30.8.2022

Lookfantastic Beauty Box elokuu 2022

Tätä laatikkoa sain odotella niin kauan, että aloin jo miettimään, mistä sen etsinnän aloittaisi. Mutta siinähän se sitten viimeinkin saapui viime perjantaina. Yleensä tämä tulee melko aikaisin joka kuukausi.


Olin tietenkin spoilaantunut tämän sisällöstä jo moneen otteeseen, mutta hieman oli jännitystä, millainen se sisältö sitten itsellä tulee olemaan. Tästä oli nimittäin aikamoisia variaatioita.


Boxi sisälsi kuusi tuotetta ja mikäli nyt en ihan väärin ymmärtänyt niin kaikki saivat kolme samaa tuotetta, mutta ne kolme muuta olivat vaihtoehtoisia kahdeksasta eri tuotteesta. Mielestäni en saanut niistä parhaita, mutta en kyllä onnekseni huonoimpiakaan. 


Philip Kingsley Elasticizer (40 ml)
Vanha tuttu hyväksi todettu tuote, mutta tällä kertaa tällaisessa pussukassa eikä tuubissa, kuten yleensä. Pussukassa on yhtä paljon tuotetta kuin niissä pienissä tuubeissa, mutta tästä saattaa olla vähän vaikeampi sitä annostella. Joka tapauksessa tästä riittää varmasti moneen käyttökertaan itselläni. Tätä siis levitetään ennen shampoopesua kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia. Naamio tekee hiuksista ihanan pehmeät ja siloiset. Tämä oli tuote, jonka kaikki saivat.

Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo (30 ml)
Tämä oli vaihtoehtoinen tuote ja merkki on itselleni täysin uusi. Ihanan turkoosin väristähän tuote on ja ainakin yksi vloggari, joka tämän jo ehti käyttääkin, tätä kehui, joten luotetaan häneen. Ehkä säästelen tämän tulevalle reissulleni niin ei tarvitse säätää shampoota ainakaan mihinkään matkapulloihin.


Medik8 Hydr8 Intense Hyaluronic Acid With NMF Replenish & Boost
(8 ml)
Tämä on siis seerumi ja tuote, jonka kaikki saivat. Pieni pullo, mutta silti aivan ihanaa päästä tätä käyttelemään. Medik8 on kallis merkki, joten näitä ei ihan joka päivä pääse testailemaan. Tämän pitäisi mm. kosteuttaa ja edesauttaa ihon oman hyaluronihapon tuotantoa.

Glov Jade Green Gua Sha
Taas tällainen härpäke, josta en ole kovin innostunut. Näitä on tullut aikaisemminkin ainakin kaksi, jotka olen molemmat antanut pois. Nämä ovat sellaisia, että innostun vain joksikin aikaa ja sitten homma unohtuu täysin. Tällä on siis tarkoitus hieroa kasvoja ja sen hieronnan pitäisi tehdä ihmeitä. Kaikenlaisia ohjevideoita ym. löytyy tähän paljon verkosta. Tämäkin oli tuote, jonka kaikki saivat.


The Balm Meet Matt(e) Hughes Long-Lasting Liquid Lipstick - Sincere (1,7 ml)
Tämä on mattahuulipuna, josta en myöskään ole kovin innoissani. Sävy ei ole sellainen, jota voisin käytellä huolettomasti arkisinkin ja lisäksi puna mielestäni kuivaa huulille häiritsevästi. Päälle on pakko laittaa jotain kosteuttavampaa. Tämä on siis jo korkattu ja testattu, mutta taidanpa kysyä kelpaisiko tyttärelleni. Tässä on kuitenkin aivan hurmaava tuoksu. Ensin en saanut millään päähäni mikä se tuttu tuoksu, mutta mielestäni tuoksuu ihan samalta kuin polkagris-karkit. Tämä oli vaihtoehtoinen tuote.

Nailberry L'Oxygéné Oxygenated Nail Lacquer - Candy Floss (15 ml)
Viimeisenä vielä vegaaninen kynsilakka, joka ainakin sävynsä puolesta vaikuttaa juuri passelilta. Tämän pitäisi olla luksusmerkki, joka käyttää jonkinlaista patentoitua teknologiaa saadakseen aikaan hengittävää kynsilakkaa, mutta joka samalla myös kestää ja kiiltää. Mielenkiintoista päästä testaamaan. Tämä oli myös vaihtoehtoinen tuote ja tästä olen kyllä innoissani, koska tuo jälleen vähän uusia tuulia kynsilakkoihini. 


Neljä tuotetta kuudesta pääsee siis varmasti omaan käyttöön, mutta huulipunan yritän antaa eteenpäin ja Gua Sha varmaankin unohtuu pian laatikkooni. Ei ihan parhaita yllätysboxeja sisältönsä puolesta tällä kertaa, mutta Medik8, Philip Kingsley ja kynsilakka paikkaavat paljon. Mukavaa elokuun loppua!

4 kommenttia:

  1. Minusta tämä oli mielenkiintoisin lf boxi aikoihin! Kaikki tuotteet tulisi varmasti testattua itse, theBalm ja kynsilakka kiinnostavimmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin ne mielipiteet menee ;) Minusta myös neljä kuudesta on tosi hyvä saavutus yllätyslaatikolta :) Ja näistä neljästä kolme on ihan huikeita tuotteita! Gua shatakin olen vähän kasvoilla kyllä pyöritellyt...

      Poista
  2. Ihan kiva boksi! Itsekään en tosin olisi innostunut tuosta Gua Shasta, enkä välttämättä huulituotteesta, mutta muista kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samoilla linjoilla mennään! ;) Gua Shata olen tosiaan nyt vähän pyöritellyt kasvoilla, yritän pitää sen esillä ja työn lomassa muistaa käytellä. Mutta itseni tuntien, ei tule kestämään pitkään... ;)

      Poista