20.6.2022

Loppuneet tuotteet huhtikuu 2021

Nyt mennään jo huhtikuun loppuneissa tuotteissa, joten ihme ja kumma, pian olen aikataulussa.


Täällä oli taas monenmoista, vanhaa ja uutta, hyvää ja huonoa, pitkä- ja lyhytikäistä. Kaikki on kuitenkin onnellisesti käytetty loppuun. Aloitetaan niistä hiuksista jälleen. 


Tigi S-Factor Stunning Volume Shampoo & Conditioner
Tämä oli aivan ihanan tuoksuinen ja toimiva kaksikko. Shampoo pesi hyvin ja hoitoaine jätti hiukset hoidetun ja pehmeän oloisiksi. Näitä on vielä toiset kappaleet jäljellä odottelemassa vuoroaan. (5/5)


Philip Kingsley Elasticizer Deep-Conditioning Treatment
(Feelunique joulukalenteri 2021)
Tämä oli entuudestaan tuttu tuote ja tuntuu tehoavan hyvin hiuksiini. Tykkäsin erittäin paljon edelleen, tekee hiuksista todella pehmeät ja hoidetun oloiset - enemmän kuin normaali hoitoaine. (5/5) 

Björk Hårvård Forma Textur Texture Spray (ostospostaus, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tämä ei alkuun tuntunut tekevän yhtikäs mitään, jätti hiuksiin vain aivan ihanan tuoksun. Kuitenkin kun käyttelin enemmän, huomasin tämän antavan pienen pientä tekstuuria hiuksiin, teki niistä hieman karheamman oloiset, jolloin niitä oli helpompi käsitellä. En kuitenkaan satsaisi tähän uudestaan. (2/5)


Origins Ginzing Refreshing Eye Cream
(ostospostaus)
Tämän käytin loppujen lopuksi aamuisin, koska tässä oli pientä shimmeriä, joka kirkasti katsetta. Aamuvoiteena tämä menikin todella hyvin, ei ehkä loppujen lopuksi ollut edes niin hoitavaa, että yöksi tätä käyttelisi. Tätä on vielä normikokoinen varastossa odottamassa, joten back-up tilanne on kunnossa. (5/5)

Dr Botanicals Kw Kiwi Superfood Cooling Eye Serum (LF Beauty Box 05/2021)
Todella ohut seerumi, jota pidin jääkaapissa ja oli näin aivan ihana levitellä aamuisin silmänalusille. Tämän päälle laitoin vielä kunnon sy-voiteen. Tämä viilensi ja piristi todella kivasti, vaikka tuskin tämä mitään muuta sitten tekikään, mutta riitti ainakin sille tunteelle, että väsymys katosi sen siliän tien. Tätä tarvitsi todella vähän kerralla ja seerumilla oli paha tapa vähän karkailla sormelta eikä aina saanut ihan kohdistettua sinne minne halusi. Otin tämän käyttöön heti sen tultua boxista, joten kesti todella pitkään, melkein vuoden. (4/5)


Elizabeth Arden Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum
(Kicks joulukalenteri 2021)
Tässä pakkauksessa oli seitsemän kapselia ja yhdessä kapselissa oli tuotetta juuri oikea määrä omiin tarpeisiini. Viikon päivät näistä sai siis nauttia, koska käyttelin vain aamuisin. Nämä jättivät ihon niin ihanan silkkisen pehmeäksi, että sen päälle melkein säälitti alkaa lisäämään mitään muuta. Aivan täydelliset tapaukset. (5/5)

Balance Me Vitamin C Repair Serum (Feelunique joulukalenteri 2021)
Tämän vähän paksuhkomman seerumin käyttelin yövoiteen alla, mutta en kyllä huomannut tämän tekevän mitään ihmeempiä taikoja. Tuoksukin oli vähän outo. Ehkä tätä pitäisi käyttää isompi tuubi, niin tehot huomaisi. (2/5)

Filorga Age-Purify Intensive Double Correction Serum (LF Beauty Box 08/2021)
Tämänkin käyttelin yövoiteen alla ja oli kyllä jonkin verran mielekkäämpi kuin edellinen. Tässä oli sentään hyvä tuoksu, mutta tuubi oli jälleen niin pieni (7 ml), ettei kunnon tuloksia varmasti päässyt syntymään. Toivottavasti kuitenkin teki niitä lupaamiaan ihmeitä, vaikka en ihan huomannutkaan. Kiva oli siis tätä melko juoksevaa seerumia kuitenkin käytellä. (3/5)


Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream
(Feelunique joulukalenteri 2021)
En malttanut odotella tämän pidempään tämän ihanaisen tapauksen käyttelemistä. Niin loistava yövoide ja tuoksukin vie mennessään. Tämä on täyteläistä, mutta imeytyy hyvin ja tuntuu hoitavankin ihoa erittäin hyvin. Toivon, että tätä tulisi taas lisää jostain boxista tai kalenterista. (5/5)

Monuskin Soothing Facial Oil (Glossybox Saksa)
Tämän käyttelin yövoiteen tavoin ja tykkäsin kyllä. Tämä imeytyi hyvin ihoon, joten ei tarvinnut pelätä tyynyn sotkeentumista ja ihokin tykkäsi. Pullon kyljessä mainitaan laventeli, mutta minusta tässä oli hentoinen sitrusmainen tuoksu, joka oli aivan ihana. (5/5)


Grace & Stella Collagen Boosting Eye Mask
(Glossybox 02/2022)
Nämä olivat paksut punaiset liuskat, jotka pysyivät kuitenkin hyvin silmänalusilla. Pidin näitä hetken jääkaapissa ennen käyttöä, joten piristivät ja tuntuivat kosteuttavankin. Tykkäsin kyllä. (4/5)

Iroha Nature Talisman Shine Joy Pore Minimizer Peel-Off Mask (mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tämähän oli yllättävän hyvä revittävä naamio. Todella hellävarainen, mutta tuntui puhdistavan ihohuokoset erittäin hyvin. Lisäksi naamion sai helposti lähes kokonaisena revittyä pois eikä jäänyt mitään jämiä iholle. Punainen värikin oli piristävä. Pussukassa lukee, että riittää neljään kertaan, mutta minä käyttelin tätä seitsemän, koska laittelen tällaisia yleensä lähinnä t-alueelle. (5/5) 


Garnier SkinActive Eye Make-Up Remover 2In1
(ostospostaus)
Todella hyvä silmämeikinpoistoaine, joka taitaa mennäkin nyt ihan kyseisten aineiden kärkeen omalla listallani. Tämä oli todella hellävaraista, mutta puhdisti helpolla ja hyvin. Olen tätä kyllä ennenkin käyttänyt, mutta en muistanut olevan näin hyvä. Tätä ostan lisää jossain vaiheessa. (5/5)

Philosophy Purity Made Simple Mineral Oil-Free Cleansing Oil (ostospostaus)
Tässä oli todella hyvä ja raikas tuoksu ja tätä oli ihana levitellä kasvoille. Puhdistustehot eivät kuitenkaan olleet ihan sitä luokkaa kuin joissain toisissa öljyissä, mitä olen käytellyt. Onneksi näin, koska olisi ollut ikävä ihastua tähän perusteellisesti hintansa takia. (4/5)  

Dermosil Vitamin E Micellar Water Hyal x 4 (ostospostaus)
Tämä oli hellävarainen misellivesi, joka tuntui puhdistavan iholta hyvin kaikki loput meikinjämät. Silmille en tätä käyttänyt. Lisäksi myös huuhtelin kasvot tämän käytön jälkeen, koska tuntui jättävän iholle jonkinlaisen kalvon. (4/5)


L'Oréal Paris AirVolume Mega Mascara - Black
(ostospostaus)
Täysin pätevä maskara, joskin ei ihan top vitoseen mene. Tämä oli perushyvä, antoi väriä, pysyi hyvin, ei sotkenut ym., mutta ehkä hieman klimppiinnytti ripsiä, mikä oli ainoa miinus. Kuitenkin jos joskus maskarani loppuvat ja tämä näkyy tarjouksessa, voisin ostaa. (4/5)

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC Cream Spf 25 (ostospostaus, mukana 22 in 2022 -projektissani)
Tykkäsin tästä meikkivoiteesta todella paljon. Tätä oli helppo levittää ja oli tarpeeksi ohutta, mutta silti sopivan peittävää. Voidekin oikeasti mukautui ihoni sävyyn justiinsa eikä melkein. Tämähän on siis tuubissa valkoista, mutta muuttuu iholle laitettaessa sopivan sävyiseksi. En tiedä saako tätä edes enää, mutta silti oli kiva saada yksi vanhempi meikkivoide pois varastoistani. (5/5)


Blistex Happy Lips Ready For New York
(mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Oikein hyvä huulivoide, joka antoi kuitenkin hieman liikaa punaista sävyä huulille, joten käyttelin tämän kotona etätöiden aikana. Tämä vähän kihelmöi huulilla ja maistui hyvältä, kun nyt väkisin siitä voidetta sinne suuhun välillä joutuu. (4/5) 

The Body Shop Born Lippy Strawberry Lip Balm (mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Tämän käyttelin kokonaan yövoiteena. Nämä TBS:n huulivoiteet ovat siihen hyviä, koska ovat todella tehokkaita ja niin oli siis tämäkin. Tämä oli melko vanha tapaus, joten oli kiva saada pois pyörimästä. (5/5)


OPI Start To Finish Base Coat, Top Coat, Nail Strengthener
(OPI joulukalenteri 2021)
Tätä olisi voinut siis käyttää sekä alus- että päällyslakkana, mutta itse käyttelin täysin lakan alla. Käytin tätä ennen jonkin aikaa yhtä toista tuotetta, joka ei ehkä ollut ihan aluslakaksi edes tarkoitettu, joten kynteni olivat menneet hieman huonoon kuntoon. Tämä kuitenkin korjasi tilanteen pikku hiljaa, joten sanoisin, että erittäin hyvä tuote. Olisi saanut olla isompi pullo heti kerralla, tämä 5 ml loppui nopeasti. (5/5)

E.l.f. Nail Polish - Cranberry (mukana kynsilakkaprojektissani)
Tämä loppui vihdoin ja viimein. Pieni pullo (6 ml), mutta silti tämän kanssa on väännetty ja käännetty. Nyt keskityin jonkin aikaa vain tähän ja loppuihan se. Pysyi voimissaankin hyvin vaikka tämäkin on jo todella vanha tuote. Tykkäsin sävystä, kimalteleva tummanpunainen, joka peitti yhdellä kerroksella hyvin. Näitä samansävyisiä vielä riittää, joten en jää kaipaamaan. (5/5)

Nails.Inc 45 Second Top Coat (Goodiebox 11/2020)
Todella hyvä päällyslakka, joka oikeasti kuivasi lakan hetkessä ja antoi aivan mahtavaa kiiltoa. Oli kiva päästä kokeilemaan yllätyslaatikon myötä. Pullokin kesti pitkään. (5/5)


Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil
(Feelunique joulukalenteri 2021)
Tämä vaan on niin taivaallinen tapaus. Tuoksu on aivan järjettömän ihana ja öljykin imeytyy supernopeasti ihoon eikä lähmää. Lisäksi kosteuttaa ihoa hyvin. Toivottavasti tätäkin ilmaantuu itselleni joku päivä taas joltain taholta. (5/5)

Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil Moisturising Hand & Body Lotion (ostospostaus)
Käyttelin tämän heti pois, koska en ollut kovin innoissani tämän tuoksusta. Voiteena oli kyllä hyvä eli kosteutti eikä ihoni päässyt kuivumaan. Koostumuskin oli hyvä, ei liian juoksevaa, tuoksussa vain olisi toivomisen varaa. (3/5)

Ecooking Fragrance-Free Intimate Wash (ostospostaus)
Tämä taas oli melko juoksevaa, joten kerralla lorahti monesti ehkä enemmän kuin oli tarkoitus. Lisäksi tämähän oli tuoksutonta. Pesutehot kuitenkin olivat kohdillaan, mutta jokin hohto puuttui, joten eipä tarvitse tämänkään perään haikailla. (3/5)Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil Cleansing Soap
(ostospostaus)
Tämä tyylikkään näköinen saippuakin tuli käytettyä heti pois juurikin siitä syystä, että tämän sarjan tuoksu hieman tökki. Tässä sitä tuoksua ei tosin kyllä huomannutkaan. Tämä oli iso saippua, joka oli sitten muuten vaan todella huono. Tätä oli vaikea pestä käsistä pois ja lisäksi tämä mömmööntyi hyvin pian. Todella sotkuista touhua. Onpahan nyt käytetty ja näitä on vielä toinen, toisessa tuoksussa jäljellä. Täytyy tässä pikku hiljaa asennoitua siihen, että sekin pitäisi yrittää myös pian käyttää pois häiritsemästä. (0/5)

Mukavaa viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo sama NailsInc päällyslakka nyt käytössä ja on muuten hyvä! Kuivattaa lakat tosi äkkiä ja antaa ihanan kiillon <3 Tosi paljon loppuneita ja kivat arvostelut kaikista, näitä postauksia on kiva lueskella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 NailsInc oli kyllä ihan huippu päällyslakka :) Täytyy ehdottomasti pitää se mielessä, kun seuraavan kerran sellaisille ostoksille täytyy mennä! :)

      Poista