9.4.2022

Lookfantastic Beauty Egg

Päädyin ostamaan LF:n kauneusmunan, koska jokainen sen sisältämä tuote vaikutti loppujen lopuksi aivan loistavalta. Tietenkin niistäkin erottuivat ne helmet, mutta kaikki muut niiden päälle olivat vain ison isoa plussaa.



Tämän olisi saanut 25% halvemmalla, jos olisi tilannut myös heidän kuukausittaisen yllätyslaatikkonsa, mutta päätin antaa olla. Hintaa tällä oli muistaakseni n. 75€, mutta arvo tietenkin huimasti enemmän, joten todellakin olin valmis maksamaan tästä tuon hinnan.


Ren Radiance Eye Cream (15 ml)
Ensimmäisenä Renin silmänympärysvoide, jonka pitäisi selvästi hälventää tummia silmänalusia jo seitsemässä päivässä. Tämän pitäisi myös lieventää ärsyyntynyttä ihoa ja käy myös herkälle iholle. Renin tuotteet ovat takuuvarmoja eli olen todella innoissani päästä kokeilemaan.

Ouai Hair Oil (5 ml)
Pienen pieni pullo Ouain hiusöljyä ja muistaakseni en ole tältä merkiltä ennen mitään käyttänytkään. Kuullut olen paljon, joten kiva tätäkin päästä testailemaan. Kestää varmaan pitkään, vaikka pienen kokoinen onkin. Tämän pitäisi mm. vähentää sähköisyyttä sekä tehdä hiuksista pehmeät ja kiiltävät.


Rodial Soft Focus Glow Drops (30 ml)
Näistä kuultotipoista olen kauneusmunassa ehkä vähiten innostunut, mutta kyllä tätäkin on eri kanavilla niin hehkutettu, että kyllä se innostus sitten minullakin nousi. Rodial on yleensäkin laadukkaan ja luotettavan oloinen merkki. Tämän pitäisi tuoda iholle siis kuultoa ja luultavimmin käyttelen tämän meikkivoiteeseen sekoitettuna. Pakko kyllä testata myös ihan vain yksinäänkin iholla.

Medik8 Clarity Peptides 10% Nicinamide-Infused Peptide Serum (30 ml)
Käyttelin Medik8-merkiltä jonkun seerumin jo aiemmin ja se oli superhyvä tapaus, joten tämänkin kohdalla on odotukset korkealla. Ja kun olen muutenkin nyt innostunut tuosta niasinamiidista, niin tämä tuote on todellakin yksi laatikon parhaista. Tämän seerumin pitäisi ravita ihoa, jättää se selvästi sileämmän näköiseksi sekä antaa sille hehkua. Huippu tuote. 


Color WOW Xtra Large Bombshell Volumizer (200 ml)
Tällä tuotteella pitäisi saada illuusio paljon kuohkeammista hiuksista. Kuohkeuden lisäksi tämän pitäisi mm. antaa hiuksille myös kiiltoa. Tästäkin olen erittäin innoissani, mutta en ole vielä päässyt kokeiluasteelle, vaikka olen asetellut tämän näytille helposti käytettäväksi. Olen siis alkanut nyt jo säästelemään, vaikka todennäköisesti tämä on tuote, joka kestää ikuisuuden. Täytyy nyt korkata ja siis ilmeisesti tämä oikeasti toimii.  


Eve Lom Kiss Mix (7 ml)
Aivan mahtavaa päästä testailemaan myös Eve Lomin huulivoidetta tai oikeastaan esitteessä puhutaan huulinaamiosta. Normaalina huulivoiteena käytön lisäksi tätä kannustetaan käyttämään kiiltona huulipunan päällä. Voisin itse kuvitella käyttäväni tämän yövoiteena, koska olettaisin olevan siihen täydellistä. 


Rituals The Ritual Of Sakura Zensational Foaming Shower Gel (200 ml)
Tämä on niitä ihania Ritualsin vaahtoavia suihkugeelejä, jotka tuovat suihkuhetkiin sitä jonkinlaista luksusta. Tekisi mieli ottaa jo käyttöön, mutta käyttelen nyt viimeistä projektisuihkaria ja sen jälkeen ovat vuorossa luultavimmin muutamat muut, mutta tämän aika tulee ihan varmasti viimeistään kesällä. Onneksi sain tämän, vaihtoehtona olisi ollut Ritualsin kuorinta. 


Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter (90 mg)
Tämä on mielestäni boxin paras tuote ja todellakin tekisi mieli myös ottaa jo käyttöön, mutta meikinpuhdistusaineita on aikamoinen jono tällä hetkellä. Tämä on ihanan pirteän väristä ja tämän esitteen mukaan kevyen tuotteen pitäisi poistaa iholta helposti sekä meikki että kaikenlainen muu lika, mitä sinne on päivän aikana kertynyt. Niin kertakaikkisen ihana tapaus kuin olla ja voi. 


Eli sellaisen pakkauksen ostin tuomaan taas hieman piristystä tähän kevään odotteluun. Mielestäni tämä oli loistava pakkaus ja todellakin hintansa arvoinen. Tuli tässä yksi toinenkin boxi ostettua, mutta siitä sitten myöhemmin. Ihanaa viikonloppua!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti