9.3.2022

Glossybox helmikuu 2022

Tilasin muutaman kuukauden tauon jälkeen taas Glossyboxin. Yksi tuote erityisesti sai minut tämän tilaamaan, mutta totesin samalla koko boxin olevan melkoisen hyvä, niinpä tartuin tarjoukseen.



Tiesin siis, mitä täältä tuleman pitää, joten ei ollut ylläreitä. Tuttuun tapaan laatikosta löytyi viisi tuotetta, kiva sekalainen seurakunta. Suurin osa ihonhoitoa, mikä sopii itselleni erittäin hyvin.


Avant Skincare Collagen Intense Radiance Activator Serum
Heti alkuun tuote superkalliilta Avantilta, tämänkin tuotteen hinta oli jollain sivustolla yli 100 €. Minulla on parasta aikaa käytössä yksi toinen heidän seerumeistansa sekä pohjustaja. Nämä tuubit kun ovat niin samannäköisiä, niin tarkkana on pitänyt olla etteivät mene sekaisin. Tämäkin on nyt täysin samaa sarjaa, mutta ei kyllä lähde käyttöön ihan heti. Tämän nyt laatikosta tulleen seerumin pitäisi mm. häiventää juonteita, edistää ihon kiinteytymistä ja kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa. Tälle löytyy todellakin käyttöä ja olen tästä superinnoissani.

Balance Me BHA Exfoliating Concentrate
Tämä oli laatikossa pikkuriikkisen vuotanut, mutta onneksi suurin osa tuotteesta on vielä tuossa pienessä 30 ml pullossa jäljellä. Tämän hellävaraisen tiivisteen pitäisi poistaa kuolleita ihosoluja sekä vaikuttaa ihon epäpuhtauksiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin. Lisäksi tämä sisältää tulehdusta ehkäiseviä ja rauhoittavia ainesosia, joiden pitäisi pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Tätä tulisi käyttää puhdistetulle, kuivalle iholle, eikä tarvitse huuhdella pois. Tuotetta voi käyttää sekä aamuisin että iltaisin, joten myös meikin alla. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta ja otan varmasti käyttöön pikapuoliin myös senkin takia, että on korkattu, koska oli vuotanut.


The Beauty Crop B.F.F. Grow & Groom Brow Gel
Tämä oli se tuote, minkä vuoksi alun alkaen innostuin tämän boxin tilaamaan. En ymmärrä, miten olen pärjännyt ilman kulmageeliä vaikka kuinka pitkään. Sellainen tuli muutama kuukausi sitten jostain toisesta boxista ja pääsin jälleen niiden makuun. Sellaista kun ei ihan heti uutta lähikaupoista sitten löytynytkään. Löytyi yksi hylly jostain, mutta olivat loppu.. olisiko ollut Maybellinen. Lumenen omaa aikoinaan käyttelin useammankin, mutta sitäkö ei sitten enää ole.. Nyt minulla kuitenkin on tämä, joka on kivasti läpikuultava sekä toinen uutukainen, jonka juuri ostin reissun päältä. Tämä oli siis erittäin toivottu tapaus.
  

Grace & Stella Everything is Better In Pink Collagen Boosting Eye Mask
Laatikosta löytyi myös hydrogeeli sy-naamio. Näiden pitäisi häivyttää tummia silmänalusia ja ihon epätasaisuutta sekä kosteuttaa. Aivan ihana saada tällaisetkin ja luultavasti pääsevät käyttöön heti seuraavina sy-naamioina.

Burt's Bees Moisturizing Lip Balm
Huulirasvaa minulla kuluu ehkä liiankin paljon, joten tämäkin oli mieluista yllätys. Burt's Beesin voiteet ovat aina olleet todella hyviä, joten eiköhän tämäkin kappale ole. Katsotaan nyt, koska tämän kanssa pääsen käyttöasteelle asti, voi mennä hieman aikaa.


Tämähän oli loppujen lopuksi todella loistava boxi. Kaikille tuotteille löytyy käyttöä eli ei ollut mitään epämääräisyyksiä. Aivan mahtavaa! Toivottavasti maaliskuun laatikko on yhtä hyvä, sekin on nimittäin tulossa, mutta sen pitäisikin jäädä viimeiseksi nyt taas vähäksi aikaa ainakin. Kivaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti