30.10.2023

Loppuneet tuotteet heinäkuu 2023

Nyt olisi vuorossa heinäkuun loppuneiden tuotteiden esittelyä ja kylläpä tästä tuntuu olevankin kauan. Tällöin oli vielä helteet meneillään.


Todella paljon näitä tuotteita silti silloin loppui, joten ei kun taas asiaan.


Philip Kingsley Pure Colour Frizz-Fighting Gloss (LF The Box 06/2023)
Hain LF yllätyslaatikon juuri ennen kesäkuisen matkamme alkua, joten nappasin tämän reissuun mukaan. Käyttelin tätä siellä joka päivä ja vielä kotonakin heinäkuulle asti, joten tämä pieni 20 ml oli todella riittoisa. Pieni määrä tuotetta siis riitti ja hiuksista tuli upean kiiltävät, siloisen oloiset eikä muuta ainetta tarvinnut enää laittaakaan. Mutta täytyy sanoa, että hiusten kähertymiseen tämä ei ainakaan täysin auttanut. Olimme reissussa kovassa kuumuudessa ja kosteudessa ja minun hiukset ei suoristuksista huolimatta pysynyt suorana kovinkaan pitkään. Alkoi hyvin pian ulkona kihartumaan ja kähertymään. Silti tykkäsin tästä tuotteesta todella paljon. (5/5)

Davines The Quick Fix Circle Fast Lane Multi-Tasking Hair Mask (Bangerhead joulukalenteri 2022, Nightmare on Panning Street -projekti)
Olin todella yllättynyt, kuinka hyvä hiusnaamio tämä oli. Siis aivan superhyvä, joten oli mahtava päästä testaamaan ja täytyy pitää mielessä. Tämä hoiti hiuksia todella hyvin, paljon tehokkaammin kuin normaali hoitoaine, eikä tätä tosiaan tarvinnut pitää hiuksissa pitkään. Hiuksista tuli aivan ihanan pehmeät eikä lähmännyt tai latistanut niitä mitenkään. (5/5)

Davines Naturaltech Replumping Conditioner (Glossybox 07/2023)
Samaa merkkiä kuin edellinen ja tykkäsin tästäkin erittäin paljon. Perushyvä ja luotettava hoitoaine, joka myös hoiti hyvin hiuksia. Tässä oli pikkuriikkisen miehiseen menevä tuoksu, mutta se ei häirinnyt tämän kohdalla. (5/5)

Four Reasons Color Mist (ostospostaus)
Oikein hyvä hiustenhoitosuihke, joka jätti hiukset pehmeiksi, helposti kammattaviksi ja antoi ehkä vähän kiiltoakin. Tämän pitäisi myös säilyttää hiusväriä, mutta enpä yleensäkään sellaista huomaa tai ehkä ennemminkin kiinnitä huomiota minkään tuotteen kohdalla, mikä sellaisia lupailee. Tässä oli kivan mieto tuoksukin. (4/5)


Emma Hardie Plum & Glow Hydrating Facial Mist
(LF Beauty Box 03/2023)
Nyt loppui toinen tällainen eli yksi oli vielä jäljellä tällä hetkellä. Tämän käyttöön tuli sellainen rutiini, että en oikeastaan edes unohdellut käytellä varmaan kertaakaan. En kyllä huomannut tämän tekevän mitään niin ihmeellistä, mutta toivotaan, että teki. Tämän päälle oli kiva levitellä seerumi ja kasvovoide. Suihke imeytyi ihoon nopeasti ja iho tuntui siinä vaiheessa jo kosteutetulta. Tässä oli kiva tuoksukin. (4/5) 

Thisworks Morning Expert Hyaluronic Serum (LF Beauty box 01/2023)
Erittäin juoksevaa ja ohutta seerumia ja tämä 15 ml tuubi kesti yllättävän pitkään. Tykkäsin tästä erittäin paljon. Käyttelin tämänkin aamuisin, seerumi imeytyi ihoon hyvin, toimi hyvin meikin alla ja kosteutti. Jotenkin iho tykkäsi. (5/5) 

Medik8 Clarity Peptides 10% Niacinamide-Infused Peptide Serum (LF Beauty Egg 2022)
Tämän taas käyttelin yövoiteen alla ja iho tuntui tykkäävän tästäkin. Tämä oli ehkä hieman paksumpaa seerumia, joten käyttö jäi sen vuoksi iltaan. Iho oli hyvässä kunnossa varmasti sekä tämän, että muiden tuotteiden johdosta. (5/5)

Rituals The Ritual Of Namaste Purify Velvety Smooth Cleansing Foam (Lyko Plaza Beauty Box)
Tästä on muistikuvat hieman hatarat, mutta muistaakseni tämä ei ollut parhaasta päästä putsareita, mitä olen kokeillut. Plussaa siitä, että tällä sai ohjeen mukaan putsata myös silmämeikin, mutta jos muistan oikein, ei putsannut täydellisesti. Kasvovedelle jäi vielä paljon töitä. Ehkä kesti pitkään myös huuhdella tämä kasvoilta pois. Tuoksusta tykkäsin. (3/5)


Origins Ginzing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff
(Kicks joulukalenteri 2021)
Erittäin hyvä sy-voide, joka selvästi kirkastaa katsetta ja kosteuttaa. Tätä olen käytellyt aamuisin ja onneksi tätä löytyy vielä varastosta. (5/5)

Yves Rocher Sensitive Camomille The Soothing Light Cream (YR joulukalenteri 202250 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tämän voiteen käytin suosiolla kokonaan kaulalleni, koska en ole vielä törmännyt YR:n voiteeseen, joka sopisi itselleni päivävoiteeksi. Pitää sinne kaulallekin kuitenkin voiteita laittaa, joten käyttelen siihen sitten yleensä näitä kasvoille sopimattomia. Pieni tuubi, joten loppui nopeasti. (3/5)

Neom Perfect Night's Sleep Overnight Facial Cream (LF Beauty Box 03/2023)
Ihanan täyteläinen yövoide, joka olisi ehkä paremmin sopinut kylmemmillä ilmoilla käytettäväksi. Koska olin tämän kuitenkin jo korkannut, päätin käytellä samantien pois. Aivan mahtava voide, joka piti ihon kosteutettuna, voide silti imeytyi ihoon hyvin ja tässä oli kiva tuoksukin. Toivottavasti tätä tulee jostain joskus lisää. (5/5)

Aurelia Cell Repair Night Oil (Naturisimo Box)
Tässä oli kyllä tuoksut kohdillaan, aivan täydellisen hurmaava. Taas sellainen tuote, jonka käyttöä odotti ihan melkein vain tuoksunsa ansiosta. Käyttelin tätä ohjeiden mukaan muutaman kerran viikossa ja oli tämä öljynäkin hyvä. Käyttelin yövoiteen tavoin ja tämä imeytyi ihoon melko hyvin. Aamulla iho ei ollut enää lähmäinen. Tätä voisin ehdottomasti ostaa lisää. (5/5)



Burt's Bees Ultra Conditioning Moisturizing Lip Balm
(Glossybox 02/2022, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Näistä Burt's Beesin huulivoiteista tykkään, enkä ole vielä törmännyt huonoon sellaiseen. Tässä ei ollut mitenkään ihmeellinen tuoksu, mutta voiteena oli todella hyvä. Kosteutti eikä tarvinnut olla koko ajan lisäämässä. (5/5)

Malibu Lipcare - Mint Flavour (ostospostaus, Use 23 in 2023 -projekti)
Tämän kanssa sai tehdä töitä, että sai käytettyä. Nämä Malibun huulivoiteet tuntuvat olevan todella tiukkaa tavaraa. Onneksi sain tämän kuitenkin vihdoin käytettyä, koska ei tämä ole millään muotoa parhaasta päästä ainakaan kosteutuksen osalta. Ikinä huuleni eivät ole auringossa palaneetkaan, mutta ehkäpä tämä antoi siihen jonkinlaista suojaa kuitenkin. Tässä kyllä huomasi tuon mintun tuoksun. Vielä näitä olisi yksi jäljellä, ehkä korkkaan sen seuraavaksi, että saisin pois pyörimästä. (1/5)

Eve Lom Kiss Mix (LF Beauty Egg 2022)
Tämän käyttelin yöhuulivoiteena ja kosteutti aivan superhyvin. Tässä oli mentolia mukana, joten kihelmöi kivasti huulilla. Todella hyvä huulivoide. (5/5) 


Peter Thomas Roth Skin To Die For No-Filter Mattifying Primer
(Lyko Lovables Easter Candy Box 2021)
Tämä taas oli todella hyvä pohjustaja, jota pystyin käyttelemään myös reissun superhelteissä. Tämä antoi iholle tasaisen pinnan, häivytti ihohuokosia ja piti ihon selvästi mattana pidempään. Antoi meikille todella hyvän pohjan ja tämän päälle onnistui käyttelemään millaista meikkivoidetta tahansa tai meikkipuuteria. Niin hyvä tämä oli, että voisin ostaa täysikokoisenakin. (5/5)

Sisley So Intense Mascara - 1 Deep Black (Bangerhead joulukalenteri 2022)
No voi kökköjen kökkö, tämä maskara oli rikki! Epätoivoisesti yritin tätä muutaman kerran kuitenkin käyttää, mutta eihän siitä mitään tullut, klimppejä vain. Todella harmi. En ole vaivautunut ottamaan Bangerheadiin yhteyttä, antaa olla. (0/5)

By Terry Baume De Rose Lip Care (Feelunique joulukalenteri 2022, Use 23 in 2023 -projekti)
Tämä oli kolmas ja viimeinen By Terryn ihanainen huulikiilto, missä vaan kaikki on kohdillaan. Tässä on täydellinen sävy, tämä kosteuttaa, pysyy hyvin ja tuoksukin on aivan ihana. Harmi, kun loppui, mutta voisin kuvitella, että tätä tulee vielä joskus lisää jostakin kalenterista tai boxista. Sitä odotellessa.. (5/5)


Tässä Sisleyn maskara eli tuosta oli ainakin stopperi poissa ja ehkä jotain muutakin hämärää.


Essence Satin Touch Blush - 20 Satin Love
(Ipsy Bag 10/2017, Yllätyslaatikkoprojekti)
Jee, loppui yksi Ipsy Bagin tuote. Oi noita aikoja, kun näitä sai availla. Tämähän oli se poskipuna, mitä Kathleen Lights hehkutti joskus vuosia sitten ja kaikki ryntäsivät ostamaan. Tässä oli kaunis sävy, oli melko pigmenttinen kuitenkin, joten ihan niin huoleton tämän kanssa ei voinut olla. Tämä myös pysyi hyvin, kun jotkut punat valjahtavat päivän aikaan. Tämä rasia vaan meni rikki jo kauan sitten, joten en ole ottanut tätä mukaan millekään reissulle, muuten olisi varmasti loppunut jo aikaisemmin. (4/5)

Catrice HD Liquid Coverage Foundation - 002 Porcelain Beige (ostospostaus, Use 23 in 2023 -projekti)
Sanotaan nyt heti alkuun, että sävy oli tässä aikoinaan paljonkin hehkutetussa meikkivoiteessa kohdillaan. Muuten tämän toimivuus vaihteli primerin, ilman, päivän tai ihan vain huvin mukaan, siltä ainakin tuntui. Joskus oli aivan ihana, helppo levittää, pysyi hyvin jne, mutta joskus taas täysin päinvastoin. Käyttelin tätä myös vaalentamaan yhtä tummempaa meikkivoidettani ja se kombo tuntui toimivan vähän tasaisemmin. Onneksi tämä on kuitenkin loppu. (2/5)


Tanya Burr Exclusive Collection By Eye Candy - Bright And Early
(kynsilakkaprojekti)
Niin täydellinen kesälakka kuin olla ja voi. Sävy oli melko räikeä, mutta ei liian silmiinpistävä. Tässä oli hyvä sivellin ja lakan koostumuskin oli hyvä. Yhdelläkin kerroksella olisi ehkä pärjännyt, mutta laittelen aina silti tavan vuoksi kaksi. Minulla taitaa olla vielä yksi tämän merkin lakka jäljellä, viininpunainen. (5/5)

Sally Hansen Color Therapy Top Coat (ostospostaus)
Huippuhyvä ja luotettava päällyslakka, joka teki lakasta kiiltävän ja selvästi pidensi lakan kestoa. (5/5)


I Love Mango & Papaya Super Soft Hand Lotion
(ostospostaus, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Ihanan raikkaan tuoksuinen käsivoide, mutta itse voide ei ollut ihan parhaasta päästä. Käytin tämän yökäsivoiteena ja onneksi käyttelin kesällä, koska ei tuntunut olevan kosteustehot täysin kohdillaan. (3/5)

By Cien That's Bananas Hand Mousse (ostospostaus, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tässä oli niin mahtava tuoksu, sellainen makea banaani. Itse voidekin oli perushyvä, piti käsien ihon kunnossa ainakin kesällä. Käyttelin tämänkin yövoiteena. Onneksi on vielä huulirasva jäljellä tätä sarjaa ja jos näitä tulee Lidl'ssa vielä joskus vastaan, ostan satavarmasti. (4/5)


MON SUN Sunday Sublime Body Serum
(ostospostaus, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tämä on toinen käyttämäni tuubi tätä vartaloseerumia ja tämä on juuri sopivan ohutta kesäisille keleille. Ohuudesta huolimatta tämä selvästi kosteuttaa ihoa, imeytyy hyvin ja tuoksu on melko maltillinen, mutta aivan ihana. Onneksi näitä taitaa olla vielä yksi jäljellä laatikossani, jos en ole sitäkin jo käyttänyt... (5/5)

Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Refreshing Body Wash (ostospostaus50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tämä suihkugeeli tuoksui juurikin mandariinin ja greipin yhdistelmältä ja tuoksu oli aivan hurmaava. Myös koostumukseltaan tämä oli täydellinen. (5/5) 

The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt (ostospostaus, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Niin ihanan raikkaan tuoksuinen vartalovoide, joka todellakin sopi kesään. Tämä on koostumukseltaan sellaista geelimäistä, joten tämä selvästi viilentää ihoa, kun tätä levittelee. Imeytyy myös hyvin ihoon ja kosteuttaa. (5/5) 


Victoria's Secret Pure Seduction Fragrance Mist
(Use 23 in 2023 -projekti)
Viimeinen VS:n suihke on käytetty! Tässä oli melko voimakas tuoksu, joten tätä ei niin vaan suihkuteltu menemään, ettei kanssaihmiset olisi kärsineet. Tykkäsin tämän kukkaisesta tuoksusta ja pääasiallisesti käyttelin tätä aamuisin, kun lähdin koiran kanssa lenkille.  


Lancome Idole EdP (LF The Box 07/2023)
Hyvä, vähän makeampi ja tummempi tuoksu, vähän erikoisempi ja juhlavampi. Ei ihan omien mieltymysten mukainen, vaikka kyllä tämän mielellään käytti. 

Clinique Happy. Perfume Spray (ostospostaus)
Tätähän ostin siis kokonaisenkin pullon, joten päivänselvästi tykkään tästä tuoksusta. Se on kivan raikas ja sopii sekä arkeen että juhlaan. 

ByNoor Shampoo + Conditioner
Molemmat vaikuttivat ihan päteviltä tuotteita, myös siis hoitoaine, jonka kanssa olen tietenkin paljon kriittisempi. Perushyvä shampoo ja hoitoaine jätti hiukset pehmeiksi ja siloisiksi. Nämä tulivat jonkin kesäisen tilauksen mukana, jota en ole vielä edes esitellyt.

GlamGlow Bright Eyes Illuminating Anti-Fatigue Eye Cream (ostospostaus)
Tämä sisältää mm. kofeiinia sekä hyaluronihappoa ja vaikutti todella hyvältä sy-voiteelta. Oli mahtava päästä kokeilemaan ja kiinnostus heräsi kyllä todella paljon. 

Ihanaa, että sain heinäkuiset loppuneet esiteltyä tässä välissä, vielä olisi kuitenkin vähän kirimistä näiden kanssa. Kivaa viikon alkua! 

2 kommenttia:

  1. Miunkaan mielestä tuo Rituals ei kyllä ole sellainen putsari, jonka nyt ehdottomasti haluaisin ostaa täysikokoisena :D Itse taisin käytellä aamuisin, joten siinä toimi ihan hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on se kyllä ihme, kun Ritualsilla tuotteet on yleensä viimeisen päälle, mutta tuo ei kyllä paljon kehuja saa. Olisi pitänyt itsekin tajuta käytellä suosista vain aamuisin eikä väkisin meikinpoistoon! :D

      Poista