23.2.2022

Muutama ostos

Tässä tulee nyt alkuvuoden ostoksia, joita voisi olla kyllä enemmänkin. Olen yrittänyt olla vähän tiukempana tässä viime aikoina, mutta silti vaan yllättävästi kaikenlaista kertyy.


Barnängen Creme & Olja Kakao Shower Cream (400 ml)
Dove Nourishing Secrets Restoring Coconut Oil & Almond Mild Body Wash (450 ml)
Dove Refreshing Cucumber & Green Tea Body Wash (450 ml)
Tigi S-Factor Stunning Volume Shampoo & Conditioner (750 ml/kpl)

Ensimmäisenä Rustan ostokset. Menin ostamaan Tigin duoa, koska oli todella hyvässä tarjouksessa eli 10 EUR yhteensä nuo jättipullot. Siinähän kävi sitten niin, että huomasin Doven isojen suihkareiden olevan hintaan 2 EUR/kpl ja samoin tuo Barnängen. Tosin luulen, että Barnängenille tuo oli normaalihinta. Hyvä, että jätin ostokset tähän, meinasi karata käsistä noiden Dove suihkareiden kanssa, koska olivat niin halpoja.


Lux Soothe Shower Therapy Vanilla & Ginger Shower Cream
(750 ml)

Myös tämä jäi käteen Rustasta toisella ostoskerralla, muistaakseni maksoi myös 2 EUR ja on megaiso pullo. Tuoksussa mainitaan 'ginger', joten ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, ostanko vaiko enkö. Pullon suusta tosin tuoksuu enemmän ainakin vanilja, mutta silti se on aivan ihana. 

Seuraavana tilaus Olet Kaunis -verkkokaupasta:


Ensimmäistä kertaa tilasin täältä, koska huomasin nuo Baylis & Hardingin pakkaukset 70% alennuksessa (käsivoiteissa oli alennus ehkä vähemmän). Tilasin sitten itselleni myöhäiset joululahjat. Annoin näistä tosin tuon Cranberry Martini -version tyttärelleni extrasyntymäpäivälahjaksi, joten itselleni jäi kolme muuta pakettia.


Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Collection: Body Wash, Shower Crème, Hand & Body Lotion, Soap ja Body Butter

Näistä parasta aikaa on käytössä tuo vartalovoi ja tuoksu on aivan ihana. Myös voiteena toimii oikein hyvin.


Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil Collection: Body Wash, Shower Crème, Hand & Body Lotion, Soap ja Body Butter

Näistä olen vartalovoin jo käyttänyt. En tykännyt tuoksusta ollenkaan, oli todella outo, mutta kyllä sen nyt käytti. Siinä olisi vielä muutama purnukka siis jäljellä samassa tuoksussa..


Baylis & Harding Cranberry Martini Collection: Body Wash, Shower Crème, Hand & Body Lotion, Soap ja Body Butter

Toivottavasti tämän tuoksu on hyvä. Pakkaus meni siis tyttärelle, mutta hän ei ole vielä korkannut täältä mitään.


Baylis & Harding Royale Garden Assorted 7 Day Set: 2 x Peach, 2 x Peony, 2 x Jasmine ja 1 x Peach, Peony & Jasmine 

Näistä käsivoiteista olen jo kaksi käyttänyt. Tuoksuiltaan aivan voimakkaan kukkaisia, mutta tehoiltaan eivät oikein mistään kotoisin. Taidan käytellä lämpöisemmillä keleillä loput.

Tämä viimeinen tuubi tuli yllätyskaupanpäällisenä, mikä olikin kivan positiivinen ylläri ja löytyy kyllä käyttöä:


Vita Liberata Body Blur

Nyt en edes muista olenko aikaisemmin kokeillut Baylis & Harding -merkiltä mitään. Kuitenkin aivan ihania pakkauksia, joten nyt saa testailla olan takaa. 


NYX Tinted Brow Mascara
Ziaja Argan Oil Protective Body Lotion (400 ml)
Ziaja Argan Oil Creamy Shower Soap (500 ml)

Käväistiin Tampereella ja nämä pienet ostokset jäivät käteen Sokokselta. Kulmageeliä olin vailla (maksoi 8,20 EUR), mutta tuon Ziajan duon sai hintaan 4,70 EUR, joten miksipä ei...

Plaza Beauty Box:


Tämähän on siis Lykolta ja maksoin tästä 29,90 EUR. 


Laatikon sisältö oli mielestäni loistava, eikä niitä yllätyslaatikoita ole viime aikoina tähän kämppään tullut, niinpä päätin tällä vähän piristää itseäni. Tosin nyt on helmikuun Glossybox tulollaan ihan vain, koska olin sitä kulmageeliä vailla, joten tilasin sen. Nyt niitä kulmageelejä on siis kuitenkin pian kaksi, koska Tampereeltakin jäi sellainen käteen. No, mutta takaisin tähän laatikkoon, tämän sisältö oli todella monipuolinen ja yhtä tuotetta lukuunottamatta kaikki tulee varmasti käytettyä:


Eylure London Fluttery Light - No.117 Light & Wispy 
Emani Vegan Double Lash Volumizing Mascara + Lash Grow - 1094 Granite (7 ml)
Rexona Maximum Protection Cream Antiperspirant

Ripset annoin jo eteenpäin eli tämä oli se ainoa tuote tässä laatikossa, jota en tule käyttämään. Maskaran ja deodorantin käytän mielelläni. 


Andorinha Algarve Soap & Beauty Lavender Soap
(110 g)

Yleensä en laventelin tuoksusta tykkää, mutta tässä on todella kiva tuoksu. Palasaippuassa nyt tosin menee ihan mikä tuoksu melkein tahansa ja käyttöä tulee. Onhan tuo kauniskin.


Chobs Aloe Face Mask Pack
Orgaid Vitamin C Revitalizing Organic Sheet Mask
Camilla Pihl After Sun Creamy Mask

Maskeille löytyy aina käyttöä, tosin After Sun -naamio joutuu odottelemaan käyttöä jonkin aikaa.


Ecooking Day Cream
(15 ml)
Lova Skin Instant Foot Pealing (15 ml)
Filorga Meso-Mask (15 ml)
Filorga Hydra-Filler (15 ml)
Rituals The Ritual Of Namasté Moringa & Holy LotusVelvety Smooth Cleansing Foam (30 ml)

Aivan ihania juttuja, käytettyä tulee.


Veoli Botanica Enjoy The Calmness Relaxing Body Oil With Rose Petals (150 ml)
Ecooking Intimate Wash (125 ml)
Dove DermaSpa Summer Revived Body Mousse - Medium To Dark (150 ml)

En tiedä, ovatko nämä kaikki täysikokoisia, mutta ovat ainakin hyvänkokoisia. Nämä ovat kaikki myös uutukaisia itselleni eli siinäkin mielessä kiva päästä kokeilemaan.


Laatikko oli kyllä edullinen sisältöönsä nähden. Täytyy muistaa pitää taas silmällä näitä Lykon boxeja. Kyllä siellä vielä ainakin vähän aikaa sitten oli muutamakin myynnissä, mutta ne eivät oikein iskeneet sisällöiltään.

Aika paljonhan siinä oli ostoksia ja varsinkin suihkugeelejä. Olen kyllä niiden kanssa totaalisen toivoton, mutta kyllä sitä tavaraa onneksi meneekin. Tällainen pieni postaus tähän projektipäivitysten sekaan, sellaista on varmasti seuraavana taas nimittäin luvassa. Kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Joensuuhun piti Rusta aueta viime vuoden puolella, ennen joulua, mutta ilmeisesti siirsivät melkein puolella vuodella mahdollista avaamista :S Pitäähän siellä sitten käydä, kun saavat ovet avattua.

    Baylis & Harding -tuotteita tuli joskus ostettua, mutta eivät silloin tarjonneet edes tuoksuiltaan mitään sinfoniaa, joten olen sen jälkeen jättänyt ostamatta. Toivottavasti nyt ainakin osassa olisi tuoksut parantuneet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi tuon Rustan kanssa, mutta toivoa onneksi on, että sellainen sinne tulee :) Sieltä tekee niin ihmeellisiä löytöjä välillä ja näkee tuotteita ja tuotemerkkejä, mitä ei muista kaupoista löydy. Pitäisi käydä useimmin..

      Olen kyllä huomannut, että nuo Baylis & Harding -tuotteet ovat välillä todella edulliseen hintaan, että varmaan se on tuo tuoksupuoli (ainakin), joka heillä mättää. Luultavimmin en minäkään uskalla jatkossa heiltä enää ostaa ainakaan tuoksuttelematta ensin. Onneksi ei olleet kalliita :D

      Poista