5.3.2022

Nightmare on Panning Street Project Pan Update #2

Pientä päivitystä tässä jälleen Nightmare on Panning Street -projektini kulusta. Enemmän infoa tästä projektista täällä ensimmäisessä postauksessani ja tämänhän olivat kehittäneet seuraavat leidit: Valerie ja Ceylan 


Minulla on nyt seitsemän tuotetta loppunut, joten olisi päivityksen paikka ennen kuin homma paisuu ja paisuu. Näiden jälkeenkin on jo loppunut kaksi, mutta tästä tekstistä olisi tullut liian pitkä niidenkin kanssa, joten niistä vasta ensi kerralla. Esittelen vain tuotteet, joiden kanssa olen päässyt päämäärääni, mutta en kerro tällä kertaa, mikä tilanne on muiden kanssa. Tässä ovat tuotteet, joiden kanssa olen päässyt tavoitteeseeni:


Näistä on neljä käytetty kokonaan loppuun ja kolmen kanssa pääsin vain siihen tavoitteeseen. Näitä olen ottanut tilalle:


Elikya Beauty Illuminateur Naturel - Rosé 
I Heart Revolution Bronzer Wardrobe Palette

Elikyan tuotteen teemana oli The Thing - An item that you're not sure how to use. Käyttelin tätä 50 kertaa loppujen lopuksi nestemäisenä poskipunana ja toimi siinä oikein hyvin. Korostussävyksi tuo oli itselleni liian tumma. Tämän tilalle otin seuraavan bronzer-paletin ja tämä on projektin 18. tuote:


18. The Ring - An item you want to expose the "ring" on the pan
Tästä tuotteesta ainakin tiesin, että sieltä ringit löytyy, koska tuon ylimmän näistä napeista olen käyttänyt jo aiemmin eräässä toisessa projektissa. Tämä oli helppo valinta senkin vuoksi, että tiedän niiden rinkien tulevan tuolta esille suhteellisen nopeasti. Kiva muutenkin saada tälle paletille pitkästä aikaa käyttöä. Mukaan lähti siis tuo rastilla varustettu, vähän käytetty aurinkopuuteri ja sävy on todella kiva.


L.A. Girl Pro.Prep HD.High-Definition Smoothing Face Primer 
PÜR Midnight Masquerade Face Palette

L.A. Girlin pohjustajan käytin loppuun ja tykkäsin siitä todella paljon eli oli positiivinen yllätys. Sen teemana projektissa oli The Invisible Man - Something that erases (primer, concealer, foundation, powder ja tilalle valikoitui seuraava paletti:


19. Fright Night - A red item or something vampire themed (BITE Beauty!)
Tämä oli todella vaikea teema, koska minulla ei juurikaan ole mitään punaista eikä todellakaan mitään vampyyriin viittaavaa. Pari punaista huulipunaa, mutta niidenkin kohdalla parikin käyttökertaa olisi ollut liikaa, koska niin harvoin käyttelen. Tämän paletin nimessä kuitenkin mainitaan 'Midnight' ja päättelin, että kai ne vampyyrit jotenkin liittyvät keskiyöhön... Kiva kuitenkin saada tällekin käyttöä, mutta luulen, että loppujen lopuksi käyttöön pääsee lähinnä nuo luomivärit. Tätä palettia olisi tarkoitus käytellä 50 kertaa.


Ciaté London Glow-To Illuminating Blush 
Too Faced Sweet Peach Glow Palette


Ciaté Londonin
poskipunaa käytin myös 50 kertaa (ainakin - joskus olen saattanut unohtaa merkata käytöt ylös), mutta ei näy missään. Tämä oli loppujen lopuksi aika pigmenttistä, joten sai olla varovainen. Tämän teemana projektissa oli Se7en - An item that is still in it's BOX packaging.  


20. The Conjuring - You don't know what POSSESSED you to purchase this item
Poskipunan tilalle otin Too Faced'n paletin, pitkän harkinnan tuloksena tämäkin. Tiedän kyllä, että menin siihen Peach-hypetykseen ja olisin aikoinaan ostanut niin mielelläni sen luomiväripaletinkin, jos olisi ollut Sephorassa niitä jäljellä. Mutta koska niitä ei ollut, jäi käteen todellakin Peach-sarjasta edes jotain eli tämä niin ihanan tuoksuinen paletti. Teema oli tässäkin kuitenkin taas aika vaikea, koska yleensä tiedän kyllä, minkä vuoksi juttuja ostelen. Tarkoitus on käytellä tätä 50 kertaa ja luulen, että käyttö rajoituu lähinnä tuohon poskipunaan, koska korostussävyjä on projekteissani muutamakin.


Yves Rocher Garden Party 
Huda Beauty Nude Eyeshadow Palette

YR:n hajuveden suihkuttelin kokonaan. Tuoksu, joka oli kyllä kivan kukkainen ja kesäinen, haihtui iholta melko nopeasti, joten tämän sai käytettyä suhteellisen helposti. Tämän teemanahan oli Friday the 13th - A summer themed item. Tilalle valikoitui Huda Beautyn ihanaakin ihanampi paletti:


21. Quiet Place - A product that makes you speechless
En ollut tätä vielä edes testannut, mutta nyt on kyllä projektissa päässyt kovaan käyttöön. Käyttelen tätäkin 50 kertaa, mutta lasken ne käytöt per nappi. Eli jos käyttelen kerralla kolmea nappia, se on kolme käyttökertaa. Pakko tehdä näin, koska luomivärejä on nyt projekteissa jonossa asti. Tämä paletti on kuitenkin aivan ihana, että melkeinpä ihan tosissaan vetää sanattomaksi tuota katsellessa.


Affect High Pearl Eyeshadow - P-0017 
Karl Lagerfeld + ModelCo Brow Pencil - Medium/Dark

Niin mahtavaa, että tämä luomiväri viimein loppui. Sen teemanahan oli Pet Semetery - A graveyard item (nod to Emily @emilynmax!) eli tämä oli viime vuoden 22 By Year -projektissani jo mukana ja hieman alkoi kyllästyttämään. Tilalle arpa antoi seuraavan teeman ja tällä kertaa tuotteen valinta oli helppoa:

22. Lost Boys - Something that makes your face look not DEAD
Minulla on niin vaaleat kulmat, että niihin on todellakin laitettava jotain, että en näytä kuolleelta, koska muutenkin olen niin kalpea. Näitä Karl Lagerfeld + ModelCon kulmakyniä minulla on kaksi kappaletta samassa sävyssä, joka on aivan liian tumma. Tätä on käytettävä niin varovasti, että hieman kyllästyttää sekin. Ihan ok sävyn siitä kuitenkin silloin saa aikaiseksi. Yritän nyt saada tälle 50 käyttökertaa ja toivottavasti saan teroitettuakin edes muutaman kerran.


NYX Dark Circle Concealer Correcteur - Fair 
Iroha Nature Talisman Shine Joy Peel-Off Mask 

Nyxin peiteväriä käytin 50 kertaa luomivärinpohjustajana. Mielestäni aine on vähän liian kuivaa peiteväriksi, oli ihan alusta asti siis. Tämän teemana oli The Strangers - Something that is no longer welcome in your collection. Yritän nyt jatkaa tämän käyttöä ja jospa se siitä loppuisikin sitten aikanaan.

23. Dracula - A product that sucks the life out of you
Tilalle otin tuollaisen revittävän naamion, joka toivottavasti sitten imee ne huokoset puhtaiksi. Pussukassa lukee, että riittää neljään käyttökertaan, mutta itse en tällaisia käyttele yleensä koko kasvoille, joten voipi riittää useammaksikin kerraksi.


111Skin Cryo ATP Sports Booster 
Too Faced Cooling Matte Skin Perfecting Primer

111Skinin tuotteen teemana oli Scream - An item that makes you SCREAM with delight ja käyttelin tämän loppuun. No, olihan tuo teema vähän liiottelua tämän kohdalla, ei tämä nyt loppujen lopuksi niin suuria riemunkiljahduksia aiheuttanut, mitä alkuun uskoin.

24. Children of the Corn - A food related item (name, shape or scent)
Jälleen Too Faced Peach-sarjaa, mutta loppujen lopuksi näitä ruokateemaisia ei laatikoistani kovin montaa löytynyt. Kuitenkin otan tämän mielelläni käyttöön, koska yksi todella hyvä pohjustajani on juuri loppumassa ja uskon, että tämä on sille hyvä seuraaja. Tämä on tarkoitus käyttää kokonaan loppuun. 

Siinä oli loppuneet ja tilalle otetut ja mukana projektissa on nyt seuraavat 13 tuotetta:


Näistäkin on jo kaksi siis loppunut, mutta niistä sitten seuraavassa postauksessa. Ehkäpä se seuraava postaus on muutenkin vähän kattavampi noiden muidenkin tuotteiden osalta, katsotaan. Kivaa ja aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hudan paletti on kyllä nätti, juuri tuollaiset perussävyt, mutta löytyy kuitenkin kimallusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella kiva! :) Tosin se, mikä siitä puuttuu on ihan vaalea sävy, jota olen välillä tässä nyt kaipaillut. Onneksi noita luomivärejä kuitenkin laatikossa riittää.. ;) Ja Hudan paletissa on muuten kaikki kohdillaan :)

      Poista