24.3.2022

Kynsilakkaprojektin päivitys #5

Kynsilakkaprojektini elää ja voi hyvin, vaikka hiljaista sen suunnalta on ollutkin. Viimeksi olen tehnyt päivityksen joulukuussa. Silloin tilanne jäi näihin viiteen lakkaan:


Kure Bazaar Nail Lacquer - Love (10 ml)
Depend Nail Polish - 042 (5 ml)
Kiko Milano Power Pro Nail Lacquer - 75 (11 ml) 
Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (8 ml)
Lady Manhattan Cosmetics Quick Dry Nail Polish - 410T (7 ml)

Vuoden vaihtuessa vaihdoin minäkin hieman projektin taktiikkaa lähinnä sen vuoksi, että tuli ostettua OPIn joulukalenteri, mistä tuli toinen toistaan ihanampia lakkoja, joita tietenkin on pakko päästä myös käyttelemään. Päädyin jatkamaan tätä projektia niin, että joka toinen lakkaus on lupa tehdä millä lakalla haluan, joten näin saan välillä käytettyä sekä uusia että muitakin projektissa ei-olevia. Tämä on toiminut oikein hyvin ainakin nämä vuoden ensimmäiset kolmisen kuukautta ja mielenkiinto on pysynyt yllä. Alkuvuonna tuli keskityttyä lähinnä kahteen projektissa olevaan lakkaan, joten ne loppuivatkin sitten molemmat maaliskuussa:


Sävyt olivat tummia, joten tuntui, että nyt oli niiden aika tulla käytettyä pois. Tykkäsin kummastakin, mutta kiva ne oli silti saada loppumaan, koska eivät lakatkaan ikuisesti kestä ja samoja sävyjä kyllä edelleen löytyy. Näiden tilalle otin seuraavat:


Essie Nail Lacquer - Muchi, muchi (13,5 ml)

Essien lakasta on ehkä puolet jäljellä ja se on ennenkin ollut vanhemmassa kynsilakkaprojektissani mukana. Tuo on todella kiva nyt keväällä ja kesällä.


E.l.f. Nail Polish - Cranberry (6 ml)   

Tämä Elfin lakka on todella vanha, muistan sen olleen jossain joulupakkauksessa, missä oli glitterinenkin mukana. Sekin löytyy vielä varastoistani. Yritän puristaa tässä vielä yhden tumman lakan loppuun ennen kesää, joten keskityn nyt lähinnä tähän Elfin omaan tässä projektissa eli käyttelen joka toisella kerralla.

Nämä neljä ovat nyt projektissa mukana:



Kyllä eli pudotin sen ensimmäisessä kuvassa näkyneen Kikon lakan pois, koska siihen ei vaan ole ollut hinkua tarttua ei. En tiedä, missä mättää. Jatkan nyt neljällä lakalla ja koska joka toinen kerta näitä vain käyttelen niin ehkä parempikin niin. Saan edes jotain käytettyä loppuunkin asti. Niiden kahden loppuneen lisäksi olen näistä käytellyt ainoastaan tuota ensimmäistä Kure Bazaarin lakkaa alkuvuoden aikana, mutta eihän sen pinta ollut alentunut sen vertaa, että olisi kannattanut alkaa vetämään uutta viivaa.

Sitten vielä ajattelin näyttää viime vuoden saavutukseni eli sain 9 lakkaa tyhjenemään vuoden aikana:


Aika mahtava tulos eli olen todellakin tyytyväinen. Alunperin ajattelin, että jos nyt edes 5-6 lakkaa saisin vuodessa loppumaan niin tavoitteet olisivat täyttyneet, mutta lopputulos on paljon parempi. Näistähän nuo kaksi ensimmäistä olen käyttänyt tämän projektin ulkopuolella.    

Tässä vielä kaikki lakkani:


En laskenut näitä, ei käynyt edes mielessä, mutta olen varma, että tuosta muutama puuttuukin. Joillekin ahkerille kynsilakkaharrastelijoille tuo ei ehkä ole mikään valtava pino, mutta minulle se kyllä on. Siellä on muutama megasupervanhakin, mutta heitän pois sitten, kun totean varmasti pilaantuneeksi/kuivahtaneeksi. Näissä on kivasti ja ihan tarpeeksi valinnanvaraa, joten yritän edelleen olla ostelematta uusia. OPIn kalenteriin sorruin ja se kivasti piristi tätä touhua, koska melko hyvin olen pystynyt olemaankin useammat viime vuodet ostelematta lakkoja. Suurinpiirtein tätä samaa pinoa siis on tullut katseltua melkoisen pitkään. Näin tällä kertaa ja teen päivitystä jälleen, kun yksi lakka on loppunut ja se on toivottavasti Elfin oma. Kivaa viikonlopun odotusta!

5 kommenttia:

  1. Sulla on vähän vähemmän kuin mulla. Supervuosista olen hävittänyt lakkoja kyllä rankalla kädellä ja jättänyt vaan mieleiset. Ehdin hyvin lakkaamaan kaikilla, tavoitteena ei niinkään ole saada loppuun mutta kyllä niitä menee Loppuneisiin -välillä joko kuivaneena tai annan pois jos en vaan enää tykkää. Viime vuosina olen ostanut muutamia lakkoja per vuosi. Nyt tekisi mieli taas ostaa. Mutta kaipailisin vähän perinteisiä swatcheja eikä oikein CesarsShopissa ole enää lakkavalikoimaa kuten ennen. On sitten vaan jäänyt hankkimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on aina niin upeita lakkauksia! <3 En pysty kuin haaveilemaan sellaisista! Pitäisi joskus yrittää opetella.. ja pitäisi kyllä oikeasti itsekin tehdä jonkinlainen inventaario, koska tuolla on varmasti joitakin huonoksi menneitä. Ehkä joku päivä :) Lakkoja tosiaan tuli myös joskus osteltua mennen tullen, mutta viime vuodet ovat olleet rauhallisempia tuohon Opin kalenteriin asti. Ja ymmärrän niin tunteen.. Tekisi kyllä niin kovasti taas mieli niitä ostella ;)

      Poista
  2. Miun lakkaprojekti on jäänyt vähän unholaan, en ole tainnut tarttua niihin tämän vuoden pulella kuin ehkä 1-2 kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakkaprojekti on vähän ehkä erilainen normiprojekteihin verrattuna, kyllästyttää katsella niitä samoja lakkoja ja käytellä vain niitä.. Joten ymmärrän hyvin! ;) Itsellänikin on muutama kuivunut kokoon vähin äänin.. Katsotaan nyt, kun annoin itselleni luvan käytellä muitakin, että jaksanko jatkaa vuoden loppuun asti.. ;)

      Poista