1.8.2022

Jorgobé Limited Edition Box + muutama muu ostos

Nyt olisi vuorossa muutamia uusia tuotteita, joita on tullut ostaltua lähinnä heinäkuussa. Kaikki uutuudet ovat niin tuiki tarpeellista ihon- tai hiustenhoitoa. Aloitetaan LE-laatikosta jonka tilasin. Goodieboxista tuli aikoinaan Jorgobén niasiiniamidiseerumi, joka oli aivan superhyvä ja merkki painui sen myötä mieleeni. Innostuin heti, kun näin tämän laatikon Goodieboxin sivuilla, mutta pitkään silti mietin, tilaanko tätä vai en siitä päivänselvästä syystä, että hieman on tuotteita laatikoihini kertynyt. Tilasin boxin kuitenkin lopulta muutaman viikon pähkäilyn jälkeen ja edelleen tätä näyttäisi olevan saatavilla.



Toinen syy tilaukseen, joka ehkä sen jopa ratkaisi, oli erittäin edullinen hinta (44,95 €), koska näin Cohorted-sivuilla kaupiteltavan Jorgobén boxia, jossa oli vähemmän ja pienempitä tuotteita, mutta hinta oli joku 50 £ (nyt en enää boxia sieltä löydä). Eiköhän nämä kaikki jossain vaiheessa tule käytettyä ja onhan nämä putilot nyt viimeisen päälle tyylikkäitäkin.  


Micellar Water (200 ml)
Tämä hyaluronihappoa sisältävä misellivesi oli laatikon suurin tuote. Tämän pitäisi olla hellävarainen, mutta silti tehokas poistamaan iholta meikin ja lian sekä muut epäpuhtaudet. Ihanan oloinen tuote ja miselli- tai kasvovettä käytän joka päivä, joten sitä kuluu tasaisesti. Kiva päästä testaamaan.

Scrub Mask (100 ml)
Isokokoinen tuubi kuorintanaamiota, joka sisältää mm. glykolihappoa, sinkkiä ja niasiiniamidia. Tätä kehotetaan käyttämään 1-2 kertaa viikossa parhaan tuloksen saamiseksi ja naamiota olisi kerralla tarkoitus pitää 10-15 minuuttia. Naamio mm. poistaa iholta epäpuhtauksia sekä vähentää rasvaisuutta. Tämä kuulostaa hyvältä varsinkin sisältämiensä ainesosien vuoksi ja tämä tuubi tulee kestämään käytössä pitkään.


Squalane Hand Cream (65 ml)
Käsivoide, jonka pitäisi tehdä käsistä silkkisen pehmeät ja lisäksi rasvan pitäisi imeytyä nopeasti. Tämä tulee todellakin tarpeeseen, koska käsivoidetta kuluu ja niitä ei minulla kovin montaa laatikossa ole. 

Aha Glycolic Peeling Gel (65 ml)
Tämä on kuoriva geeli, joka sisältämänsä glykolihapon ansiosta stimuloi ihosolujen uusiutumista sekä vähentää epäpuhtauksia ja pieniä ryppyjä. Iho saa näin takaisin oman luonnollisen hehkunsa ja tuntuu pehmeältä ja sileältä. Tätä kehotetaan käyttämään 2-3 kertaa viikossa, mieluiten iltaisin ja tuotetta ei ole tarkoitus pestä kasvoilta pois. Lisäksi suositellaan aurinkosuojan käyttöä tämän jälkeen. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta, joten pääsee varmasti nopeastikin käyttöön.


Hyaluronic Serum (15 ml)
Tämä on nopeasti imeytyvä seerumi, joka ylläpitää ihon kimmoisuutta, vähentää pieniä ryppyjä sekä edistää ihon luontaista kosteustasapainoa. Tätä voi käyttää aamuin ja illoin. Tuubi on niin sopivan kokoinen, että taidan säästää tämän tulevalle matkalleni. 

Niacinamide Peel Off Mask (20 ml)
Revittävä naamio, jota on tarkoitus levittää T-alueelle ja antaa vaikuttaa 30-35 minuuttia, kunnes naamio on kuivunut. Melkoisen pitkä vaikutusaika siis. Tämän pitäisi syväpuhdistaa ihohuokosia, pienentää niitä sekä vähentää talineritystä. 

Niacinamide Serum (50 ml)
Tämä on se  iki-ihana seerumi, jota olen aikaisemminkin päässyt käyttämään. Aivan mahtavaa, että tämäkin löytyi täältä laatikosta. Tämän myötähän aloin uskomaan niasiiniamidin vaikutuksiin, koska seerumi selvästi hoiti ihoa poistamalla epäpuhtaisuuksia ja teki siitä tasaisemman oloisen. Ihana saada tätä jälleen täysikokoinen 50 ml pakkaus.  


Loppujen lopuksi olen erittäin tyytyväinen, että tilasin tämä. Kaikki seitsemän kuulostavat aivan huipputuotteilta, enkä malttaisi odottaa niiden korkkaamista.  

Jorgobén laatikon lisäksi on tullut tehtyä muutamia muitakin pienimuotoisia ostoksia:


It Cosmetics Bye Bye Pores 10% Glycolic Acid & Hyaluronic Acid Serum (30 ml)
Dermalogica Clear Start Micro-Pore Mist (118 ml)
Redken High Rise Volume Lifting Conditioner (500 ml)

Tällaisen tilauksen tein kesäkuussa Cocopandalle. Tämä siitä syystä, että tuo keskimmäinen tuote tuli miniversiona Asos-boxista, mutta oli valunut sinne täysin, joten pullo oli tyhjä. Ilokseni huomasin tuotteen alennuksessa (14,20 €) Cocopandalla ja samaan syssyyn lähti sitten nuo kaksi muutakin aletuotetta. Tämän koko tilauksen hinnaksi tuli 47,20 €. 


Formula 10.0.6 In The Deep Vitamin A Nourishing Retinol Serum (30 ml)
The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Lotion (240 ml)

Rustassa huomasin tuon retinoliseerumin alelaarissa hintaan 5 EUR eli se taisi olla heidän hinnoissaan puoleen hintaan. Mm. Lyko on tätä tainnut myydä kyllä vielä kalliimmalla. Mielenkiinnolla testaan tehoaisiko tämä retinoli edes jollain tavalla tuntuvasti minun ihooni. The Ordinaryn kasvovedestä olen haaveillut kauan ja kun tuli käytyä Kicksissä, josta tyttäreni osti yhden toisen saman merkin tuotteen, päädyin minäkin sitten tämän ostamaan, kun oli siinä helposti käden ulottuvilla. Sain sentään 20% alennusta.


L'Oréal Paris Revitalift Laser Anti-Aging Serum (30 ml)
L'Oréal Paris Age Perfect Midnight Serum (30 ml)

Vihdoin L'Oréalin tuotteet olivat jossain kaupassa alennuksessa eli tällä kertaa Tokmannilla -40%. Jokin aika sitten käytin pienen näytepussukan tuosta yöseerumista ja ihastuin siihen niin paljon, että pidin mielessä ja oli pakko saada se täysikokoisena. Samalla ostin testiin tuon toisenkin, koska sitä en ole ennen käyttänyt. Sellaisen liilan käyttelin jokin aika sitten ja sekin oli todella hyvä, joten luottoa näihin L'Oréalin seerumeihin löytyy.


I Love Glazed Raspberry Hand & Nail Cream (100 ml)
Nivea Lemongrass & Oil Caring & Refreshing Skin Feel (250 ml)
Treaclemoon The Honeycomb  Sshhh Secret Shower And Bath Gel (500 ml)

Viimeisenä vielä pienet Kärkkäisen ostokset, jossa käväistiin pikaisesti kesäloman aikana. Siellä on aina kiva katsastaa kosmetiikkatarjonta, koska välillä löytyy jotain erilaista (oman paikkakunnan kauppoihin verrattuna) ihan kuten Keskisillä. Käsivoide sekä Treaclemoonin suihkugeeli ovat aivan järjettömän hyväntuoksuisia, en voinut vastustaa. Nivean suihkarit olivat jonkinlaisessa tarjouksessa ja näistä on tullut jotenkin niin vastustamattomia. Niiden tuoksu jää iholle pitkäksi aikaa, en huomaa sitä niin selvästi useimpien muiden suihkareiden kanssa. Otin nyt tällaisen raikkaan vihreän tapauksen ja katsotaan, koska ehdin käyttelemään. 

Näiden lisäksi olen tehnyt vielä yhden tilauksen, mutta siitä vähän myöhemmin lisää. Nyt kuitenkin päätin, että jonkinlainen pienimuotoinen ostolakko on aloitettava, koska pitäisi ehtiä tuotteita käyttelemäänkin ja tehdä edes vähän tilaa esim. joulukalentereista tuleville jutuille. Nyt pitää vain toivoa, että ei ilmesty mitään huippuhyviä LE-boxeja, koska niitä on todella vaikea vastustaa. Mukavaa elokuun alkua! 

4 kommenttia:

  1. Jorgobelta olen jotakin kokeillut mutta en ihastunut merkkiin. Kohtahan ne kalenterit on myynnissä, syyskuussa olen ekat ostanut! Joko tiedät mitä kalentereita harkitset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on tosiaan jo kalentereiden sisältöjä alkanut pumpsahtelemaan.. LF:n omassa on paljon turhaa, mutta on melko edullinen kalenteri, joten mietintämyssy on päässä sen suhteen. Kovasti odotan Kicksin ja Feeluniquen julkaisuja. Lumene ja Ritualskin vaikuttivat houkuttelevilta. Tämä tulee olemaan vaikeaa taas.. Taidan tyytyä kuitenkin vain yhteen, tai no ehkä korkeintaan kahteen tänä vuonna ;)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja hyviä tarjouslöytöjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuli osteltua kyllä tarjouksista kaikenlaista kivaa :) Lomalla oli hyvin aikaa pyöriä kaupoissa ;) Siinä mielessä hyvä, että työt ovat alkaneet :D

      Poista