27.3.2022

Glossybox maaliskuu 2022

Minulle tuli siis vielä maaliskuunkin Glossybox, koska jälleen kerran peruin tilauksen liian myöhään. Kaiken järjen mukaan huhtikuista ei pitäisi enää tulla. 



Olihan tätä kiva availla, varsinkin, kun tiesin ennestään näistä tuotteista vain kolme, joten hieman oli yllätysmomenttiakin mukana. Valitettavasti tämän kertainen boxi ei kyllä ollut yksi mikään parhaista tapauksista, ehkä vähän liian arkinen.


Palmolive Memories Of Nature Sunset Relax Shower Gel With Lavender
Suurin tuote laatikossa oli laventelilta tuoksuva suihkugeeli eli ihan perustavaraa. Tähän en olisi ikimaailmassa kaupassa tarttunut, joten siinä mielessä ihan ok kyllä päästä tätä kautta kokeilemaan. Laventelin tuoksu ei ole niitä mieluisimpia, mutta eiköhän tämän nyt käytä. Tämä tuote oli ihan pikkuriikkisen myös vuotanut laatikossa. Pullo muuten koostuu 100-prosenttisesti kierrätetystä muovista, joten siitä iso plussa.


Sand & Sky Australian Emu Apple Super Bounce Mask
Tämä on vegaaninen kasvonaamio, joka sisältää superruoka-aineita eli esim. Emu-omenaa. Tuotteen pitäisi suojata ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, kosteuttaa sekä antaa sille sävyä tasoittavaa hoitoa. Tämä on boxin paras ja mielenkiintoisin tuote ja tulee ehdottomasti käytettyä. 

James Read Gradual Tan Sleep Mask Tan Body
Tämä on nukkumisen aikana vaikuttava itseruskettava naamio vartalolle. Tätä olisi tarkoitus levittää rusketushanskalla ja muistaa antaa kuivua ennen kuin menee nukkumaan. Aamulla ihon pitäisi näyttää auringon hellimältä. Näitä itseruskettavia on hieman alkanut kertymään, mutta tulen varmasti tämänkin jossain vaiheessa käyttämään. 


Joséphine Cosmetics Dew/You Natural Flawless Liquid Highlighter - Claire
Kullanhohtoinen nestemäinen korostusväri, jota voi sekoitella myös meikkivoiteen joukkoon antamaan heleämpää meikkipohjaa. En ole tätä vielä korkannut, joten en tiedä, kuinka kullanhohtoista tuo on. Mietin vielä, antaisinko tämän eteenpäin, koska highlightereitakin on hieman liikaa.


Daily Concepts Daily Round Silicone Scrubber
Ensimmäinen ajatus tästä oli, että ei taas! Näitä riittää! Mutta sitten tajusin, että tämä on kuorintaharja kropalle. Vartalokuorintojahan en yleensä itse ostele. Käyttelen kyllä, jos on tullut yllätysboxeista tai kalentereista, mutta muuten niihin ei ole mitään suurta intohimoa. Kuitenkin, kunhan kuorinta-aineet itseltäni joskus loppuvat, voin niinä harvoina kertoina, kun sitä oikeasti kaipaa käytellä tätä. Loppujen lopuksi siis ihan kiva tuote. Tämä on silikoniharja, vaikuttaa hellävaraiseltä ja tätä voi käytellä ihan suihkugeelin kanssa. Takana on lenkki, mihin saa sormet kätevästi pujotettua. Tulee kyllä käyttöön siis.


Tämä maaliskuinen boxi ei siis ollut mikään hirveän suuri menestys omasta mielestäni, vaikka kaikki tuotteet ehkä käyttöön tulevatkin. Jokin sellainen extra-mauste tästä puuttui. Nyt sitten katsotaan, kauanko maltan pitää paussia ennen kuin sorrun taas tämän laatikon tilaamaan. Ihan varmasti sorrun, siitä ei ole epäilystäkään. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

4 kommenttia:

  1. Glossybox ei kyllä houkuttele tilaamaan. En oikein tykkää tuosta markettikamasta, vähän "huonoista" meikkimerkeistä ja kaiken maailman harjoista. Joskus on ollut ihan hyviä Glossyboxeja mutta ei oikein tämä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä boxit on kyllä niin vaihtelevia laaduiltaan, että mihinkään pitkäaikaiseen en itsekään tämän kanssa kyllä enää sortuisi. Onneksi näitä saa yksittäinkin ja melko halvalla, kunhan vain muistaisi perua ajoissa...!! :D Tämä maaliskuun oma ei kyllä ollut sieltä parhaasta päästä..

      Poista
  2. Olin lukevinani kauneusryhmästä, että ainakin Palmolive on kait ollut kiertävä tuote, sillä osa oli saanut sen jo viime vuoden lopulla ja heidän bokseissaan oli sitten tietty jotain muuta tilalla nyt maaliskuussa.

    Joséphinen pakkauksesta tulee mieleen Illamasqua ja luulinkin ensin, että tuote oli niiltä :D

    Itse olisin tykännyt vain suihkugeelistä ja naamiosta, aika mälsä boksi muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kypsä! Että sellaista temppuilua! Onneksi sentään tuo Palmolive tulee nopeasti käytettyä eikä jää laatikoihin pitkäksi aikaa roikkumaan.
      Joo, näin on, Illamasquaa muistuttaa ihan selvästi. Näiltähän tuli jo aiemmin se joku huulituote ja samaa linjaa oli. ;)
      Samoin itse tykkäsin tuosta naamiosta eniten ja suihkarikin tulee käytettyä varmaan pois ihan piankin. Kyllä tuo kuorintaharjakin on ihan ok, kunhan vain sitten jossain vaiheessa muistaisi sen olemassaolon :D

      Poista