vähään aikaan tarvitsisi mitään uutta. Tämä oli kuitenkin ihan kiva projekti ja ehkä teen jatkossa samankaltaisen uudestaan. Leppoisaa sunnuntaita! 

2 kommenttia:

  1. Mitä tykkäsit tuosta Sol de Janeiron suihkugeelistä? Se kiinnostaisi testata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin siitä kyllä paljonkin. Oli melko voidemaista ja kosteuttavaa, joten nyt alkaisi olla sille hyvät kelit. Voisin ostaa uudestaankin. Tuoksuna tykkään kyllä enemmän siitä Bum Bum:sta :)

      Poista