28.7.2022

Nightmare on Panning Street Project Pan Update #5

Lupailin päivitystä Nightmare on Panning Street -projektistani, kun kaikki loputkin teemat on otettu käyttöön. Se on tapahtunut jo jokin aika sitten ja vähän ekstraa päälle. Tämän projektinhan ovat kehittäneet Valerie ja Ceylan ja se perustuu kauhuleffoihin ja niistä kehiteltyihin teemoihin.


Projektissa on mukana 40 eri teemaa ja viime postauksessa otin jo teeman nro 36 käyttöön, joten neljä jäi sen jälkeen enää jäljelle. Nämä tuotteet jäivät käyttöön viime päivityksen jälkeen:


Viiden kanssa olen päässyt tavoitteeseen:


Lumenen
puuteri sekä ripsiväri vaihtuivat projektista pois jo monta viikkoa sitten, mutta noiden kolmen muun kanssa pääsin tavoitteeseen melkein samana päivänä heinäkuun puolessa välissä. Koska projektissa on jäljellä enää neljä teemaa, vain neljälle tulee jotain tilalle. Päätin, että en aloita uutta kierrosta noiden teemojen kanssa, vaan käyttelen nyt jäljellä olevia tuotteita, kunnes loppuvat tai sinne lokakuulle finaaliin asti. Tämä siksi, koska aloitin juuri uuden ison projektin, joten on vähän liikaa tuotteita, mihin keskittyä tällä hetkellä. Nämä neljä tulivat nyt tilalle:


Manna Kadar Beauty Flutter Mascara - Jet Black
Maybelline Lifter Gloss - 002 Ice 

Tämä maskarahan loppui ennen kuin alkoikaan, se oli täysin kuiva ja niin oli myös tämän samanlainen kaveri, jonka olisin käyttänyt tilalla. Tämä oli siis nopea tapaus. Siirryin sitten suoraan seuraavaan teemaan, enkä ottanut tähän mitään muuta. Maskaran teemana oli The Blair Witch Project - Something black (eye shadow, eye liner, mascara, etc).

37. Us - An item that is a dupe
Tilalle otin Maybellinen huulikiillon, joka kuulemma on duuppi Fentyn vastaaville. En tiedä, koska en ole Fentyä kokeillut, mutta uskotaan. Tätä olen käyttänyt vasta muutaman kerran, koska olen keskittynyt muihin huulituotteisiin, mutta kunhan joku niistä loppuu, otan tämän kunnolla käyttöön ja tarkoitus olisi käytellä tätä 50 kertaa.


Lumene Longwear Blur Spf 15 Powder Foundation - 0 Light Ivory
Lookfantastic HD Brows Contour And Colour Pro Palette

Lumenen puuteria, joka oli mukana teemalla Dr Jekyll and Mr Hyde - A duo or double ended product käytin sen 50 kertaa ja se näyttää nyt tältä:


Ihan varmasti käytin paljon useammin, koska lisäilin ja korjailin päivän mittaan, joten melkein sain käytettyä loppuun asti. Tästähän ei ollut edes pohjaa näkyvissä, kun otin tämän projektiin mukaan. Aivan ihana tuotehan tämä on ja varmaan käyttelen pian nuo jämätkin.

38. Frankenstein - A frankened product
Tilalle tuli ottaa tuote, jonka on itse miksannut muista tuotteista, joten ei muuta kuin hommiin. 


Tässä aikoinaan LF:n joulukalenterista tulleessa paletissa on ylärivissä kaksi sävyä, joista vasemmanpuoleinen on liian tumma puuteriksi, mutta liian vaalea bronzeriksi. Oikeanpuoleinen sävy taas vaan on liian tumma mihinkään.. tai no, ehkä luomiväriksi, mutta on hieman liian iso nappi siihen hommaan. Sekoitin näitä sävyjä sitten keskenään tuohon vasemmalle tyhjään nappiin ja toivoin saavani hyvän aurinkopuuterisävyn:


Sävystä tuli hieman liian tumma, mutta onneksi on kesä ja iholla on jonkin verran väriä, joten juuri ja juuri pystyin käyttämään. Halusin tästä pannun kunnolla esille ja sehän tapahtuikin jo eli tämä loppui seuraavana ja näyttää nyt tältä:


Sopivan kokoinen pannu sieltä näkyy, joten päätin lopettaa käytön ja tilalle valikoitui Lushin ihana suihkugeeli:

Lush Snow Fairy Shower Gel

39. The Exorcist - Something that makes your head SPIN with delight
Tähän teemaan sopi hyvin tämä juuri tilaamani Lushin suihkusaippua. Ajattelin säästellä tämän joulummalle, mutta miksipä en käyttäisi jo nyt. Tämä on aivan ihana ja Lushin tuotteiden kanssa pelkään aina pilaantumista, vaikka tässäkin on päiväys marraskuulle. Täyttä luksusta päästä tätä käyttelemään. 


Tarte Tarteist Quick Dry Matte Lip Paint - Pillowtalk 
Becca Shimmering Skin Perfector - Champagne Pop

Seuraavaksi loppui Tarten ikuisuuden kestävä huulituote, joka oli todella osuvasti mukana teemalla It - A product that is scary as $*^& to pan. Tätä halusin käyttää 50 kertaa ja se tuli vastaan melko nopeasti. Nyt on kyllä sanottava, että sieltä alkaa välillä jo pullossa ikkunaa vilahtelemaan, kun applikaattoria pyörittelee, joten toivoa on saada tämä käytettyä. Otinkin tämän mukaan sitten siihen uusimpaankin projektiini, että varmasti jatkaisin tämän käyttöä. 

Tarten tilalle otin siis Beccan korostussävyn, joka on valitettavasti jäänyt melko minimaaliselle käytölle:


40. Christine - An item you made a special trip to the store to purchase
Tämän kiilto silmissä marssin aikoinaan Tukholman Sephoraan ja onneksi onnistuin ostamaan. Eipähän ole tätä paljoa kuitenkaan tullut käyteltyä, mutta jos nyt käyttelisin tämän projektin myötä 20 kertaa. Minulla on pari muutakin projektikorostussävyä meneillään, joten sen vuoksi en halua käytellä tätä sitä tavanomaista 50 kertaa. Muutenkaan en edes laita highlighteria joka kerta meikatessani. Todella kiva kuitenkin saada tällekin tuotteelle käyttöä.

Lisäksi loppui vielä VS:n vartalosuihke:


Victoria's Secret Forbidden Fantasy Passion Fruit & Jasmine Classics Fragrance Mist

Tämän tilalle en siis ottanut enää uutta tuotetta, en halunnut aloittaa kierrosta alusta. Yllättävän nopeasti tämä suihke loppui, vaikka oli melkein täynnä, kun se mukaan projektiin lähti. Aivan ihanan raikas tuoksuhan tässä oli ja keskityin hajusteissa melkein vain tähän, joten ei ihme.  

Näiden 12 tuotteen kanssa nyt jatketaan:


Nyt täytyy myöntää, että olen vitkutellut tämän postauksen kanssa sen verran, että näistä 12:sta on Laveran suihkekin jo loppunut, joten kun olen sen lisäksi päässyt vielä kolmen muun kanssa maaliin asti, teen seuraavan postauksen. Olisi kyllä kiva, jos onnistuisin näiden kaikkien kanssa finaaliin mennessä ja se voi olla hyvinkin mahdollista, koska on tässä vielä kolmisen kuukautta aikaa jäljellä. Kaikki tuotteet ovat käytössä enemmän tai vähemmän, ja luulen, että ainakin se kolme näistä loppuu jo melkoisen pian. Aurinkoista viikonlopun odotusta!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti