2.10.2023

Nightmare on Panning Street Round 2 Update #5 & kynsilakkaprojektin päivitys #13

Pitkästä aikaa taas täällä. On ollut kiireitä joka suuntaan, mutta kosmetiikkaa on tullut tottakai silti käyteltyä samaan tasaiseen tahtiin, joten projekteissa on tapahtunut edistystä. Päätin tehdä vielä yhden väliraportin Nightmare on Panning Street -projektiini ennen Halloweenina tapahtuvaa finaalia, koska sain puolet jäljellä olevista tuotteista käytettyä (tai pääsin tavoitteeseen). 


Projektin ovat kehittäneet
 Valerie ja Ceylan ja he ja varmaan moni muukin aikovat jatkaa tätä vielä tästäkin Halloweenista eteenpäin, mutta minä päätin, että pidän ainakin jonkin aikaa tästä paussia, joten jatkoa ei tälle ainakaan näillä näkymin ole täältä päin tulossa. 

Mukana tässä projektissa oli viime päivityksen jälkeen 12 tuotetta: 


Näistä on nyt siis kuuden kanssa päästy tavoitteeseen ja suluissa näkyy, millä teemalla tuotteet projektissa olivat:


Oskia London Renaissance Cleansing Gel (35 ml)
 (The Curse of La Llorana - A ghostly product (white in color or packaging))
Merci Handy Into The Wild Hand Cleansing Gel (30 ml) (Leprechaun - A green product or an item that brings you luck)
IsaDora Matt Fixing Blotting Powder - 00 Colorless (Signs - An item with circular packaging or pan)
Trevarno Replenishing Hand Balm (30 ml) (Texas Chainsaw Massacre - A product so clean/natural that you can eat it)
Nib+Fab Purify + Clear Niacinamide Primer (30 ml) (The Strangers - An item that's a stranger to you/you've never used)
Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask (20 ml) (Saw - Something that´s a pain to use)

Oskian putsarin, käsidesin ja -voiteen sekä Nib+Fabin primerin käyttelin kokonaan loppuun. Jorgobén naamiota oli tarkoitus käyttää vain kuusi kertaa, mutta siihenpä se juuri riittikin, joten se myös loppui. Näistä kertoilen taas lisää loppuneiden tuotteiden esittelyissä. 


IsaDoran
puuterista halusin saada pohjaa esille ja vihdoin se sieltä tuli. Oli kyllä aika sitkeässä. Todella kiva tuotehan tämä on, joten käyttelen tämän loppuun jossain vaiheessa. Näköjään olen samaan kuvaan laittanut myös Trevarnon käsivoiteen eli siis tyhjä on.

Jäljellä projektissa on vielä seuraavat tuotteet:


ColourPop Super Shock Cheek - Lunch Money 
(Get Out - A product you want to get out of your collection)
Kure Bazaar Nail Lacquer - Green Love (The Evil Dead - A tree/forest themed item)
Lumene Sisu Defend & Replenish Antioxidant Mist (100 ml) (The Babadook - Something with a weird name or an item that is hidden in the deep dark recesses of your drawer)
Paula's Choice Exfoliate Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (30 ml) (Insidious - Something you dreamed about purchasing or is on your wish list)
Hourglass Veil Translucent Setting Powder (0,9 g) (Misery - a product you're a big fan of)
Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum (15 ml) (Demon Slayers - Something you first thought was a demon to use, but now always has your back)

Suurella todennäköisyydellä saan kynsilakan käyttökerrat täyteen (tarkoitus käyttää kolme kertaa ja kaksi kertaa olen jo käytellyt) sekä Originsin seerumin loppumaan. Hourglassin puuteri (käytän erittäin säästeliäästi) sekä Paula's Choice on siinä ja siinä, mutta ColourPopin highlighterin ja Lumenen suihkeen loppumisesta olisin superyllättynyt. 

Projektia on kuukausi jäljellä, joten aikaa vielä vähän on - jännä nähdä, miten näiden tuotteiden kanssa käy. Finaalin esittelen siis suurinpiirtein kuukauden päästä.

Kynsilakkaprojekti

Myös kynsilakkaprojektissani on tapahtunut eli yhden lakan sain käytettyä loppuun:


OPI Nail Lacquer - Big Bow Energy (3,75 ml)
L'Oréal Resist & Shine Titanium Nail Polish - 502. (9 ml)

Tämä oli ensimmäinen vuoden 2021 OPIn joulukalenterista tulleen värilakan loppuminen eli aivan uskomatonta noin kaikin puolin. Sen kalenterin lakat tulevat pyörimään laatikossa ikuisuuden. Kyllä tähän käyttökertoja tuli, koska oli melko ohutta ja hyvin peittävää, mutta käyttelin silti kaksi kerrosta. Sävy oli aivan täydellinen, mutta nämä minipullot on kyllä vähän hankalia. No mutta tilalle otin sitten iki, ikivanhan L'Oréalin lakan, jota olen myös jo testannut ja toimii hyvin. Tämä voi jopa olla vanhin lakka, mitä minulta löytyy. Sävy on ihan täydellinen, melkein musta, mutta ei ihan ja pysyy hyvin. Tätä on helppo käyttää eikä mitään moitittavaa. Kauan punnitsin tämän ja yhden samaisesta OPIn kalenterista tuleen lakan välillä, mutta mietin, että alkaa olemaan viimeisiä hetkiä ehkä, kun tämän L'Oréalin saisin oikeasti käyteltyä pois. Nyt yritetään sitten sitä. 

Nämä lakat ovat nyt mukana projektissa:



OPI 
Nail Lacquer - Big Apple Red (3,75 ml)
Makiash - 301 (10 ml)
Nails.Inc Nail Polish - Mayfair Lane (10 ml)
L'Oréal Resist & Shine Titanium Nail Polish - 502. (9 ml)

Kaikkia on tullut käytettyä viime päivityksen jälkeen edes kerran, joten edes jonkinlaista edistystä. Yritän nyt keskittyä eniten tuohon Makiashin syksyiseen sävyyn, jospa saisin sen vaikka vielä suurinpiirtein syksyllä käytettyä loppuun. Kivaa viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti