16.12.2022

Joulukalentereiden luukut 9-16

Nyt olisikin esiteltävänä joulukalentereiden seuraavat kahdeksan luukkua. Tässä kävi nyt kaikkien kiireiden vuoksi näin, vaikka vakaa aikomus oli aina neljän luukun jälkeen nämä esitellä. Näitä on nyt kiireistä huolimatta kuitenkin availtu joka aamu into piukeena - miten sitä voikaan innostua näistä niin kovaa. Minullahan on siis kolme kalenteria ja mennään taas samassa järjestyksessä.

Yves Rocher:



Luukku 9: Go Green Glitter Top Coat (5 ml)
Luukku 10: Pure Menthe The 3 In 1 Cleanser, Scrub & Anti-Blackhead (30 ml)
Luukku 11: Elixir Botanique Recovery Sleeping Care (7 ml)
Luukku 12: Botanical Balm Leave-In Multi-Purpose Repair Care (30 ml)


Luukku 13: 
Elixir Botanique Repairing Antipollution Care (7 ml)
Luukku 14: Juicy Berries Bath & Shower Gel (50 ml)
Luukku 15: Milky Almonds Scrub In Gel (30 ml)
Luukku 16: Brillance Shine Rinsing Vinegar (50 ml)

Täältä tuli paljon kivoja perustuotteita lukuunottamatta tuota glitteristä päällyslakkaa. Siis aivan mahtavahan sekin on ja kiva saada, en omista ennestään, mutta ei ole ihan perusjuttu. Sekin on kiva, että täältä putkahtelee noita tämän joulun LE-tuotteita. Tosin olen päättänyt, että en niitä enempää tilaa. Kivoja tuoksuja ne on kaikki, mutta eivät ihan maata mullistavia. Ennestään tuttu oli ainoastaan tuo 13. luukun voide.

Lookfantastic:



Luukku 9: Aroma Active Soothing Universal Repair Cream (15 ml)
Luukku 10: Rodial Vit C Brightening Mask (20 ml)
Luukku 11: Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub (250 ml)
Luukku 12: Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm (20 g)


Luukku 13: 
Avant Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub (10 ml)
Luukku 14: Sachajuan Hair Repair (30 ml)
Luukku 15: WBCo Gel Brows Brow Styling Gel (5 g) + harja
Luukku 16: Inika Eye Pencil - Black 

Täältähän tuli vaikka mitä kivaa. Ennestään tuttuja ovat Elemiksen puhdistusaine sekä Avantin huulikuorinta. Silmänrajauskynästä en ole yhtään innoissaan, mutta varsinkin nuo luukut 9-12 ja 14-15 ovat erittäin tervetulleita. Avantin samainen kuorinta minulla on parasta aikaa käytössä ja on kestänyt todella kauan, joten sen vuoksi en olisi ihan heti kaivannut toista samanlaista. Olen siitä kyllä tykännyt. CR:n jättipurkki on kyllä kokonsakin puolesta tähän asti paras tuote tästä kalenterista. Edellinen kuorintani on pian loppu, joten pääsen tätä onneksi jo pian testaamaankin. 

Bangerhead:



Luukku 9: Elemis Pro-Collagen Marine Cream (15 ml)
Luukku 10: Hourglass Veil Translucent Setting Powder (0,9 g)
Luukku 11: Dear Klairs Supple Preparation Unscented Toner (30 ml)
Luukku 12: Sisley So Intense Mascara - 1 Deep Black (1,5 ml) & Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara (5 ml)


Luukku 13: SkinCeuticals Phloretin CF (4 ml)
Luukku 14: Molton Brown Bath & Shower Gel - Heavenly Gingerlily (100 ml)
Luukku 15: Ouai Leave In Conditioner (25 ml) & Hair Rituel By Sisley Precious Hair Care Oil (10 ml)
Luukku 16: Doctor Babor Clean Formance Moisture Glow Cream (15 ml)

Aina vaan paranee, mitä merkkejä! Nämä ovat kaikki huipputuotteita, pieniä kylläkin, mutta osahan on varmaan pienenäkin superkallis. Hourglass, Klairs, Sisley, SkinCeuticals ja Doctor Babor ovat uusia merkkejä, en ole ennen päässyt testaamaan. Elemis, ABH, Molton Brown ja Ouai ovat tuttuja ja niin superhyviä kaikki. Aivan ihanat tuotteet tuli järjestään näistä luukuista. 


Kyllä näillä nyt kelpaa taas lotrailla ja onneksi on vielä luukkuja jäljellä! Onneksi en muista, mitä niistä on tulollaan, vaikka kaikki kalenterit syynäsin tiukalla seulalla läpi. Toivottavasti ehdin seuraavan postauksen tekemään taas neljän luukun jälkeen. Rentouttavaa perjantai-iltaa!

4 kommenttia:

  1. Bangerheadin kalenteri on aika hyvä! LF tylsä, TAAS musta kajal, miksi joka vuosi....YR taattua laatua, varmaan tuollaiset pikku purkit tulisi käyteltyä pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kaikista kalentereista. Bangerhead on näistä kirkkaasti parhain. LF on kyllä tylsä noiden joidenkin tuotteiden osalta! Ja YR:n omat tosiaan eivät jää liian kauaksi aikaa laatikoihin roikkumaan ja ovat ihan päteviä tuotteita :)
      Onneksi on vielä muutama luukku avaamatta! ;)

      Poista
  2. Yves Rocherilla on kyllä perusvarmat tuotteet :D Tosin sielläkin niitä samoja tuotteita joka vuosi tupsahtelee, esim. tuo luukun 16 hiusetikka on tullut useampana vuonna.

    Parasta on nuo kausituotteet, kun pääsee testailemaan ja monikaan ei niitä kalentereihin laita (esim. The Body Shop).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös, kun tuolla on noita kausituotteita noin paljon! Nyt ehtisi vielä niitä tilailla, jos niistä innostuu. Itse kyllä taidan tänä vuonna jättää tilailut väliin. Kaipaan niin viimevuotisia tai sitä yhtä tiettyä tuoksua... Parasta aikaa on se suihkugeeli käytössä <3

      Poista