11.6.2022

Nightmare on Panning Street Project Pan Update #4

Ja kuten lupailin niin sitten taas mennään Nightmare on Panning Street -projektini kanssa. Viime postauksesta ei ole kauaa, sillä homma tuntuu pyörivän aika hyvin. 


Tämän aivan mahtavan projektin ovat kehittäneet Valerie ja Ceylan ja se perustuu kauhuelokuviin. Eri kauhuleffoista poimittuja teemoja on yhteensä 40, mutta mukana projektissa on kerrallaan itselläni ollut koko ajan 13 tuotetta. Viime kerran jälkeen jatkettiin tällä kokoonpanolla:


Näistä kuvassa näkyvistä olen päässyt tavoitteeseen viiden tuotteen kanssa, mutta loppuneita on kuitenkin yhteensä kuusi:


Tämä siitä syystä, että sain käytettyä myös jo yhden tilalle otetun tuotteen. Seuraavaksi, mitä olen ottanut tilalle:


I Heart Revolution Bronzer Wardrobe Palette
Victoria's Secret Forbidden Fantasy Passion Fruit & Jasmine Classics Fragrance Mist


Paletista mukana oli yksi nappi teemalla 
The Ring - An item you want to expose the "ring" on the pan ja sain sen ringin siitä aika perusteellisesti näkyviin. Teki mieli käyttää saman tien loppuun, mutta koska toisessa projektissa on parikin aurinkopuuteria, lopetin tähän. 

31. Jaws - A water-themed item (name of shade, name of product, packaging, etc)
Projektin 31. teema lähti jo siis käyttöön, joten nopeasti on tullut edettyä. Aurinkopuuterin tilalle valikoitui VS:n vartalosuihke, joita yritän kovalla urakalla muutenkin käytellä pois. Jos keskittyisin vain yhteen, niin ehkä sitä tulosta tulee vähän nopeammin. Kun teemaksi valikoitui "vesi", tuli tämä kyllä heti ensimmäisenä sinisen sävynsä vuoksi mieleenikin. Olin tätä ennestään käyttänyt tuohon hentoiseen siniseen viivaan asti (etiketin yläreunaan), joten aika paljon oli vielä jäljellä. Ensin ajattelin käyttää tästä vain puolet, mutta koska projektin kanssa menee niin hyvin, niin käyttelen tämän kuitenkin kokonaan pois.


The Body Shop Drops Of Youth Youth Liquid Peel
Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Paletin jälkeen pääsin tavoitteeseen TBS:n kuorinnan kanssa, josta tavoitteena oli käyttää vain puolet. Sen teemana oli Hellraiser - A facial exfoliant. Aivan mahtava kuorinta, jonka käyttöä jatkoin vielä projektista poistamisen jälkeenkin, mutta nyt juuri pistin tauolle, koska haluan käytellä yhtä toista kuorintaa kesän. Luulen, että kun tämä TBS sitten joskus loppuu, on pakko ostaa lisää.  


32. The Exorcism of Emily Rose - An item that makes you LEVITATE on Cloud 9
Tilalle otin tämä Elemiksen puhdistusaineen, jota on ollut todella vaikeaa olla korkkaamatta, koska tämä on vaan niin ihana. Tämän teeman myötä sain kivasti tekosyyn ottaa käyttöön. Otin kuitenkin tämän pienemmän 20g näytteen, vaikka näitä on täysikokoinenkin laatikossani. Tämän siis jo ehdin käyttääkin ja on aivan mahtava tuote.


Too Faced Sweet Peach Glow Palette
Manna Kadar Beauty Flutter Mascara - Jet Black


Seuraavaksi tuli Too Faced'n paletissa 50 käyttökertaa täyteen. Käyttelin korostussävyä varmaan tasan kerran ja loput 49 kertaa poskipunaa. Oli kiva saada tälle paletille pitkästä aikaa käyttöä ja sävythän ovat aivan upeat. Tämä oli projektissa teemalla 
The Conjuring - You don't know what POSSESSED you to purchase this item. Otin siis juuri tämän paletin, vaikka toki tiedän, että Peach-hypeen tämän kanssa silloin aikoinaan sorruin. Kivasti tuo kuva on muuten poskipunasta kyllä lähtenyt, joten edistystä tuli ja toivoa siihen, että voisin joskus saada tämän käytettyäkin.

33. The Blair Witch Project - Something black (eye shadow, eye liner, mascara, etc)
Jotenkin pelkkä musta pakkaus tähän teemaan olisi ollut niin tylsä, joten päädyin ripsariin. Näitä Manna Kadarin omia on minulla kaksi ja tällä hetkellä käyttämäni ripsari vetelee viimeisiään. Yleensähän pidän kerralla auki vain yhtä ripsiväriä. Päätin vihdoin tänään sitten testata tätä, että voin hyvillä mielin pian luopua siitä edellisestä ja luottaa siihen, että tällä on hyvä jatkaa eikä tule mitään ikäviä yllätyksiä. No EI OLE, eihän tästä saa mitään irti! Laitan tämän vielä kuumaan veteen ja yritän elvyttää ja jos ei herää henkiin, niin antaa olla. Testaan myös vielä sitten sen toisenkin samanlaisen. Tylsyyden tylsyys ja ehkä nopein projektituote ikinä - pian selviää.


Karl Lagerfeld + ModelCo Brow Pencil - Medium/Dark
Anna Sui Nail Color N - 002 Minnie Mouse 


Tässä kynässäkin oli se 50 käyttökertaa tavoitteena ja olen todella tyytyväinen, että opin tätä käyttämään ja sain käyttökerrat täyteen. Tämä sävy ei ole sellainen, mitä normaalisti käyttäisin, mutta totuin siihen. Kynää piti käyttää erittäin hennosti, ettei tule liikaa väriä kulmiin. Tämä kyllä loppujen lopuksi lyheni aikalailla, koska terottaessa terä katkeili, joten kait se jotain tämän tuotteen vanhuudesta kertoo. Näitäkin on vielä toinen varastossa, joten siinäkään mielessä ei tuo nopea kuluminen haittaa ollenkaan. Tämän teema oli projektissa 
Lost Boys - Something that makes your face look not DEAD.

34. Child's Play - Something that has childlike packaging or theme
Tähän teemaan ei kyllä montaa vaihtoehtoa varastoistani löytynyt. Se oli lähinnä tämä kiva Minni Hiiri -kynsilakka tai Tony Molyn puuteri, mutta lakalla siis mennään. Kivahan tällekin on saada käyttöä, on ollut paitsiossa melko kauan. Tarkoituksena on saada tätä käytettyä kuusi kertaa, mikä kuulostaa vähältä, mutta ei ole lähinnä siksi, että en mielelläni tätä käytä, koska en välittäisi taistella sen poisottamisen kanssa. Ehkä laitan yhdelle kynnelle silloin tällöin, vielä en ole käyttänyt kertaakaan.


Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
MAC Mineralize Skinfinish - Light

Seuraavana loppuikin jo edellä esitelty ihanaakin ihanampi Elemis. Tilalle otin Macin puuterin.


35. I Know What You Did Last Summer - Something you purchased in a past summer
Tätä en ole oikeasti ostanut Suomesta kesällä vaan Kreikan helteistä, kun Suomessa elettiin syksyä. Päädyin tähän, koska tämän projektin Lumenen vastaava tuote on pian loppumassa ja haluan jatkaa samaa linjaa. On kyllä kiva päästä tätä käyttelemään pitkästä aikaa ja tarkoitus olisi saada se 50 kertaa täyteen eli ei loppumaan. 


KVD Lock-It Makeup Setting Mist
Tarte Tarteist Quick Dry Matte Lip Paint - Pillowtalk 

Vielä viimeinen loppunut eli KVD:n kasvosuihke, joka oli mukana teemalla Paranormal Activity - An item that never seems to disappear. Tätä oli tarkoitus käyttää 50 kertaa, mutta se on kyllä taatusti ylittynyt, koska välillä suihkuttelin muutamiakin kertoja päivässä. Täydellinen kasvosuihke ja kuluu siis todella hitaasti. Ei ole vielä lähelläkään loppumista, vaikka on ollut yhdessä koko vuoden kestävässä projektissakin mukana. Keventyi kyllä jonkin verran.

36. It - A product that is scary as $*^& to pan
Ja niin oli tämäkin Tartenkin tuote viime vuoden koko vuoden kestävässä 22 By Year 2022 -projektissa mukana. Käytin välillä kuin hullu, mutta ei näy missään. Tähän teemaanhan olisi löytynyt vaikka mitä tietenkin paleteista ja punaisista huulipunista lähtien, mutta halusin jonkun järkevämmän tuotteen, Tämän kohdalla olisi pienen pieni mahdollisuus saada tätä ehkä edes askeleen edemmäs loppumista, koska tiedän käyttäneeni tätä jo paljon. Tuotehan on vanha, mutta ei näy sekään missään. Tarkoitus olisi käyttää tätä 50 kertaa ja toivottavasti jotain edistystä näkyisi sen jälkeen.
 
Lopuksi vielä mukana olevat projektin 13 tuotetta:


Kertaakaan en ole käyttänyt vielä Too Faced'n pohjustajaa (edellinen primer ei ole vieläkään loppunut), kynsilakkaa enkä Macin puuteria. Muita siis olen ja joidenkin juttujen kohdalla edistystä tapahtuu kivasti. Jäljellä on enää neljä teemaa, joten seuraavan postauksen teen vasta, kun ne kaikki loput on otettu käyttöön. Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti