23.5.2022

Nightmare on Panning Street Project Pan Update #3

Tämä projekti etenee niin hurjaa vauhtia, että ei meinaa perässä pysyä. Tuotteita on loppunut todella monta, mutta kirjoittelen tähän nyt huhtikuun puolen välin tilanteen, koska olen hieman jäljessä näiden esittelyiden (ja muidenkin postausten) kanssa. 


Nightmare on Panning Street -projektin ovat kehittäneet Valerie ja Ceylan. Projekti perustuu kauhuleffoihin ja päivityksiä ainakin he tekevät kuukausittain, mutta itseltäni se ei vaan onnistu kaikkien kiireiden ja projektin nopeiden käänteiden vuoksi. Nyt olisi kuitenkin vihdoin aikaa sellaiselle. Nämä olivat ne 13 tuotetta, joilla jatkoin edellisen postauksen jälkeen:


Tai oikeastaan näistäkin oli siis jo kaksi loppunut siinä vaiheessa, mutta päivityksestä olisi tullut liian pitkä, jos olisin nekin esitellyt. Tässä ovat joka tapauksessa vaihtoon menneet tuotteet tällä kertaa:


Näistä loppuun olen käyttänyt neljä kappaletta ja kahden paletin kanssa päässyt tavoitteeseen. Tilalle olen ottanut seuraavia:


Ciaté London Extraordinary Loose Translucent Setting Powder 
Björk Hårvård Texture Spray

Puuterin teemana projektissa oli The Shining - 'Twins' An item for which you have a backup eli tätä on siis vielä onneksi toinenkin laatikossa. Onneksi siksi, että tykkäsin tästä puuterista todella paljon, koska se piti mattana, mutta jätti ihon kuitenkin kuulaaksi ja hyvännäköiseksi.

25. Alien - Something that is one of a kind (an alien) in your collection
Tämä puuterin tilalle tuleva hiussuihke on siis jo projektin 25. tuote, joten vauhtia on riittänyt. Ja tämä todellakin on ainoa laatuaan varastoissani, koska en ole kokenut tarpeelliseksi enää tällaisia ostella. Tätä olin vähän käyttänyt, mutta käyttö jäi aikoinaan paussille, koska tämä ei tuntunut tekevän hiuksilleni yhtään mitään. Ihana tuoksu tässä on, mutta nyt päätin projektin myötä käytellä tämän pois.    


Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer 
Doucce Limited Edition Palette

Glamglow'n voiteessa meni hieman aikaa, koska se oli iso tuubi ja olin säästeliäs. Tykkäsin voiteesta erittäin paljon, mutta oli korkea aika kuitenkin käytellä se jo pois. Sen teemana projektissa oli Poltergeist - Something that's always 'here' (a must-have in either your makeup or skincare routine).
 

26. The Omen - '666' - Use 6 pans in a palette 6 times
Tilalle tuli tämä paletti, jonka teema oli suhteellisen helppo, mutta halusin mukaan paletin, jossa olisi tasan kuusi nappia, enkä löytänyt muita kuin tämän! No se oli sitä myöten valittu ja tulipahan tällekin paletille käyttöä, koska oli täysin testaamaton. 

Ja kuten arvata saattaa, tämän kanssa ei nokka kauaa tuhissut:


Kuusi käyttökertaa jokaiselle napille tuli vastaan melko nopeasti. Laatu tässä oli mielestäni vähän vaihtelevaa. Sävystä Tessa en saanut luomille oikein mitään väriä irti, mutta muut toimivat. Rich Brunettea käytin luomivärinä. Poskipunasta, korostussävystä ja aurinkopuuterista tykkäsin. Tämän paletin tilalle otin kasvosuihkeen:


KVD Lock-It Makeup Setting Mist

27. Paranormal Activity - An item that never seems to disappear
Tätä meikinkiinnityssuihketta haluan käytellä 50 kertaa eli ei missään nimessä loppuun asti, koska siinä menisi ikuisuus eli tämä on todellinen ikuisuustuote. Toivottavasti saan kuitenkin buustia tällä siihenkin eli saisin tämänkin jossain vaiheessa varastoistani pois. Tämähän on ihan loistava suihke.


Huda Beauty Rich Nude Obsessions Eyeshadow Palette

Seuraavana pääsin tavoitteeseen Huda Beautyn paletin kanssa, jossa tarkoituksena oli käytellä nappeja 50 kertaa. Jos käyttelin esimerkiksi kolmea eri sävyä samalla kerralla, se oli heti kolme käyttökertaa. Aivan ihana paletti ja taisi olla ainoastaan kaksi keskirivin shimmeristä sävyä, joita en testannut. Tämän teemana projektissa oli Quiet Place - A product that makes you speechless. 


Lavera Hydro Sensation Gesichts-Pflegespray

28. Night of the Living Dead - An item that helps wake up your skin in the morning
Tilalle otin Laveran suihkeen ja tämän haluan käyttää loppuun. Tuotehan on jonkinlainen monitoimisuihke, mutta käyttelen varmasti kasvovetenä. Usein puhdistan kasvovedellä aamuisin ihoni, joten tämä oli ihan nappituote tähän paikkaan, koska edellinen oli juuri loppumaisillaan. Juuri tämä Laveran oma ei kuitenkaan olisi ollut seuraavana kasvovetenä agendalla, mutta on paljon pienempi (100 ml) kuin agendalla olisi ollut, joten päätin ottaa projektiin mukaan ja tulee varmasti käytettyäkin melko nopeasti. 


Björk Hårvård Texture Spray
Lumene Longwear Blur Spf 15 Powder Foundation - 0 Light Ivory

Seuraavaksi loppui jo rakennesuihkekin, aivan ihanaa, että sain käytettyä pois. Jonkinlaista pientä karheuden tunnetta se loppujen lopuksi toi hiuksiin ja auttoi ne asettumaan aamuisin, mutta ei mielestäni kohottanut tai antanut volyymia. Tuoksu siis kuitenkin oli aivan ihana ja pysyi hyvin hiuksissa. 


29. Dr Jekyll and Mr Hyde - A duo or double ended product 
Tähän teemaan ei meinannut löytyä tuotetta ei sitten millään, joten tämä on nyt melko kaukaa haettu. Lumenen puuterihan on siis sekä puuteri että meikkivoide samassa, joten on tavallaan duo. Tällä mennään nyt ja tarkoituksena on tätäkin käytellä vain se 50 kertaa. Jonkun verran olen tätä jo ehtinyt käyttää, joten jännä nähdä miltä näyttää 50. käyttökerran jälkeen.


Iroha Nature Talisman Shine Joy Peel-Off Mask
YA.BE Feed Your Skin Feed Your Mind Soothing And Nourishing Face Mask & Podcast

Viimeisenä loppuneena vielä Iroha Naturen naamio, josta riitti itselläni seitsemään käyttökertaan. Todella hyvä ja hellävarainen naamio, joka tuntui puhdistavan hyvin ja oli myös erittäin helppo repiä pois. Käyttelin tätä kerran viikossa ja tämän teema projektissa oli Dracula - A product that sucks the life out of you.

30. Halloween - A set of sheet masks or a full/deluxe sized mask
Tilalle arpa toi naamioaiheisen teeman, joten olikin kiva ottaa heti uusi maski edellisen tilalle käyttöön. Tätä Goodieboxista tullutta naamiota olin käyttänyt ennestään ehkä kaksi kertaa eli oli korkattu, joten jos nyt saisin käytettyä sen loppuun. Tavoitteena olisi tätäkin käytellä kerran viikossa.

Tässä ne 13 tuotetta, mitkä olivat huhtikuun puolen välin jälkeen projektissa jäljellä:


En nyt esitellyt tälläkään kertaa muiden tilannetta, koska tästä tulisi pisin postaus ikinä. Loppumaisillaan tässä vaiheessa olivat TBS:n kuorinta (tavoite oli käyttää puolet) sekä Revolutionin bronzer. Mac'n voidetta ja projektin uusinta naamiota en ollut vielä käyttänyt tässä vaiheessa kertaakaan ja Too Faced'n pohjustajaa ja Laveraa en ollut vielä korkannut. Muut tuotteet olivat ahkerassa käytössä. Eri teemoja oli käytetty jo siis 30 kappaletta, joten 10 oli "enää" jäljellä. Tämä projekti tuntuu kyllä menevän hurjaa vauhtia. Tämähän loppuu Halloweenina, joten aikaa on vielä viitisen kuukautta. Seuraava postaus tähän projektiin liittyen tulee toivottavasti pikapuoliin, koska loppuneita tuotteita olisi, mitä esitellä. Mukavaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti