19.3.2022

Loppuneet tuotteet joulukuu 2021

Esittelenpä melkein heti marraskuisten perään joulukuun loppuneet tuotteet niin viime vuosi on sitä myöden paketissa.


Kivasti loppui tuotteita silloinkin, mutta kyllähän niitä joulukuussa myös kalentereiden myötä tuli..


Beaver Professional The Perfect Hair Oil
Goodiebox 11/2020 - tämä oli todella ihana hiusöljy, joka ei tehnyt hiuksista ollenkaan lähmäisiä, vaikka vahingossa olisi ottanut ainetta liikaa. Pienellä määrällä pärjäsi tämän kanssa hyvin, joten pieni 30 ml purkki kesti pitkään. Tämä todellakin poisti sähköisyyttä sekä teki hiuksista sileät ja kiiltävämmät. (5/5) 

LÓréal Paris Elvital Dream Length Super Detangler 
Viime kuussa loppui shampoo ja nyt hoitoaine ja tulen taatusti ostamaan lisää, kun sopiva hetki sattuu kohdalle. Aivan ihania molemmat, hoitavat hommansa niin kuin pitää ja tuoksukin on hyvä. (5/5)

Schwarzkopf Poly Color Sävyteshampoo - 11 Kirkkaanvaalea
Tämä on luottotuotteitani ja nyt olisi ehkä aika ostaa jälleen uusi eli kyllä tuo sävyte kestää itselläni sellaiset 2-3 kuukautta. (5/5)


Biotherm Blue Therapy Accelerated Repairing Serum
Joulukalenterista 2020 - tämä käytin iltaisin yövoiteen alla ja tykästyin valtavasti. Tuntui hoitavan ihoa hyvin, kosteutti ja myös imeytyi ihoon nopeasti, mutta ei silti ihan kokonaan. Tuoksu oli aivan ihana. Jonkinlaisen pinnan tämä siis jätti, että epäilen, olisiko toiminut itselläni meikin alla. Iltaisin kuitenkin oikein odotin, että saisin levitellä tätä taas kasvoilleni. (5/5)

Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream
LF joulukalenterista 2020 - tästä yövoiteesta tykkäsin todella paljon. Tämä oli kuin samettia laittaisi kasvoille, imeytyi hyvin, iho pysyi kunnossa ja kosteutettuna ja tuoksu oli niin ihanan miellyttävä kuin olla ja voi. Harmi, kun tämä on niin kallista, mutta onneksi joulukalenterista tuli tätä pieni tuubi lisää. (5/5)


Balance Me Pre And Probiotic Cleansing Milk
LF Beauty Box 06/2021 - kivan hellävarainen puhdistusmaito, jolla lähti myös silmämeikki kohtuullisen hyvin. Innolla käyttelin tätä joka kerta, siinä kokemuksessa oli jotain kasvohoitolamaista mukana, tuoksukin oli sellainen, todella miellyttävä. (5/5)

REN Ready Steady Glow Daily Aha Tonic
LF Joulukalenteri 2020 - tämä oli ihan peruskasvovesi, jolta odotin ehkä liikoja. Odotin tämän olevan enemmän Pixin Glow Tonicin kaltainen, mutta ei sinne päinkään. Tuoksukin tässä oli jotenkin outo. Tämä ei tehnyt mitään ihmeitä eli oli siis vain ihan hyvä perustuote. Puhdisti loput kasvomeikin jämät kasvoilta, mikäli oli sellaista sinne sattunut jäämään. (3/5)


Sarah Chapman London Skinesis Platinum Stem Cell Eye Mask
Ostospostaus - nämä olivat sellaiset yli luomen menevät silmänaamiot, joita on vähän hankala pitää. En aina malta vain olla naamion kanssa, vaan touhuan ja nämä painoivat silmäluomia, mikä ei ollut niin kiva tunne. Pidin näitä jääkaapissa viilenemässä jonkin aikaa ennen käyttöä, joten viilensivät kivasti, kosteuttivat ja selvästi hoitivat ihoa. Siinä mielessä tykkäsin. Iso pakkaushan tämä oli ihan vain sy-naamiota varten. (4/5)

BeautyAct By Kicks UltraPlumping Eye Patches
Kicks joulukalenteri 2021 - tätä ihan normaalimuotoista paria pidin myös jääkaapissa ja olivat niin ihanan viilentävät ja tuntuivat tehoavan väsyneisiin silmänalusiini. Nämä olivat todella ohuet, joten niiden irrottaminen niitä suojaavista kelmuista oli vähän hankalaa. Tykkäsin kuitenkin näistä todella paljon, piristivät todella kivasti. (5/5)

Lumene Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Revitalize Rich Day Cream
Tämä yksinäinen näyte meni täysin kaulani iholle, missä tietenkin menee melkein voide kuin voide. En vieläkään luota Lumenen kasvovoiteisiin, mikä on harmi. Heidän joulukalenterissaankin on niitä aina useampia, joten sen vuoksi en ole niitä hankkinut. (3/5)


Glamglow Supermud Clearing Treatment
Ostospostaus - todella hyvä kasvonaamio, joka ei edes kuivattanut kasvoja ollenkaan, vaikka suurimmalta osin tämän kylmemmillä keleillä käyttelinkin. Yritin muistaa käyttää tätä kaksi kertaa viikossa ja iho on tykännyt. Tämän jäljiltä se oli niin sileän ja hoidetun oloinen, että tiesi tämän taatusti tehokkaaksi naamioksi. Jotenkin tuntui, että ihon rasvoittuminenkaan ei ollut niin voimakasta enää. Tosin talvella se muutenkin vähän hiipuu, mutta kuitenkin. Käyttelin tämän putkeen pois, koska olen nähnyt tämän tuotteen niin monella kuivahtavan, enkä todellakaan halunnut, että se tapahtuu omalla kohdalla. Muihin naamioihin (paitsi yömaskiin) en tänä aikana tainnut koskea kertaakaan. Onneksi tätäkin tuli lisää pieni tuubi Kicksin joulukalenterista. (5/5)

Sunday Riley Blue Moon Tranquility Cleansing Balm
Ostospostaus - tämä oli sinistä ja tuoksutonta kasvojenpuhdistusvoidetta, jossa oli pieniä partikkeleita mukana. Käyttö oli kuin jokailtainen pieni kuorinta. Tosin en käyttänyt niinä iltoina, kun olin laittanut esimerkiksi edellä mainitun maskin, koska tuntui, että iho sai liikaakin hoitoa. Tämä hierottiin kuivalle iholle ja useimmiten pyyhin kasvopyyhkeellä pois, joskus ihan pelkällä vedelläkin. Tämä ei ollut paras puhdistusaine, jota olen käyttänyt, joten en ostaisi uudestaan. Tämä oli iso 100 g pakkaus, joten kesti todella pitkään. (4/5)


Essie Nail Lacquer - Buy Me A Cameo
Mukana kynsilakkaprojektissani - lakka, joka sopi mielestäni sävynsä puolesta hyvin ihan jokaiseen vuodenaikaan. Sävy oli sellainen maltillinen, mutta silti jopa jollain tavalla näyttävä. Tykkäsin erittäin paljon. Tämähän oli vanha, mutta ei näyttänyt mitään merkkejä vanhentumisesta. Essien lakat noin muuten ovat varmaan eniten edustettuina (tai ainakin olivat ennen OPIn joulukalenteria) lakkavarastossani eli taidan tykätä niistä aika paljonkin. (5/5)

Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara
LF Joulukalenterista 2020 - tässä maskarassa oli kaikki kohdillaan: pidensi, tuuhensi, antoi hyvin väriä, ei sotkenut, helppo laittaa, hyvä harja... Tätä käyttelin selvästi yliajalle asti, joten pieni 5 ml tuubi oli käytössä todella pitkään. Katsoin, että edellisen loppuneen maskaran olen esitellyt heinäkuussa (!). Juu eli sieltä asti todellakin näköjään ollaan otettu ABH:sta kaikki irti.. Ups.. Tämä meni nyt kyllä sinne kärkikolmoseen ripsareissa ja tästä voisin jopa maksaa ne ylimääräiset eurot. (5/5)

Mélusine Paris Mascara & Conditioner 3 In 1
Goodiebox 12/2020 - käyttelin tätä pari kertaa eikä tämä tehnyt mitään, ei niin mitään. Ei antanut edes ripsilleni väriä, tai no ihan pelkän vitsin verran, joten tämä meni melkein suoraan roskiin. En enää jaksa yrittää näiden mitäänsanomattomien ripsareiden kanssa. (0/5)


BareMinerals SPF15 Foundation - Fairly Light 
Mukana Nightmare on Panning Street -projektissani - tämä loppui yllättävän nopeasti, kun projektin innoittamana päätin vihdoin sisulla käyttää tämän loppuun. Ei ole aikoihin kiinnostanut tällaiset mineraalimeikkivoiteet eli ikivanha tuote, mutta ei sitä mitenkään huomannut. Sävyhän tässä oli ihan kohdillaan ja tuntui kuin meikkiä ei olisi ollut ollenkaan kasvoilla, joten siinä mielessä tämä oli ihanteellinen tuote. Kuitenkin tämä korosti liikaa ihon rakennetta ja ihohuokosia, mikä nyt taas ei ollut niin mukavaa. Onneksi ihmisten ilmoilla oli useimmiten maski. Aivan mahtavaa saada tämä käytettyä, tosin sävy Light odottaa vielä vuoroaan... Kaipa senkin otan johonkin projektiin vielä mukaan. (3/5) 

Artist Couture Diamond Glow Powder
Boxycharm 06/2017, mukana Boxycharm-projektissani - käyttelin tämän lähes kokonaan vartalovoiteeseen sekoitettuna käsivarsilleni tai oikeastaan kyynärvarsilleni. Kesällä tämä kivan maltillisesti kimalteli iholla auringossa, mutta ei tätä näin pimeään vuodenaikaan sisällä oikein erottanut. Ihan poskipäille käytettynä tämä oli melko intensiivinen korostusväri, joten en oikein tykännyt. Onneksi on nyt käytetty ja uusi irto-highlighter on jo otettu samanlaiseen käyttöön. (3/5)


Biotherm Smoothing Replumping Lip Balm
Joulukalenterista 2020 - tämä oli ihana voide, kosteutti huulia ja tuoksui kivalta. Jotakin outoa tässä koostumuksessa kuitenkin oli. Se ei tuntunut oikein asettuvan huulille suoraan tuubista laitettuna, joten piti sormilla vielä auttaa. Käyttelin tämän suurimmalta osin yövoiteena ja tämän tunsi vielä aamullakin. (4/5)

Dr. Pawpaw Outrageous Orange Balm Multipurpose Soothing Balm 
Glossybox 07/2020, mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tekisi mieli kiljua riemusta, että sain tämän käytettyä. Plussaa oli se, että tämä oikeasti kosteutti huulia hyvin. Huulet olivat ihanan pehmeät tämän jäljiltä. Mutta tämän piti olla multipurpose-voide.. Voide oli niin punaista, että ei tätä voinut laittaa kuiviin kohtiin ihollani, siihen jäi punainen läikkä. Huulillakin se puna pyöri melkein leuassa asti. Poskilla yritin pari kertaa käyttää, mutta piti laittaa niin minimaalisen pikkuriikkinen määrä, että tuubi olisi kestänyt 20 vuotta käyttää loppuun, että ei siitäkään tullut mitään. Käyttelin siis huulivoiteena työn lomassa, onneksi teen vieläkin suurimmalta osin etätöitä ja pääsin tästä eroon. (1/5)

Dove Essential Hand Cream
Tämä oli iso 200 ml tuubi, jonka löysin jostain alesta. Totesin jossain vaiheessa syksyn jälkeen, että tämä ei ollut tarpeeksi hyvä voide enää näin talvella käytettäväksi, iho ei ollut tämän jäljiltä ihan parhaassa kunnossa, vaikka voide oli nimenomaan kuivalle iholle tarkoitettu. Käytin kuitenkin loppuun, että saisin korkata paremman. Imeytyi kyllä hyvin ja tuoksu oli sellainen tyypillinen dovemainen. (3/5)


The Body Shop Winter Jasmine Softening Body Butter
Ostospostaus - tässä oli niin jännä, mutta aivan ihana uniikki tuoksu, että vähän harmittaa ettei tätä löydy lisää varastoistani. Itse voide nyt oli tietenkin todella kosteuttavaa, piti ihon kunnossa ja tämä tuntui imeytyvänkin hyvin. En ostanut viime joulun kausituotteita, olen yrittänyt siinä suhteessa hieman säästää. Mutta eiköhän näitä TBS:n voiteita tule vielä jossain vaiheessa jossain tuoksussa hommattua lisää. (5/5)

Neutrogena Hydro Boost Whipped Body Balm
Ostin aikoinaan itselleni tällaisen eurolla Rustasta ja käytinkin sen jo viime vuoden helmikuussa. Tyttäreni tietenkin halusi samalla reissulla samanlaisen, mutta ei tykännyt tuotteesta ollenkaan vaan lahjoitti minulle tyyliin parin kokeilukerran jälkeen. Itsehän pidin tästä valtavasti ja tykkäsin edelleen. Tässä oli todella mieto raikas tuoksu, melkein hajusteeton ja oli hyvin kosteuttava. Tämähän on sellaista sinistä geelimäistä voidetta. Voi kun tätä tulisi jossain taas vastaan.. (5/5)


Nuxe Melting Honey Body Oil Balm
Kicks joulukalenterista 2021 - tämä oli todella ihana vartalovoide. Tuoksu oli aivan lumoava ja se jäi kivasti iholle, josta pelmahteli nenään. Voide jotenkin nimensäkin mukaisesti suli iholle, kun sitä levitti ja levittämisestä tuli helpompaa. Tämä imeytyikin todella hyvin ja pienellä määrällä myös pärjäsi pitkälle, joten pieni purkki kesti pidempään kuin olisi voinut kuvitella. Oli todella kiva tutustua tähän tuotteeseen ja voisin ehdottomasti ostaa lisää. (5/5)

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream
Glossybox 02/2021 - tämä tuli vihdoin käyteltyä joulun aikaan, odottelin vain sopivan juhlavaa tilaisuutta. Tämähän nyt vaan on huipputuote kaikin puolin, olen kehunut ennenkin ja niin ovat kaikki muutkin. Onneksi sain tätä joulukalenterista lisää! (5/5)


Bilou Silver Sparkle Duschschaum
Glossybox Saksa - tämän otin käyttöön intoa puhkuen ennen joulua, koska olisi luullut, että tämä oikeasti sisältää hopeista glitteriä. No ei sisältänyt. Tämä oli täysin valkoista, kylläkin aivan ihanan pehmeää vaahtoa, mutta ei niin hyvän tuoksuista. Epäilin myös välillä tämän pesutehoja. Tämä tuote oli suuren suuri pettymys. (2/5)

Yves Rocher Hammam Bath & Shower Gel With Argan & Rose
Ostospostaus, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani - tässä oli jännä, mutta niin ihana ja voimakas tuoksu. Sopi jotenkin talveen. Koostumuskin tässä suihkarissa oli tietenkin aivan täydellinen, kuten YR:n omissa yleensä. (5/5)

Siinä olivat joulukuiset saavutukset ja yritän postailla nämä alkuvuodenkin tuotteet niin, että pääsisin jossain vaiheessa aikataulusta kiinni. Rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Tosi paljon loppuneita! Tuo Glamglow`n naamio on kyllä todella hyvä ja puhdistaa ihon superpuhtaaksi!! Elemiksen voide oli minustakin ihana, samaten Beaverin hiusöljy joka ei lähmää vaikka laittaisi liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli kaikki kyllä loistotuotteita, niitä yllätysboxien ja joulukalentereiden aarteita :) Glamglow'n taisin kuitenkin ihan itse jossakin innostuksen puuskassa ostaa.. No, joka tapauksessa uusi tuli joulukalenterista :) Oli paljon loppuneita taas.. onneksi on kiertoa ;)

      Poista
  2. Totta, vaikka tuotteita olisi pitkin vuotta loppunut, niin kyllä joulukalentereista aina jotain käyttötavaraa tulee, joka kasvattaa hetkellisesti niitä varastoja taas uudelleen :D
    Miullakin nyt vuoden kestävässä projektissa mukana 58 tuotetta, joista kolme ei ole tullut joulukalenterista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo 55 on kyllä aika hyvin :D Aivan ihana projekti! <3 Olen niin huono valitettavasti kommentoimaan, mutta seurailen todellakin mielenkiinnolla :)
      Joulukalentereista sitä tavaraa kyllä kertyy ja kiire tulee saada edellisiä alta pois ennen seuraavaa joulua.. ;) Mutta ovat ne niin ihania yllätyspakkauksia! :)

      Poista