13.7.2022

22 in 2022 Project Pan Update #2 ja kynsilakkaprojektin päivitys #7

Vuoden puolessa välissä jo mennään, mikä tarkoittaa sitä, että myös 22 in 2022 -projektini puoliväli on saavutettu. Täältä löytyy aloituspostaus ja projektissa lähdettiin tammikuussa liikenteeseen näillä 22 tuotteella:


Näistä vain yhden sain loppumaan kolmen ensimmäisen kuukauden aikana:


Petrowhat? Bali aka Pinapple Flavour 

Ei tämä nyt kovin hyvin alkanut, mutta ei ole kyllä kovin hyvin tuosta jatkunutkaan. Viimeisen kolmen kuukauden aikana olen saanut käytettyä kolme tuotetta:


Lumene Natural Perfection CC Cream - Fair/Medium
Kandi Cosmetics Pre Glow Up Mist
Avant Pro-Perfecting Collagen Primer Touche Éclat

Sentään edes kolme, täytyy olla näihinkin tyytyväinen, koska kaikki nämä olivat kuitenkin melko riittoisia tuotteita. Muutama muukin on loppumaisillaan, joten ne nähdään toivottavasti sitten seuraavassa postauksessa toivon mukaan muutaman ylläriloppujankin kanssa. Näistä kolmesta Lumenen meikkivoide loppui huhtikuussa, kasvosuihke kesäkuussa ja Avantin pohjustaja heinäkuun alussa. Minullahan on meneillään myös Nightmare on Panning Street -projekti, joka kieltämättä melkolailla häiritsee tämän projektin edistymistä.   

Tässä sitten tuotteet, mihin olen tarttunut jo aika useasti projektin aikana:


Urban Decay Naced 3 Eyeshadow Palette
Lookfantastic HD Brows Contour And Colour Pro Palette - 001 Light-Medium Bronzer 
Elisabeth Mott Pop! Goes The Shadow - Toasted
Maybelline New York Fit Me! Pressed Powder - 115 Ivory
Jontéblu Lip Liner Pencil - 955 Spice
Doucce Fierce & Fine Graphic Pen Liquid Eyeliner
Laura Mercier Rouse Essential Silky Lip Creme Stick - A La Rose
Kicks Lip Plumper Instant Volume - Darling
Thisworks Perfect Legs Skin Miracle
Lumene Blur 16H Longwear Foundation - 0 Light Ivory
Feel Free Antioxidant Eye Contour Cream
Morphe Continuous Setting Mist
Lumene Touch Of Radiance Blush - 20 Rosy Blush

Yhteensä 13 kappaletta ja onhan tämä käytettyjen pino kasvanut melkoisesti, koska viimeksi niitä oli vain seitsemän ja niistäkin jo edellä mainitut kolme loppuivat. Yllättävän hyvinhän tämä kuitenkin etenee, koska nimenomaan myös edes sitä käyttöä haluan tuotteilleni. Näistä ylläolevista voisin kuvitella puuterin, huulikiillon ja sy-voiteen varmasti loppuvan seuraavaan päivitykseen mennessä. 


UD:n
paletti näyttää tällä hetkellä tältä eli neljässä napissa on pannu näkyvissä. Kaikkia sävyjä olen käyttänyt edes kerran, mutta epäilenpä, että tämän kanssa en tavoitteeseen ole pääsemässä. Tarkoituksena oli siis saada pannu esiin jokaisesta sävystä, mutta ei tule onnistumaan. Tykkään tästä paletista erittäin paljon, joten jatkan erittäin mielelläni tämän käyttöä ja katsotaan, monestako se pannu sitten loppujen lopuksi ilmaantuu. 


Tästä bronzerista sen sijaan pannu on jo näkyvillä, mutta tämän haluaisin käyttää pois kokonaan. Tämä ei ole kovin puuterista, on aika tiukkaan pakattua, joten hitaastihan tämä kuluu, mutta tästäkin tykkään onneksi erittäin paljon. 



Sitten tämä onneton Elisabeth Mott Pop! Goes The Shadow -luomiväri, josta menin puhaltamaan pölyt pois ja se irtosi tuosta rasiasta ja lensi kuin leppäkeihäs ja kauas. Alakuvassa olen pressannut sen Benefitin Hoola -rasiaan, jonne se sopi hyvin. Lisäsin siihen mukaan paria muutakin luomiväriä, joten tuote lisääntyi ja sävykin muuttui vaaleammaksi. 


Tässä on sekä pressatun luomivärin, Lumenen poskipunan että Maybellinen puuterin tilanteet. Jos jaksan ahkeraan meikkailla, niin nämä voisivat vaikka kaikki loppua seuraavaan päivitykseen mennessä. Luomiväriä ja poskipunaa käytän joka kerta, kun meikkaan, mutta puuteri on tällä hetkellä toisen projektituotteen vuoksi paussilla.

Tässä ne muutamat tuotteet, joihin olen tarttunut korkeintaan kerran:


Toivon mukaan pääsisin näihinkin vielä kunnolla käsiksi, mutta onhan näitä enää viisi tuotetta eli ei paha. 


Näillä 18 tuotteella nyt jatketaan. Ihan näinä päivinä aloitan uuden todella ison projektin, mutta en anna sen häiritä tätä, vaan keskityn ensisijaisesti näihin. Siitä kerron varmasti piakkoin lisää.  

Sitten vielä pikaisesti kynsilakkaprojektin kuulumisia, koska yksi lakka on päässyt loppumaan. Viime kerralla tilanne jäi näihin neljään:


Kure Bazaar Nail Lacquer - Love (10 ml)
Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Essie Nail Lacquer - Muchi, muchi (13,5 ml)
Tanya Burr Exclusive Collection By Eye Candy - Bright And Early (12 ml)

Näistä on nyt siis yksi loppunut:


Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Essence Colour & Go Nail Polish - 24 Indian Summer (8 ml)

Loppunut on tuo vasemmanpuoleinen vaaleanpunainen Essence ja tilalle otin toisen, todella kesäisen saman merkin lakan, jonka toivottavasti ehtisin vielä tänä kesänä käyttääkin. Essencen lakat on helppo saada käytettyä, kuluvat melko nopeasti, joten toivoa on. 

Tässä lakkojen tilannetta:



Kaikkiin olen saanut vetää uuden viivan, joten jokaista olen käyttänyt viime postauksen jälkeen, joka oli toukokuun lopussa. Eniten olen kuitenkin viime aikoina käyttänyt juuri loppunutta Essenceä sekä Tanya Burrin lakkaa, joka on myös ihanan kesäinen. Siinäpä ne kuulumiset pikaisesti ja seuraava on taas tiedossa, kun joku näistä neljästä loppuu. Helteistä viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti