14.4.2022

Loppuneet tuotteet tammikuu 2022

Mietin, että miten saisin jotenkin uudistettua tätä loppuneiden tuotteiden esittelyä näin kun uusi vuosikin alkoi, mutta ei mielikuvitus oikein riittänyt ainakaan vielä oikein mihinkään. 


Edelleen todellakin aion esitellä kaikki muut loppuneet paitsi käsisaippuat, deodorantit ja hammastahnat, mutta esittelen myös ne, jos ne on jossain ostos- tai yllätyslaatikkopostauksessa esitelty. Paljon loppuneita jälleen, joten pidemmittä puheitta ei kun asiaan.


Philip Kingsley Styling Finishing Touch Polishing Serum
(LF Beauty Box 06/2021)
Tästä todella kevyestä hiusseerumista tykkäsin todella paljon. Pieni määrä riitti kerralla, eikä lähmännyt hiuksia ollenkaan. Antoi hieman kiiltoa ja piti sähköisyyden kurissa. Oli kiva päästä testaamaan. (5/5)

XZ Shampoo Lakritsijuuri 
Tämä on hilsettä vastaan taisteleva shampoo, mutta itse ostin tämän tuoksun takia. Bongasin tämän ihanaisesta Talk and Bake -blogista ja oli pakko päästä itsekin testaamaan. Shampoo pesi hyvin, mutta se tuoksu olisi voinut olla vieläkin voimakkaampi. Kyllä se näin pullon suusta on aivan täydellinen, mutta suihkussa hieman katosi. Voi olla, että ostan kuitenkin jatkossakin. (4/5)


Bodyography Lip Pencil - Barely There 
(Boxycharm 12/2018, mukana Boxycharm-projektissani
Pienen pieni nysä vain jäljellä, en saa enää terotettua ja katoaa tuonne korkkiin, jos sen sinne laitan. Kylläpä tämän kanssa kesti, oli sitkeä tapaus! Tämä oli melko kova, ihan kuin puuvärikynä, joten ei tarvinnut olla koko ajan terottamassa. Pysyi hyvin ja sävystäkin tykkäsin, oli sopivan neutraali. En yleensä käyttelisi huultenrajauskyniä, mutta käyttelen ne, mitä kaapista löytyy. (4/5)

Yves Rocher Nourishing Tinted Lip Balm - Blackberry (Ostospostaus
Tästä jäi hennosti juuri tuon tuubin sävyt huulille enkä tykännyt ollenkaan. Käyttelin tämän töiden lomassa ja siinä nämä ei-niin-kivat huulivoiteet kuluvatkin onneksi aika nopeasti. Jotenkin vain tulee useasti lisäiltyä, koska en siedä yhtään kuivia huulia. En tykännyt oikein tämän tehoistakaan, joten sekin selittää lisäilyn tarpeen. (2/5)

Victoria's Secret Pure Daydream Fragrance Mist
Jee, yksi VS:n suihke vähemmän. Eipä näitä taida olla kuin kuusi sitten enää jäljellä... Onneksi sentään ovat hyväntuoksuisia ja niin oli tämäkin. Tässä oli suhteellisen mieto kukkainen tuoksu, jota lähinnä käyttelin aamuisin, kun lähdin viemään koiraa ulos tai esimerkiksi saunan jälkeen. Niin näitä vartalosuihkeita tulee nykyään käyteltyä, etteivät seiso ihan tyhjänpanttina. Tuoksu pysyikin iholla ihan kiitettävästi. (4/5)


The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil
(Ostospostaus
Tämän käyttelin yövoiteena. Imeytyi hyvin ja pieni määrä riitti koko kasvoille, joten pullo kesti pitkään. Tuoksusta en kuitenkaan pitänyt ollenkaan, öljyyn ei varmasti ollut lisätty yhtään mitään ylimääräistä, joten on juurikin 100 prosenttisesti sitä, mitä on. Hyvä öljy siis, piti ihon kosteutettuna, mutta tuoksun vuoksi en tule enää ostamaan. (4/5) 

Dr. Botanicals Cocoa Noir Time Reverse Facial Serum (Goodiebox 01/2021
Tämä oli melko paksua seerumia, joten käyttelin putelin kokonaisuudessaan yövoiteen alla. Tätä oli aivan ihana levitellä iltaisin ja pieni 15 ml pullo loppui liian nopeasti. Tuntui hoitavalta, imeytyikin ihan hyvin ja toivottavasti teki iholleni huomaamattomia ihmeitä kuten käänsi kelloa hieman taaksepäin. Tässä oli myös todella ihana tuoksu. (5/5)


Lumene Klassikko Uudistava Yövoide
Tämän hyväntuoksuisen yövoiteen käytin täysin kaulalleni. Tämä on halvalla jostakin alesta hankittu juuri siihen tarkoitukseen. Muistaakseni olen tällaisen kyllä joskus käyttänyt ihan yövoiteenakin.. Tuoksu oli tässä aivan ihana ja voiteenakin perushyvä. (4/5)

ESPA 24 Hour Replenishing Eye Moisturiser (LF Beauty Box 06/2021
Tätä laittelin iltaisin, vaikka ei ollut ihan niin voidemaista kuin odotin. Tuntui kuitenkin pitävän sy-ihon kosteutettuna. Tuoksu oli taivaallinen, kuten näissä Espan tuotteissa yleensäkin, sellainen spaamainen. (4/5)

Prai Ageless Throat & Decolletage Creme (Feelunique joulukalenterista 2021
Tämä on siis voide, joka on suunnattu nimenomaan kaulalle ja dekolteealueelle. Siinä tämän sitten käyttelinkin ja hyvä perusvoide tämäkin, enkä huomannut tuoksua. (4/5)


Rodial Dragon's Blood Cleansing Water
(LF joulukalenterista 2020
Perushyvä misellivesi, joka puhdisti hyvin kasvot eikä kirvellyt silmiäkään. Pumppusysteemikin oli hyvä, vaikka joskus pumpulin ohi vähän lorahtikin. (5/5)

Biotherm Biosource Total Renew Oil (Biotherm joulukalenterista 2020
Aivan ihana puhdistusöljy, joka puhdisti myös silmämeikin suhteellisen hyvin. Tässä oli ihana tuoksu ja tätä oli todella miellyttävä käyttää. Olisin ehdottomasti käyttänyt tämän jo viime talvena, mutta oli eksynyt kasvo- ja misellivesien joukkoon, joten vähän venähti. (5/5)


Wishful Chin Lift Sculpting Sheet Mask
(Feelunique joulukalenterista 2021
Tämä nyt, anteeksi vain, oli melkoinen vitsi. Tuon vihreän tarramaisen kankaan venytin korvien taakse ja leuan alle ja sen olisi pitänyt jotenkin muotoilla sitä aluetta. No tämä oli tosi kireä, korvia jomotti noin puolen tunnin käytön jälkeen aivan vietävästi, enkä huomannut tehneen yhtään mitään. Todella outo tapaus, joka teki vain kipeää. Hauskan näköistähän se touhu kuitenkin oli, oli naurussa pitelemistä, joten siitä piste. (1/5)

BeautyAct By Kicks UltraPlumping Eye Patches x 2 (Kicks joulukalenterista 2021
Näistä kirjoittelin jo viime loppuneiden postauksessakin, että tykkään, ovat ihanan piristäviä. Voisin ostaa lisää. (5/5)


Cien Foot Balm
Ostin sitten Lidl:stä väärän jalkavoiteen. Tästä lähtien on vaan muistettava, että se on se PUNAkorkkinen, joka toimii ja on superhyvä. Tämä sininen ei valitettavasti yllä samalle tasolle. Tarkan markan tyyppinä käyttelin kuitenkin kiltisti loppuun. (2/5)

Thisworks Stress Check Kind Hands (LF Beauty Box 05/2021
Niin valloittava tuoksu tässä voiteessa, todella voimakas ja niin ihana. Aivan huippua, että pääsin yllätysboxin myötä tätäkin kokeilemaan. Voiteenakin todella hyvä, kosteutti erittäin hyvin ja imeytyi nopeasti. (5/5)

Catrice Repairing Leave In Hand Mask (Ostospostaus
Käyttelin tämän nyt tietenkin keskitalvella ja uskollisesti joka yö, mutta olin kyllä pettynyt. Odotin, että tämä olisi superkosteuttavaa, koska naamiona mainostetaan, mutta oli ihan vain perustavaraa. Tuoksukin tässä oli vähän omituinen, joten en kyllä tähän tule enää sortumaan. Paljon parempiakin on olemassa. (3/5)


Origins Ginger Burst Savory Body Wash
(Ostospostaus
Tämäkin oli ihan perustavaraa, joten näillä hinnoilla en todellakaan ostaisi lisää. Tämä oli vain 30 ml pieni tuubi, joten ei kauaa nokka tuhissut, kun jo loppui. Tuoksu tässäkin on tuubin suusta aivan ihana, mutta suihkussa tuoksui mielestäni enemmän porkkanalta! (4/5)

Original Source Zingy Lime Shower Gel (Ostospostaus, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani
Aivan ihanan raikas suihkugeeli, niin mahtava, kuten yleensäkin nämä Original Sourcen suihkarit. Tämä taisi nyt olla viimeinen lajiaan kaapissani, joten lähtee ehkä jossain vaiheessa jälleen tilaukseen. (5/5)


Ziaja Cupuacu Shower Balm
(Ostospostaus, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani
Aivan mahtavaa, että tämä vihdoin ja viimein loppui. Tätä levittelin siis iholle suihkun jälkeen, annoin vaikuttaa hetken ja huuhtelin pois. Eikä tehnyt yhtään mitään. Tämän olisi pitänyt kosteuttaa, kiinteyttää ja pehmentää ihoa, mutta ei ainakaan minuun tehonnut. En tykännyt tuoksustakaan. Alkuun en sietänyt sitä ollenkaan, mutta loppua kohden kyllä vähän höllyin sille, ei ollut enää niin kamala. Tätä olisi voinut käyttää myös hiusnaamiona, mutta siihen on ihan omat tuotteet, joten en testannut. (0/5)

The Body Shop Vanilla Pumpkin Softening Body Butter (Ostospostaus
Tässä taas on niin käsittämättömän taivaallinen tuoksu, että ihmettelen kovasti, miksi tätä ei ole vakiona TBS:n valikoimissa. Itse voidekin on aivan loistava, joten täydellinen tuote kaikin puolin. Ensi syksynä satsaan taas tähän. (5/5)

Siinäpä vuoden ensimmäiset loppuneet, olihan niitä taas jonkun verran.. Kivaa pääsiäisen odotusta!

4 kommenttia:

  1. Hyviä loppuneita! Tulipa tuosta VS:n tuoksusta mieleen, että niitäkin sai silloin vähän joka puolelta ostettua (kun aiemmin taisi saada laivalta, tai piti tilata heidän omilta sivuiltaan), mutta ainakin täällä meillä päin, on myyntipaikat kyllä jo niiden osalta vähentyneet :D Taisi saada ainakin Glitteristä, Tokmannilta, Prismasta, Citymarketista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi todella myöhäinen vastaus! Tässä on blogi ollut pienellä paussilla kiireiden vuoksi..
      Noista VS:n tuoksuista on se hype todellakin mennyt jo ohitse. Ei niitä tosiaan näe enää siinä määrin kaupoissa kuin jossain vaiheessa. Taitaa ulkomuotokin olla jo muuttunut.. Onneksi tuntuvat säilyttävän hyvin tuoksunsa! :D Pystyy käyttämään.. ;)

      Poista
  2. Minusta loppuneista on oikein hyvä lukea näin, en ole kaivannut mitään muutosta :) tuo Prain kaulavoide oli outoa, epäilen että se oli mulla pilalla koska haisi todella voimakkaasti mummolta eikä lähtenyt imeytymään vaan hilseili kaulalla. Mies toi mulle tuota Lidlin jalkavoidetta vahingossa kun piti tuoda se punainen, taisin antaa ne sitten eteenpäin koska olen tosi huono rasvaamaan jalkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi sinullekin myöhäinen vastaus! On ollut aivan liikaa kiireitä, joten blogi on jäänyt pienelle paussille.
      Kuulostaa siltä, että Prain voide oli varmaankin pilaantunut. Olen niitä muutaman käyttänyt, eikä ole ollut tuota ongelmaa. En tiedä, onko minun tuoksuaisti ihan sadalla matkassa, mutta en ole sitäkään tuossa huomannut... :D
      Joo, tuo Lidl'n jalkavoide.. ei varmaan olla ainoita, jotka ovat sortuneet väärään.. Se punainen onkin sieltä yleensä loppu, olen nyt huomannut, joten ei ihme, että sorrutaan! ;)

      Poista