17.3.2022

Kasoja pienemmiksi -projektin päivitys 1

Kasoja pienemmiksi -projektissani on nyt loppunut viisi tuotetta, ja lupasin päivitystä, kun se rajapyykki on saavutettu. Täältä löytyy aloituspostaus eli tämähän on vain tällainen pienimuotoinen projekti, jossa on tarkoitus saada yhteensä 15 tuotetta loppumaan kolmesta eri kategoriasta ilman mitään aikarajaa. Tässä ovat mukaan lähteneet tuotteet:


Nämähän olivat kaikki suurinpiirtein sieltä vanhimmasta päästä. Tuotteita on itselleni hieman kertynyt, joten oli kiva laittaa nämä järjestykseen ja saada niitä iäkkäämpiä juttuja käyttöön.

Tässä ovat loppuneet tuotteet:


Yves Rocher Coffee Beans Sensual Bath & Shower Gel
Original Source Zingy Lime Shower Gel
The Body Shop Ginger Shower Gel
Maybelline Baby Lips - 22 Pumpkin Spice
Maybelline Baby Lips - Pink Punch

Ei näy kasvovoiteita ei. Toisessa projektissani oleva kasvovoide kesti niin kauan, että nyt vasta muutamia päiviä sitten olen päässyt korkkaamaan uuden sellaisen tästä projektista. Suihkugeelit ovat kuluneet vikkelään, kuten arvata saattaa ja myös huulivoiteet ovat olleet ahkerassa käytössä. Pääasia, että edistystä on tapahtunut ja olen saanut kunnialla käyteltyä näitä peräpään juttuja. Lisäksi olivathan nyt varsinkin nuo suihkugeelit aivan huipputuotteita. Huulivoiteet olivat hyviä huulille, mutta Pink Punchin sävy oli ehkä sellainen, että ei enää itselleni kiitos ja vähän pyöri ympäri huuliakin.

Suihkugeelejä on projektissa jäljellä nyt enää seuraavat kaksi:


Sol De Janeiro Coco Cabana Moisturizing Body Cream-Cleanser
Treaclemoon One Ginger Morning Shower And Bath Gel

Sol De Janeiron oma on melkein loppu ja tuota toistakin ihanuutta olen käytellyt joitakin kertoja. Varsinkin suihkugeelien kohdalla otan yleensä käyttöön tuotteita ihan fiilisperusteella. Joskus harvoin saatan miettiä, että mikähän näistä mahtaa ollakaan sieltä vanhimmasta päästä ja saattaisiko olla jo aika ottaa käyttöön. 

Huulivoiteita on jäljellä kolme:


The Body Shop Born Lippy Strawberry Lip Balm
Blistex Happy Lips Ready For New York
Malibu Lipcare Watermelon Flavour

Näistäkin on kaikki kolme käytössä, enkä tosiaan hoksannut ottaa kuvaa, missä menen niiden kanssa. Eniten olen käyttänyt TBS:a ja vähiten MalibuaTBS:n oma on yövoiteena, Blistex töiden ohessa  käytettävänä voiteena ja Malibu ulkoiluun. Malibu lähtee tehokäyttöön töiden oheen, kun Blistex on loppunut. Blistexin sävystä en tykkää ollenkaan (muuten ihana) ja Malibu maistuu oudolta (maistui korkkaamisesta asti - ei puhettakaan vesimelonista), joten kumpikin on kyllä sellainen, että äkkiä pois. 

Kasvovoiteita on jäljellä sitten kaikki viisi:


ESPA 24-Hour Replenishing Moisturiser
Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream
Biotherm Life Plankton Sensitive Emulsion
Verso Nourishing Cream
Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream

Näiden kohdalla on tapahtunut sellainen muutos, että Naobay Detox Oxygen Light Creamin tilalle olen ottanut Verson voiteen. Annoin Naobayn tyttärelle, koska en oikein pitänyt siitä omalla ihollani, mutta hän tykästyi. Tällä hetkellä näistä on käytössä Espan voide ja se on aivan täydellinen. Muut siis korkkaamattomia.


Siinäpä pikaista päivitystä tälle projektille ja jatkoa seuraa, kun olen taas saanut seuraavat viisi loppumaan. Mukavaa viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti