18.6.2022

Lookfantastic Beauty Box kesäkuu 2022

Kesäkuisen Lookfantastic-laatikon tuotteiden värimaailma oli valloittavan vaaleanpunainen. Sisältö muutenkin oli oikein kiva.



Tuotteita oli yhteensä laatikossa kuusi, mutta yhden niistä annoin eteenpäin. 


Gatineau Radiance Enhancing Enzymatic Gommage (15 ml)
Ensimmäisenä tuote, josta en ihan heti nimestä arvannut, mikä on kyseessä, mutta tämähän on siis kuorinta. Tuotteen pitäisi kasvoille hieroessa muuttua öljymäiseksi ja sen jälkeen jättää vaikuttamaan 1-2 minuutiksi. Tämä sisältää erilaisia happoja ja pitäisi sopia herkällekin iholle. Todella mielenkiinnolla odotan tämän käyttöä. 

Disciple What Spot? Dots 
Näille näppylälapuille minulla ei ole oikeastaan käyttöä, joten annoin tämän jo eteenpäin. Tyttäreni kyllä ihastui ikihyviksi. Toivottavasti toimivat.


Nuxe Very Rose 3-In-1 Soothing Micellar Water (100 ml)
Todella kiva saada misellivesi vähän pienemmässä 100 ml pullossa. Jos johonkin kesäreissulle tästä päästäisiin, tämän voisi hyvin pakata mukaan. Tykkään ruusun tuoksusta ja muutenkin Nuxen tuotteet ovat yleensä superhyviä, joten tästä tykkäsin todella paljon.

Bubble T Watermelon Body Scrub (100 ml)
Seuraavaksi vartalonkuorintaa niin ihanassa pakkauksessa. Lisäksi koska tämä on Bubble T:n, niin voisin kuvitella tuoksunkin olevan aivan ihana. Tämä tulee ehdottomasti käytettyä.  


Lottie London Power Foil Metallic Eyeshadow - Golden Hour
Tämä on todella pigmenttinen ja glitterinen irtoluomiväri, jonka sävy on aivan ihana. Tällainen löytyy itseltäni jo entuudestaan, mutta onneksi toisessa sävyssä. En ole kyllä sitäkään juuri käytellyt, joten täytyy ilmeisesti ottaa purnukat esille, että muistaisin välillä laittaakin.

Eyeko Brow Gel - Clear (4 ml)
Ensin luulin tätä ripsiväriksi, mutta onneksi olikin kulmageeli. Jotain Eyekon ripsiväriä joskus testasin ja oli aikamoinen pettymys. Mutta tästä, olen nyt päässyt jälleen kulmageelien makuun, joten kiva saada jälleen uusi. Tämän pitäisi olla vedenkestävä ja pitää kulmat paikoillaan jopa 24 tuntia. Lisäksi tämä on väritön, joten vaikuttaa todella lupaavalta tapaukselta. 


Tässä vielä Lottie Londonin luomiväri, jonka sävy on oikeastaan aivan upea. Ei ehkä ihan arkeen, mutta todellakin juhlaan.


Tässä boxissa oli mahtava sisältö, vaikka yksi tuote lähtikin eteenpäin, mutta tulee sekin tyttären puolesta varmasti käytettyä. Oli ihonhoitoa ja meikkiä ja kaikki paitsi luomiväri uutukaisia itselleni. Kivasti on lähtenyt tämä uusi tilaus käyntiin. Hyvää viikonloppua! 

4 kommenttia:

  1. Tässähän oli oikein hyvä sisältö! Itse olisin jättänyt kaikki muut itselleni, paitsi nuo finnilaput.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omastakin mielestä oli niin huippu sisältö. Se tuote, joka ennakkoon paljastettiin oli juuri nuo finnilaput, joten vähän pääsi hermostuttamaan, mutta kaikki muut tuotteet olivatkin sitten aivan mahtavia :D

      Poista
  2. Jotenkin kaikki sointuu väreiltääkin yhteen! Nuxen ruusumiselli olisi mielenkiintoisin, varmaan kulmageelikin tulisi käytettyä ja vartalonkuorinta. Toistaiseksi tämä lf ei ole kuitenkaan houkuttanut tilaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana ja selvästi mietitty värimaailma :) On tämä todellakin aina sellaista arpapeliä, mitä tuolta tulee, mutta onneksi vielä on suurin osa ollut ihan mielenkiintoisia tuotteita :)

      Poista