16.7.2022

Lookfantastic Beauty Box heinäkuu 2022 + LF Beauty Boxien saldo

Esittelen tässä ensin heinäkuun yllätyslaatikon ja sen jälkeen, kuinka paljon minulta laatikoistani löytyy vielä LF Beauty Boxista tulleita tuotteita. Aikaisemmin esittelin jo muutamien muun boxin saldoja. 



Heinäkuinen laatikko oli pirteän keltainen ja tykkään, kun tämä tulee yleensä ennemminkin alkukuusta kuin loppukuusta. Tämänkin kohdalla tietenkin tosin jo spoilaannuin, kun en malta odotella sitä yllätystä. Toki tässä oli vaihtoehtoiset tuotteet, joten en voinut tietää, kumman niistä saan eli oli edes jotain yllätysmomenttia.


By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (4 g)
Aloitetaan tästä iki-ihanasta puuterista, joka itseltäni jo löytyy sekä täysikokoisena että myös tällaisena näytteenä, mutta ei haittaa ollenkaan. Tämä tulee ehdottomasti jossain vaiheessa käytettyä. Tämä on todella hyvä puuteri, joka jollain tapaa tuntuu oikeasti hoitavan ja jopa kosteuttavankin ihoa, mutta jättää sen kuitenkin mattapintaiseksi ja hyvännäköiseksi. Olen todennut tosin, että tämä näyttää paremmalta itselläni talvella, joten silloin taas käyttelen.


Mio Future Proof Body butter (30 ml)
Tämän pitäisi olla erittäin kosteuttavaa vartalovoita, joten taitaa tämänkin käyttö jäädä myöhemmälle. Vartalovoidetta kuluu itselläni paljon ja uusia on aina kiva päästä testaamaan. Miolta olen jotain joskus omistanut, mutta en muistaakseni vartalovoidetta. Mielenkiinnolla odotan käyttöä. 

Mine Moisturizing After Sun Gel (50 ml)
Tämä on tuttu tuote myös, on muistaakseni joskus tullut Glossyboxista ja tykkäsin kovastikin. Taisin käytellä sen edellisen tapauksen suurimmalta osin saunan jälkeen ja se ihanasti viilensi ja rauhoitti ihoa. Tämän tuubin säästän tulevalle matkallemme, jossa toivon mukaan aurinkoa riittää ja tälle olisi sitä myöden käyttöä. Tämä on sopivan pieni ottaa reissuun mukaan.


Foamie Papaya & Oat Milk Shower Body Bar (80 g)
Aivan ihanan tuoksuinen ja isokokoinen vegaaninen palasaippua, jonka taidan kerrankin oikeasti käyttääkin vartalolle enkä käsisaippuana. Tämän pitäisi myös kosteuttaa, joten todellakin odotan tämän käyttöä, kivaa vaihtelua perussuihkugeeleihin. 

Umberto Giannini Scalp Scrub (200 ml)
Tämäkin on mielenkiintoisen oloinen tuote, tuoksu on aivan ihana. Olen muutaman hiuspohjakuorinnan joskus käyttänyt, mutta en ole oikein huomannut niistä olleen mitään hyötyä. Ilmeisesti sitä hiuspohjaakin kuitenkin täytyisi välillä kuoria, joten tämä pääseekin heti käyttöön, koska en tällaista tällä hetkellä toista omista. Tämän pitäisi siis yksinkertaisesti auttaa sekä kuivaan että rasvaiseen ihoon ja esimerkiksi poistaa kuolleita ihosoluja sekä lievittää kutinaa. 


Tässä saippuassa näyttäisi olevan tuollaisia kivanoloisia hierovia nystyröitäkin, joiden pitäisi stimuloida ihoa ja lisäksi mukana tuli kätevä naru, josta tämän voi jättää suihkuun kuivumaan. 


Beauty Pro Pink Clay Sheet Mask
Tämä oli vaihtoehtoinen tuote ja toinen mahdollinen olisi ollut Cetaphilin puhdistusaine kasvoille. Onneksi sain tämän, koska sen putsarin sain juuri Asos-boxista. Toki siitä olisi ollut pidempään iloa, mutta saanpahan testata nyt tätä naamiotakin. Tämän kaksi-osaisen anti-ageing savinaamion pitäisi mm. puhdistaa ja hoitaa ihohuokosia sekä kirkastaa ihoa. Tämä sopii kaikille ihotyypeille ja pitäisi jättää kasvoille 40-60 minuutiksi tai kunnes naamio on kovettunut. Melkoisen pitkä vaikutusaika, joten ehdottomasti käytän tämän ilta-aikaan. Tätä on kiva päästä kokeilemaan.


Oli todella mieluinen tämä heinäkuinen boxi vaikka pari tuttua tuotetta tulikin. Kaikki tuotteet tulee ehdottomasti käytettyä, enkä usko, että jäävät kovin kauaksi aikaa roikkumaan laatikoihini. 

Mistä päästäänkin sitten niihin, jotka siellä tällä hetkellä vielä roikkuvat. Mukana on tämä uusinkin boxi, joten ne toki ovat olleet siellä vasta muutaman päivän. Kuitenkin, ennen kuin näytän ne, niin tässä on ensin kuva tilanteesta, joka on ollut loppuvuodesta 2020:


Tuotteita oli silloin jäljellä 9 kappaletta ja nämä kaikki löytyvät edelleenkin varastoistani. Yksi näistä on vuoden kestävässä projektissani mukana, mutta yritystä olisi pian muutaman muunkin kohdalla saada käytettyä, joten toivottavasti homma edistyy. 

Tällä hetkellä tuotteita on jäljellä yhteensä 52:


Tämä laatikko on tullut minulle todella useassa pätkässä todella monta vuotta, joten siihen nähden ei tämä nyt niin valtava pino ole. Näistäkin on moni parasta aikaa käytössä (pari ehkä loppuu vielä heinäkuussa) ja todella usea todella ihana tapaus odottaa vain vuoroaan, kun ei viitsi kaikkea korkata kerralla. Starskinin sy-naamion innostuin tämän kuvan ottamisen myötä laittamaan jääkaappiin ja käytän varmasti näinä päivinä. Nyt olisi enää Boxycharmin tuotteet esittelemättä, mutta ne näytän sen jälkeen, kun olen saanut projektini päätökseen. Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. By Terry oli ainut mielenkiintoinen, kesän kauneusboxit tuntuu aina olevan sellaisia että niihin tungetaan kaiken maailman vartalon- ja ihonhoidon tuotteita joista en itse välitä. Boxycharm on tällä hetkellä ainut kauneusboxi jota tilaan kun näistä kotimaista en vaan innostu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on kyllä ehdottomasti paras boxi, mikä itsellenikin on ikinä tullut. Kunpa raaskisinkin sen taas tilata.. ehkä tempasen vielä joskus. Kateellisena katselen sinun ja muutaman muun Boxycharmin availuita, sieltä tulee niin loistavia tuotteita! :)

      Poista
  2. Tämä boksi vaikutti kyllä ihan hyvältä! Ainoa mistä itse en olisi tykännyt ois ollu tuo Aloe geeli, mutta muuten ihan hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin itsekin tästä todella paljon, koska kaikille tuotteille löytyy käyttöä. Sellaisia yllätyslaatikoita tulee kuitenkin melko harvoin :)

      Poista