13.6.2022

Loppuneet tuotteet maaliskuu 2022

Maaliskuussakin sain ihan kivasti tuotteita käytettyä. Tässä kuussa en tainnut ostaa mitään kosmetiikkaa, eikä tullut yllätyslaatikoitakaan, joten kerrankin tuotteita vain meni eikä tullut samantien toisesta päästä sisään.


Normaaliin tapaan aloitetaan taas hiustuotteista:


Schwarzkopf Poly Color Sävyteshampoo Gentle Lightening Foruma - 11 Kirkkaanvaalea
Moneskohan tällainen loppui? Monta olen käyttänyt, tämä on hiuksilleni sopiva sävy, joka näyttää kivan luonnolliselta. Tulen ostamaan lisää ja lisää.. (5/5)

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Spray Conditioner (Ostospostaus)
Superhyvä hiuksiin jätettävä hoitoaine, jota olen käyttänyt tätäkin jo monta pullollista. Jättää hiukset ihanan pehmeiksi, sileiksi ja helposti käsiteltäviksi, eikä lähmää ollenkaan. Näitäkin on vielä onneksi ainakin kaksi laatikossa. (5/5)

Sunsilk Co-Creations Colour On Top Shampoo With Argan Oil
Näitä oli Minimanissa eurolla, joten ihan huvikseen ostin testiin, josko löytäisi halvalla hyvää. Ja löytyihän sitä. Erittäin hyvä perusshampoo aivan ihanalla tuoksulla. Pesi hiukset hyvin ja hellävaraisesti, joten ostin näitä sitten pari lisää ja niistäkin toinen juuri loppui. (5/5)


Avant Pink Orchid Subtle Restoring Overnight Serum
(LF Beauty Box 04/2021)
Tämä oli yöksi laitettava seerumi, joten käyttelin yövoiteen alla. Täytyy sanoa, että en huomannut tässä oikein mitään ihmeellistä, ihan perustavaraa eli kosteutti kivasti ja imeytyikin hyvin ihoon. Koska Avant on niin kallis merkki, olisin odottanut tämän tekevän ihmeitä, mutta ne ihmeet jäivät nyt kokematta. Ei tässä ollut tuoksuakaan, joten jätti hieman vaisuksi. (3/5)

L'Oréal Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum (Ostospostaus)
Tästä taas tykkäsin, mikä on kiva, koska näitä saa välillä edullisestikin ihan lähikaupasta. Tämän käyttelin meikin alla, oli siihen tarpeeksi ohutta, ja oli jotenkin silottavinaan kasvoja. Muutaman kerran unohdin laittaa ja sen huomasi, koska täytyi oikein ihmetellä, että miksi tänään näyttää niin erilaiselta. Tulen varmasti ostamaan tätä lisää sitten joskus. (5/5)


Yves Rocher Elixir Botanique Repairing Antipollution Care
(Ostospostaus)
Tämän pienen 7 ml hyvältä tuoksuvan kasvovoiteen käyttelin kokonaan kaulalleni. YR:n kasvovoiteet eivät ole itselläni yleensä toimineet siellä kasvoilla ja sen lisäksi halusin säästellä seuraavana esiteltävää Glamglow:ta, joten siksi näin. Tehoista siis en osaa sanoa, mutta kiva oli kaulalle levitellä. (3/5)

Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer (Ostospostaus, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tämä toi juuri sopivaa, luonnollista ja kivaa hehkua kasvoille ja toimi meikin alla ihan täydellisesti. Tykkäsin tuoksustakin, joten oli mahtava kasvovoide. (5/5)

Glossybox Skincare Eye Boost Cream (Glossybox 08/2020)
Tästä olin yllättynyt, kuinka hyvä sy-voide tämä oli. Voide oli hieman paksumpaa, joten käyttelin yöaikaan. Tämän pitäisi tehota myös tummiin silmänalusiin, mutta sellaisia itselläni ei ihme ja kumma ole, joten siitä en osaa sanoa. Kuitenkin selvästi hoiti sy-ihoa, joten tykkäsin paljonkin. (5/5) 


Dermosil Sparkling Cleansing Mousse
(Ostospostaus)
Tämä tuote on kestänyt todella pitkään, koska on lojunut saunatiloissa, joten olen käytellyt tätä korkeintaan kerran viikossa. Tämä puhdisti kasvot hyvin, välillä ehkä jopa liiankin hyvin, koska tuntui pesun jälkeen hieman kiristävältä. Tämä myös kirveli silmiä, mutta tykkäsin tämän pehmeästä vaahdosta ja ihanasta tuoksusta, joten oli kiva käytellä. (4/5)


Petrowhat? Bali aka Pinapple Flavour
(Ostospostaus, mukana 22 in 2022 -projektissani)
Tämähän oli sellainen monitoimivoide, jonka olin vakaasti aikonut käyttää huulivoiteena, koska luulin sen olevan siihen täydellistä ja supertehokasta. Mutta ei tätä voinut huulille laittaa, yritin sitkeästi, mutta se maku oli aivan karsea. Väkisinkin tulee huulivoiteita maisteltua. Käyttelin sitten lopulta niihin kuiviin kropan kohtiin tai mihin tiedän, että se kuiva kohta kyllä tulee, jos ei rasvaa. Siihen tämä sopi oikein hyvin, melkeinpä ihan loistavasti. (4/5)

Maybelline Baby Lips - Pink Punch (mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Voiteena tämä oli ihan ok, mutta sävy ei kyllä napannut ollenkaan. Se oli liian pinkki ja hieman levisi ympäriinsäkin. Hyvä, kun sain käytettyä. (3/5)


Sol de Janeiro Coco Cabana Moisturizing Body Cream-Cleanser
(Ostospostaus, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Tämä oli melkoisen voidemaista suihkugeeliä, joka jätti ihon todella hoidetun ja kosteutetun oloiseksi. Tuoksu tässä oli aivan ihana. Tämä pieni 90 ml pullo kesti myös pitkään, koska kerralla meni niin vähän tuotetta. Halkaisin tuon vielä kuvanoton jälkeen kahtiakin, koska oli hankala saada kaikkea tuolta pois ja kyllä siellä vielä tavaraa oli jäljellä, joten kannatti. (5/5)

The Body Shop Ginger Shower Gel (Ostospostaus, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Tätä niin ihanan tuoksuista suihkugeeliäkin on tullut käyteltyä muutamat pullot, mutta enempää tätä ei nyt varastosta löydy. Nämä TBS:n suihkarit ovat hieman liian kalliita, joten näihin ei tule kovin usein satsattua. Hyviähän ne ovat, ihan täydellisiä, mutta samanlaista laatua löytyy halvemmallakin. (5/5)


I Love Gingerbread Cookie Body Butter
(Ostospostaus)
Tämä oli nyt toinen tällainen käyttämäni tänä talvena ja tämähän oikeasti tuoksui ihan piparkakuilta. Käyttöhetket olivat niin mieluisia kuin olla ja voi. Tämä voidekin oli niin täyteläistä ja imeytyi hyvin ihoon, joten varmasti tulen satsaamaan tähän vielä uudelleen. (5/5)

Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Body Butter (Ostospostaus)
Se helmikuussa loppunut saman merkin tuote oli kamalan tuoksuista, mutta tästä tykkäsin. Tästä puski tuo mandariini selvästi läpi ja tuoksu oli jotenkin jännä. Kyllä itse voidekin oli hyvin kosteuttava ja imeytyi hyvin ihoon. Se oli myös sellaista ilmavaa, eikä mitenkään voimaista. (5/5)


Skin Treat Exfoliating Aha + Bha + Pha Foot Cream
(Kicks joulukalenteri 2021)
Erittäin kosteuttava jalkavoide, joka piti jalat kunnossa. Voide oli paksua ja siinä oli kiva tuoksukin. Mutta silti en ehkä täyttä hintaa tästä maksaisi, koska olen käytellyt halvempiakin yhtä hyviä tapauksia. Erittäin kiva oli kuitenkin kalenterin myötä päästä tätä testaamaan. (5/5)

Mon Sun Nightmare Wonder Overnight Hand Treatment (Kicks joulukalenteri 2021)
Otin tämänkin melkein heti sen kalenterista saatuani käyttöön, koska arvelin sopivan talveen. Tuoksuhan täytyy mainita ensimmäisenä, aivan ihana ja erilainen, ei tuo mieleen mitää aikaisempaa. Jälleen sanon, että tämä oli loistava käsivoide, imeytyi hyvin, hoiti käsiä ja oli todella mahtavaa päästä käyttelemään, mutta en maksaisi täyttä hintaa. Yhtä hyviä löytyy halvemmallakin. Nyt luen muuten tuosta tuubin kyljestä, että käytä 1-2 kertaa viikossa, mutta itse kyllä laitoin ihan joka ilta, ups. (5/5)

Yves Rocher Melting Orange Hand Cream (Ostospostaus
Tämä tuoksui niin hyvältä, tuli mieleen ne jotkut YR:n kauan sitten hehkutetut joulutuotteet, joita itsekin käyttelin useampia. Tämä oli siis viime vuoden kausituotteita ja käyttelin sellaisena random-käsivoiteena, välillä käsilaukussa, välillä ihan vain pöydällä, ulkoillessa jne. Toimi siinä oikein hyvin ja kesti pitkään. Ei ehkä olisi ollut parasta yövoiteeksi, ei ollut kuitenkaan ihan niin tehokasta. (4/5)    


Viimeisenä vielä pari Biothermin näytettä (Blue Therapy Revitalize Day ja Blue Therapy Uplift Day), jotka molemmat vaikuttivat tämän pienen kokeilun jälkeen todella lupaavilta päivävoiteilta. Biothermilta ei montaa hutia ole vastaan tullut ja uskoisin näidenkin olevan ihan täydellisiä.

Siinäpä loppuneet ja varmaan pian taas lisää, koska kesäkuuta jo eletään. Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Avantia tuli yhdessä vaiheessa melkein joka boksista! Onneksi ainakin miun osalta Boxycharmista ei niin usein niitä enää tule :D

    TBS:n Inkivääriä löytyy miulta suihkugeelinä ja vartalojogurttina, pitäisi vaan raaskia korkata ne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Avantin tuotteita ei vaikuta tulevan enää siihen malliin kuin aikaisemmin. Muutama itseltäni vielä löytyy, yksi on ihan loppumaisillaan eli pohjustaja. Siitä kyllä tykkään, vaikka ei nuo Avantin tuotteet loppujen lopuksi mitään niin ihmeellisiä ole.

      Sepä... itsekin odotin niin kauan tuon TBS:n suihkugeelin korkkaamista, yhden projektin se vaati :D On se niin ihana tuoksu! :)

      Poista