4.8.2022

Loppuneet tuotteet toukokuu 2022

Toukokuussa ei mielestäni loppunut ihan niin valtavasti tuotteita, mutta loppui kyllä joitakin aivan ihania juttuja mm. Elemiksen puhdistusaine, Espan kasvovoide ja By Terryn huulivoide vain muutamia mainitakseni.


Onhan tässä taas tuotteita laidasta laitaan, esiteltävää kuitenkin riittää, joten asiaan:


Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Intense Nourishing Mask
(Ostospostaus)
Tämä jätti hiukset aivan ihanan pehmeiksi, sileiksi ja hoidetun oloisiksi. Tuoksukin oli taivaallinen ja iso 200 g purkki kesti pitkään. Nyt on muutamat tehohoidot vielä laatikossa jonossa, mutta varmaan päädyn ostamaan tätä vielä joskus tulevaisuudessa. (5/5)


Pirkka Volumizing Styling Powder
Näitä on tullut muutama käytettyä ja uusikin on jo odottamassa vuoroaan. On perushyvä hiuspuuteri ja todella edullinen, joten on muodostunut lemppariksi. (5/5)

Schwarzkopf Got2b 24 Hour Hairspray (Glossybox 10/2021)
Tämä ei jättänyt hiuksia sellaisen luonnollisen näköisiksi tai oloisiksi, vaan vähän karheiksi, mistä en oikein tykkää. Piti kampauksen ojossa, mutta toivomisen varaa noin muuten siis olisi ollut. (3/5)


Avant Pro-Radiance Brightening Eye Final Touch
(LF Beauty Box 12/2020)
Koska kyseessä on megakallis Avant, niin tuotteelta odottaa tietenkin ihmeitä. Mutta tämä oli ihan perustavaraa, eikä missään nimessä parhaasta päästä sy-voiteita, mitä on tullut käyteltyä. Tämä oli melko juoksevan oloista, mutta silti käyttelin yövoiteena, koska minulla oli ja on edelleen toinen vielä juoksevampi tapaus päivävoiteena. Ei tämä nyt huonompaan suuntaan sy-ihoa vienyt, mutta oli kyllä vähän pettymys. (3/5)

Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum (Ostospostaus)
Kyllä tämä jonkinlaista pientä hehkua kasvoille antoi, joten toimii nimensä mukaisesti. Seerumi imeytyikin ihoon hyvin, joten oli kiva käyttää kasvovoiteen alla. En kuitenkaan ryntäisi heti ostamaan tätä lisää. (4/5) 

Estee Lauder Advanced Night Repair (Kicks joulukalenteri 2021)
Tätä tuotetta hehkutetaan niin paljon, mutta minun mielestäni tämä oli ihan perusseerumi. En kokenut mitään wow-efektiä, mutta hyvä niin, koska eihän tämä mikään halpa tuote ole. Toimi kuitenkin perushyvin, joten en panisi vastaan, vaikka jostain putkahtaisi joskus lisääkin. (4/5) 


ESPA 24-Hour Replenishing Moisturiser
(Ostospostaus, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Tästä tykkäsin todella paljon. Tämä toimi hyvin meikin alla, imeytyi kunnolla ihoon, kosteutti ja tuoksu oli kuin spaassa. Tätä oli ilo laittaa kasvoille joka ikinen kerta. (5/5)

Tämä taas oli ihan hyvä peruskasvovoide. Käyttelin aamuisin ja toimi meikin alla myös ihan hyvin. Tuoksu oli tässäkin ihan kiva, mutta jäi kyllä selvästi kakkoseksi edellä mainittuun Espaan verrattuna. (4/5)

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm (Ostospostaus, mukana Nightmare On Panning Street -projektissani)
Tämän olen aiemminkin kehunut jo aika moneen otteeseen täällä blogissa. Tämä jotenkin ihanasti sulaa kasvoille ja poistaa ihan kaiken meikin ja varmaan muutkin epäpuhtaudet, mitä sieltä löytyykään. Tämä jättää ihon niin hoidetun ja pehmeän oloiseksi käytön jälkeen ja tuoksukin on sellainen, että tekisi mieli syödä. Onneksi tätä on vielä täysikokoinen laatikossani odottamassa vuoroaan. En ikinä ostaisi tällaista normaalihinnalla, mutta onneksi näitä tulee noista laatikoista aina silloin tällöin. (5/5)


Saint Luxe Brow Gel - Clear
(Glossybox 06/2021)
Oikein hyvä kulmageeli, joka piti kulmat kuosissa. Tämä meni vähän yliajallekin, koska en halunnut korkata uutta yhden käyttämäni oudon värisen kulmakynän vuoksi, joka oli mukana eräässä projektissani (ja nyt jo seuraavassakin). Tämä on siis käytetty niin loppuun kuin mahdollista, mutta uutta ei tarvitse onneksi vähään aikaan ostaa, koska uusia on nyt kertynyt sen verran. (5/5)

By Terry Baume De Rose (LF Beauty Box 10/2020)
Tämä on siis ilmeisesti olevinaan huulirasva, mutta itse pidän tätä enemminkin huulikiiltona. Ja on aivan ihana. Tästä tuli kiva sävy huulille, toimi tosiaan kuin huulivoide ja tykkäsin tämän melko voimakkaasta ruusun tuoksustakin. Näitä on vielä itselläni onneksi kaksi lisää, joista toisen olen jo korkannut. (5/5)  


Palmolive Sunset Relax Shower Gel With Lavender
(Glossybox 03/2022)
Otin tämän käyttöön sen tultua boxista heti mahdollisuuden tullen, koska tämän voimakkaasta laventelin tuoksusta en tykännyt yhtään. Halusin saada tämän heti laatikosta pois tilaa viemästä. Ja kun töissä muutenkin oli toukokuussa tiukka jakso meneillään, niin tämä meni vähän niin kuin samalla iskulla siinä eikä enää masenna muita päiviäni. Palmoliven suihkareiden koostumuksesta tykkään, mutta tämän kohdalla tuoksu siis tökki pahasti. (2/5)

Treaclemoon One Ginger Morning shower And Bath Gel (Ostospostaus, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Tätä suihkugeeliä tuli pieni näyte kauan sitten muistaakseni Livboxista ja sen myötä ihastuin tähän totaalisesti. Onkin tullut muutamia pullollisia sen jälkeen tätä käyteltyä. Tämän tuoksu on niin ihanan erilainen ja raikas, voisin tuoksutella sitä koko ajan. Jossain vaiheessa ostan taas ehdottomasti lisää. (5/5)


Veoli Botanica Enjoy The Calmness Relaxing Body Oil
(Ostospostaus)
Tässä oli aivan ihanan mieto ja rauhoittava sitrusmainen tuoksu, jota jäi vähän ikäväkin. Itse öljykin imeytyi hyvin ihoon ja kosteutti sopivasti. Tuolla pullossa oli öljyn seassa ruusun terälehtiä, joten näytti kivalta hyllyllä. (5/5) 

Rituals The Ritual Of Jing Relax Mild Body Scrub Sacred Lotus & Jujube (LF Beauty Box 06/2021)
Tämä oli nimensä mukaisesti melko mieto vartalonkuorinta, mutta kuitenkin toimiva. Kyynärpääni on aina hyvä testi kuorinnoille, tulevatko siloisiksi vai eivät ja tämän jäljiltä tulivat. Tämä tuntui myös hieman kosteuttavan ja hoitavan ihoa ja tuoksukin oli ihana. Tykkäsin erittäin paljon. (5/5)


Skin Treat Long-Lasting Effect Deodorant
(Kicks joulukalenteri 2021)
No ei kyllä pitänyt suihkunraikkaana läheskään koko päivää tämä tapaus. Tuote kesti ikuisuuden vaikka varmaan 98 prosenttisesti tuli joulun jälkeen deodoranttia käytettäessä tartuttua tähän. Muutamat kerrat, kun tiesin, että deodorantin on vaan nyt pidettävä ne hajut loitolla, laitoin toista toimivampaa tuotetta. En ikinä ostaisi tätä, mutta jos jollakulla toimii, niin on ainakin riittoisaa. (1/5)


Yves Rocher Repair Ultra-Rich Foot Balm With Lavender & Shea
(Ostospostaus)
Tässä voiteessa onneksi se laventelin tuoksu oli ihan toista maata kuin edellä esitellyssä suihkugeelissä. Se oli tässä paljon miedompana ja tämä tuoksui enemmänkin perinteiseltä jalkavoiteelta. Sen lisäksi voide oli myös tehokasta, joten tykkäsin. (5/5)

Rituals The Ritual Of Jing Sleep Night Rescue Hand Mask  Sacred Wood & Lavender (Ostospostaus)
Todella rasvaista ja paksua käsivoidetta, jonka imeytymisessä meni ikuisuus. On silti tehokasta, joten mielelläni käytin ja käsien iho tykkäsi. Käyttelin tämän täysin yövoiteena. (4/5)

Origins Ginger Hand Lotion (Ostospostaus)
Tämä taas oli melko kevyen oloista käsivoidetta, joten tämä kului työpäivien aikana, kun kädet tuntuivat kaipaavan kosteutusta. Ihan hyvin tuntui kosteuttavan ja tuoksuhan tässä oli aivan taivaallinen. Tämä ei mennyt sinne porkkanaan päin tuoksunsa puolesta (kuten saman sarjan suihkugeeli) vaan ihan oikeasti inkivääriin. (5/5) 


Lopuksi vielä muutama näyte. L'Oréalin omista tykkäsin molemmista todella paljon ja tuon Midnight Serumin jo ostinkin, kun löytyi hyvästä tarjouksesta. Tuota toista seerumiahan käytinkin muutama kuukausi sitten täyden pullon, joten se oli tuttu ja hyväksi todettu jo aiemmin. Lumenen omista tuo Night Serum oli melko vakuuttavan oloista, mutta Glow Boost Essence ei sopinut itselleni ollenkaan. Testasin sitä meikin alla ja ihmettelin jossain vaiheessa päivää, miksi ihoni näyttää niin oudolta - ei niin kivalta. Sitten tajusin, että tästä sen täytyi johtua. Lumenen kasvovoiteet eivät sovi itselleni eivätkä näköjään nämä essensitkään sitten. Harmi, koska näitä olisi niin helppo ostella. Siinä kaikki tällä kertaa, kivaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Olihan siinä loppuneita :) muistan että Tigin O&T oli iso juttu jossain vaiheessa ja mullakin niitä oli <3 voisin käyttää edelleenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin käyttelin aikoinaan tuota samaista Tigin sarjaa, joten tämä hoitoaine toi tuoksumuistoja mieleen ;) Tuoksut ovat näissä aina niin järjettömän hyviä <3 Eikä niissä tehoissakaan ole valittamista.. ;)

      Poista