28.5.2022

Ostoksia: The Ritual of Jing Box, Lookfantastic Beauty Box..

Seuraavaksi muutamia ostoksia, jotka olen tehnyt huhti-toukokuussa. Ensimmäisenä esittelen Goodieboxilta tilatun Ritualsia täynnä olevan laatikon, jonka ostin samoihin aikoihin LF:n pääsiäismunan kanssa. Tykkään Ritualsin Jing-tuoksusta ja tilasin tämän, koska jotenkin kaipasin vaan taas jonkinlaista piristystä elämääni. 


Tiesin tulevan toukokuun olevan töissä melko rankka ja kummasti nämä kosmetiikkaostokset aina piristävät tuollaisia vähän ikävämpiä mietteitä. Työprojekti on nyt onneksi takanapäin. 



Tämän boxin hinta oli vajaat 35 EUR, joten oli mielestäni melko edullinen ja kaikki tuotteet ovat sellaisia, jotka tulevat myös käytettyä. Näin vaikka mikään vartalokuorintojen suuri fani en olekaan. Aloitetaan kuitenkin jalka- ja käsivoiteista:  


Sleep Soothing Foot Balm - Sacred Wood & Lavender (75 ml)
Jalkavoidetta käyttelen lähestulkoon joka päivä, joten tämä tuli tarpeeseen. Kesää kohden se voiteen käyttö yllättävää kyllä hieman yleensä harvenee, vaikka asianhan pitäisi olla ihan päinvastoin. Jotenkin vain helteillä ei juuri tule jalkoja niin usein rasvattua, vaikka ne silloin monesti ovatkin kaiken kansan nähtävillä. Mutta käyttelen enemmän kuin mielelläni Ritualsin ylellisen oloista voidetta, jonka olen jo ottanut käyttöönkin.

Sleep Night Rescue Hand Mask (70 ml)
Tätäkin tuttua tuotetta olen käytellyt jo niin paljon, että pitäisi jo tuubi leikata kahtia, että saa loputkin rippeet. Tämähän on siis todella rasvainen voide, joten jos ei tykkää mennä nukkumaan kädet tahmaisina, niin tämä ei ole sinulle. Omastakin mielestä tämä on aivan liian tuhtia, mutta onhan tämä laadukasta eli hoitaa kädet todellakin kuntoon. Minulla on toinen yökäsivoide tämän rinnalla, joten olen vuorotellut sen kanssa. 


Relax Calming Serum - Chinese Mint & Jujube (15 ml)
Tämä seerumi on tarkoitettu rentouttamaan ja rauhoittamaan eli poistamaan stressiä ja väsymystä. Tämän päässä on sellainen 'roller', jolla tuotetta on tarkoitus levitellä ohimoille, otsalle ja kaulalle. Seerumin pitäisi olla myös jonkin verran viilentävää. Erittäin suurella mielenkiinnolla korkkaan tämän joku päivä, vielä en ole saanut aikaiseksi.


Relaxing Body Scrub - Salt & Magnesium (125 g)
Tämän otan käyttöön heti, kun edellinen pieni tuubi toista kuorintaa loppuu. Muita kuorintoja ei sitten pitäisi laatikostani enää löytyäkään. Voisin kuvitella tämän olevan todella tehokasta, kuten ovat muutamat muut Ritualsin omat olleet samanlaisessa purkissa. Tuoksukin varmasti jää leijailemaan kylppäriin. 


Sleep Deep Sleep Pillow & Body Mist - Sacred Wood & Lavender (50 ml)
Tyynysuihkeista en välitä, joten tämä tulee käytettyä täysin vartalolle. Tässä on aivan ihanan rauhoittava ja hyvä tuoksu, vaikka laventelia sisältääkin. Kiva saada vähän uusia tuulia tuoksumaailmaani. Pitkään aikaan en ole mitään ostellut, vaan olen yrittänyt keskittyä jo olemassa oleviin, joten tämä on todellinen piristys. Tätä olen siis jo vähän käytellyt. 

Sleep Peaceful Sleep Shower Oil - Sacred Wood & Lavender (200 ml)
Tämä kuulostaa niin ihanalta tuotteelta, mutta vielä en ole tätä korkannut. Voipi olla, että korkkaaminen jää syksyyn. Tämä suihkuöljy kun pääsee kosketuksiin veden kanssa, pitäisi sen muuttua silkkisen pehmeäksi vaahdoksi, jonka pitäisi ravita, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kuulostaa niin lupaavalta, että on aivan ihanaa, että tällainen löytyy nyt varastoistani odottamassa vuoroaan. 


Todella upea setti, joista suurin osa taitaa olla myös täysikokoisia tuotteita. Kuorintaa ainakin löytyy isommassakin koossa. Joka tapauksessa olen erittäin innoissani tilauksestani. 

Lookfantastic Beauty Box 2021 12


Päädyin toukokuussa hetken mielijohteesta tilaamaan yksittäisen yllätyslaatikon LF:lta ja se osoittautui joulukuun 2021 boxiksi. Tuotteita olikin heti kuusi kappaletta, joista muutama on erittäin mieluinen, joten kyllä se boxin arvo on jo siinä.


Glov Satin Sleeping Mask
Tämän maskin annan eteenpäin tyttärelleni, mikäli hän sen huolii. Toiselta heistä ehdin jo kysyä, mutta ei kelvannut. Itse en tällaisten kanssa ole vielä opetellut nukkumaan.

Hollywood Browzer Hair Removal And Dermaplaning Tool
Tällaista en entuudestaan omista ja pääsee todellakin käyttöön. Pitää vain opetella.. Minulla on erittäin vaaleat kulmat, joten jos pääsevät rehottamaan, niin ei sitä ihan heti huomaa. Olen päässyt niiden suhteen aika helpolla. Siivottavaa siis kuitenkin säännöllisin väliajoin olisi, joten tämä toivottavasti helpottaa sitä hommaa.

Eyeko Spotlight Highlighter Pencil - Pearl
Tästä en nyt kovin innoissani ole. Testasin kulmien alle ja on melko intensiivinen, joten sormilla pakko hälventää. Tämä nyt kuitenkin jää varmasti pyörimään laatikkoihini. 

Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser
Yksi tuubissa oleva puhdistaja Elemikseltä minulta löytyy jo laatikosta, mutta se on eri sarjaa. Tätä on aivan mahtavaa päästä testaamaan, koska esimerkiksi tämän saman Marine-sarjan yövoidehan on ihan täydellinen. Tämä oli tämän laatikon paras tuote.

Starskin VIP The Gold Mask Eye
Näitä sy-naamioita tulee käyteltyä aina silloin tällöin eli tämä oli mieluinen tuote myös.

Lottie London Ombré Blush - Haze
Juuri tämä saman sävyinen Lottie Londonin puna minulta löytyy jo laatikosta, joten tämäkään meikkituote ei ihan onnistunut. Tämä on nätti puna, mutta tarvitsenko kahta, kun niitä poskipunia on muutenkin melkoinen kokoelma. Katsotaan, kelpaisiko tämäkin jollekulle. 

Ihan kiva sisältö siis, vaikka varsinkaan meikkipuoli ei nyt ihan natsannut. Tämän tilauksen innoittamana päädyin sitten taas kerran tekemään tilauksen myös itse kuukausittaisesta boxista. Tämä tulee nyt sitten ainakin seuraavat puoli vuotta. 

Lookfantastic Beauty Box 2022 05


En edes ennen tilaamista oikein perusteellisesti katsonut, mitä laatikko toukokuussa sisältäisi, mutta tyytyväinen olen. Eikä tämä nyt ollut edes laatikko vaan tuollainen läpinäkyvä pussukka, jolle varmasti löytyy käyttöä myös. Laatikosta olisi voinut vaihtoehtoisesti saada myös pienen Sol De Janeiron Bum Bum Creamin, mutta sitä ei itselleni tullut. 


Skin Chemists London Youth Series Rose & Lavender Intensive Night Therapy Eye Serum
Sain erään toisen silmänalusseerumin huhtikuussa käytettyä, sen tosin käytin aamuisin ja tämä on tarkoitettu yöksi. Olen tämän jo korkannut käyttöön ja on ihanan kosteuttava eikä niin ohutta seerumia, joten on helppo levittää sinne, minne haluaa. Tämän päälle olen vielä laittanut kunnon voidemaisen yövoiteen. Tämä tuli siis sopivaan saumaan ja olen tuotteesta innoissani.

Grüum Klår Purifying Facial Cleanser
Tämä on ei-niin-perinteinen, vaan musta, palasaippuamainen putsari, jossa ei ole käytetty muovia ollenkaan. Tämä tuoksuu paketin läpi ihanan sitruunaiselta. Saippuan koko (45 g) on ehkä puolet tuon pakkauksen koosta, joten ei se ihan noin valtava ole. Todella kiva päästä tätäkin kokeilemaan.


We Are Paradoxx Repair 3 In 1 Conditioner Hair Mask Finishing Crème
Jostain ihmeen syystä luulin jo omistavani tällaisen (luulin saaneeni joulukalenterista), mutta ilmeisesti olen katsellut liikaa kalentereiden availuvideoita. En siis omista, mutta uusia hiusnaamioita on aina kiva saada, koska sitä ainetta todellakin menee. Tätä voisi käyttää myös hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. 


Rituals The Ritual Of Karma Soul Shimmering Body Oil
Lisää Ritualsia, aivan ihanaa. Tässä tuo kimalle on ilmeisesti melko maltillinen, joten rohkenen varmasti käytellä tämän kesällä pois. Lisäksi tämän pitäisi imeytyä hyvin ihoon sekä kosteuttaa. En korkannut, mutta tuoksu on varmasti taivaallinen.

Bondi Sands Daily Moisturising Face Spf 50+
Tämän vedenpitävän ja kosteuttavan aurinkovoiteen ei pitäisi olla liian rasvaista, joten pitäisi olla miellyttävä käyttää. Tehojakin tässä on paljon ja suojaa tämän pitäisi antaa jopa neljäksi tunniksi. Nyt toivonkin näistä boxeista aurinkovoiteita, koska kesä on tulossa ja sen lisäksi olemme alkutalvesta kolmen vuoden kiduttavan tauon jälkeen lähdössä matkalle aurinkoon. Siellä tottakai varsinkin tulee näille käyttöä. (5/5)



Ciaté London Glow-To Highlighter 
Viimeisenä vielä Ciaté Londonin korostusväri, joka vaikuttaa livenä onneksi melko maltilliselta. Tämä jää varmasti omaan käyttöön ja testailen jossain vaiheessa. Highlightereita minulla kuitenkin vaan on yksinkertaisesti liikaa, mutta siihen ongelmaan olen jo tottunut. Onneksi suurin osa on puuterisia tuotteita.


Kuudesta tuotteesta viidestä olen siis erittäin innoissani, joten ei paha ollenkaan. Kiva oli tämä toukokuun boxi ja toivottavasti homma jatkuu samaa rataa. Kesäkuun 'sneak peak' ei itseäni vakuuttanut, mutta on varmaan joillekin mieluisa yllätys.

Veljekset Keskinen

Viimeisenä vielä nämä pienimutoiset Tuurin kyläkaupan ostokset, josta tällä kertaa jäi jopa jotain kosmetiikkaa käteenkin. Tässä on varmasti kolme käyntiä vierähtänyt niin, että en ole kokenut tarvitsevani juuri mitään, eikä ole tullut ihmeempiä osteltua, joten en ole postaillut. Viimeksi taisin ostaa yhden käsivoiteen sekä kynsilakanpoistoainetta. Tällä kertaa ostin kuitenkin edes vähän enemmän, joten esittelen täällä.


Schwarzkopf  Instant Refresh Dry Shampoo
Näin sitten päädyin ostamaan jonkinlaisen tauon jälkeen kuivashampoon vaikka siis vakaa aikomushan on ollut pärjätä ilman. Ei siitä ilman pärjäämisestä näin kevään ja kesän tullen oikein tahdo tulla mitään. Tässä on ollut muutama kerta, kun on ollut ihan pakko sitä laittaa, joten olen lainannut tyttäreltäni, jolla oli juuri tätä nimenomaista vihreässä pullossa olevaa. Tässä on niin ihanan raikas tuoksu ja tämä myös toimii, joten kun osui kaupassa silmään, päätin ostaa. Nämä tietyt Schwarzkopfit olivat myös pienessä tarjouksessa ja hintaa tällä oli 4,75 EUR.

Four Reasons Color Mist & Repair Mist
Nämä olivat myös 40% tarjouksessa ja maksoivat yhteensä 11,40 EUR. En yhtään tiedä toimivatko, mutta testataan. Four Reasons on muutenkin todella tuntematon sarja itselleni, mutta kyllä sitä muut tuntuvat käyttävän ja tykkäävän, joten eiköhän nämä ole ihan päteviä tuotteita.

Ziaja Cracked Skin Foot Cream x 2
Näitä sai siis kaksi yhden hinnalla, joten kun ylempänä esitelty Ritualsin oma loppuu, on millä mällätä sen jälkeen. Yhden Ziajan jalkavoiteen olen aikoinaan käyttänyt ja se oli todella tehokas, joten toivottavasti nämäkin ovat. Nämä maksoivat yhteensä 2,50 EUR.

Lumene Valo Nordic-C Bright Eyes Awakening Patches
Näitä löytyi sieltä taas ja maksoivat vain 7 EUR. Olen siis käyttänyt aikaisemminkin muutaman samanlaisen paketin, joten tiedän hyviksi. 

Siinäpä tuli taas tuotteita käytettäviksi ja lisääkin olen jo sortunut tilaamaan. Niistä sitten myöhemmin, kunhan tulevat. Oikein rentouttavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Four Reasonsin tuotteet on hyviä, loistava hintalaatusuhde! Keskinen on kyllä aina kuin joku tavarataivas, ei todellakaan pääse pois ilman hirmu ostoskasaa...vähän vaan järki pidettävä päässä ja katsottava onko kaikki sielläkään hirmu halpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että luottoa löytyy Four Reasonsiin :) Vieläkään en ole kumpaakaan testannut, mutta enköhän pian korkkaa. Keskisiltä on kyllä niin vaikea lähteä ilman, että on kassit täynnä tavaraa, on se kumma juttu. Ja totta, ei siellä kaikkea halvemmalla saa, mutta jotenkin siellä villiintyy. Onneksi joskus sattuu löytämään superhyviä tarjouksia ;)

      Poista
  2. Ziajan jalkavoidepakkauksen ostin tässä Prismasta, ja olen jo käytellyt poiskin.
    Ei kallis ollut sielläkään, vaikka tarkkaan en hintaa muista.
    Tykkäsin kyllä kovasti, levittyy ja kosteuttaa hyvin.
    Ainut vaan että tuon putkilon joutuu leikkaamaan auki aika varhaisessa vaiheessa, koska on niin kovaa muovia että otsasuonet pullistuu kun yrittää sieltä sisältöä ulos saada.
    Keskisellä olisi niin kiva käydä, mutta pohjoisen asukkaalla tulee matkaa niin paljon että eipä sinne asioikseen lähdetä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten, kun mainitsit, itsekin huomasin jokin aika sitten, että Prismasta löytyi Ziajaa! Jonkun suihkugeelin taisin nähdä. Pitää yrittää pitää mielessä ja katsastaa tarjonta vähän paremmin :) En ole vielä tätä voidetta korkannut, mutta kiva kuulla, että tykkäsit, joten varmasti on hyvä voide :) Keskinen on kyllä varsinkin kesäisin omanlaisensa kokemus, joten toivottavasti pääsisit käväisemään! :)

      Poista
  3. Tiedän muuten tuon saman tunteen: on katsonut videoita tmv. ja luulee itsekin omistavansa tuotteen, vaikka ei omista :D Ilmeisesti liian intensiivisesti tullut katsottua video/blogiteksti :'D

    Ritualsin boxi on kyllä ollut todella edullinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, joo, olin kyllä niin hämmästynyt, kun ei tuota hoitoainetta löytynytkään laatikosta! :D Sitä on välillä niin fanaattinen näiden kosmeettisten tuotteiden kanssa..
      Rituals oli kyllä yllättävän edullinen, ei oikeastaan tarvinnut kahta kertaa miettiä, raaskiiko sitä ostaa vai ei.. Onneksi on välillä tällaisiakin boxeja tarjolla :)

      Poista