6.12.2022

Lookfantastic Beauty Box marraskuu 2022

Marraskuun LF Beauty Box kantoi teemaa "Party Prep" ja kyllä nämä tuotteet siihen suuntaan viittaavatkin. Laatikkokin oli tuollainen hemaisevan hopea.



Boxissa oli kuusi tuotetta ja tässä kuussa kaikki saivat suurinpiirtein samat tuotteet, jos oikein tuosta esitteestä asian ymmärrän.


Revolution Mini Reloaded Palette - Velvet Rose
Ensimmäisenä minikokoinen luomiväripaletti, jonka sävyt vaikuttavat kivoilta. Muutenkin kiva saada pitkästä aikaa uusi paletti, koska olen vältellyt niiden hankkimista. Revolutionin omiakin minulta muutama löytyy ja laatu on kieltämättä vähän vaihtelevaa, mutta kyllähän tämä käyttöön pääsee.

Avant Pro-Perfecting Collagen Primer Touche Éclat (30 ml)
Samainen pohjustaja on tullut aikoinaan Glossyboxista 09/2019 ja käyttelin sen vihdoin tänä vuonna loppuun. Mutta tykkäsin todella paljon, joten uusi kappale on erittäin tervetullut. Kunpa vaan pääsisin tämän kimppuun hieman nopeammin kuin vasta vuonna 2025. Tämä on täysikokoinen tuote.


Bondi Sands Pure Self Tanning Sleep Mask (10 ml)
Itseruskettava voide, joka levitetään kasvoille ja kaulalle yöksi vaikuttamaan parhaan tuloksen saamiseksi. Aamulla iholla pitäisi olla luonnollisen näköinen hehkuva rusketus. Kyllä tämä käytettyä tulee ja on kivakin päästä testailemaan, mutta aina samalla kuitenkin vähän pelkään näitä itseruskettavia. 

Color WOW Dream Coat (50 ml)
Tätä paljon puhuttua ainetta halusin pitkään päästä kokeilemaan ja sainkin sen melko äskettäin tilaamastani Cult Beautyn boxista. Näinhän se yleensä menee, että ensin ei ole mitään ja sitten onkin jo back-uppia. Olen tätä käytellyt aina, kun tiedän kuivaavani hiukset kuivaajalla (mikä ei tapahdu usein), koska sillä tavalla tämän aineen pitäisi aktivoitua. Tämä on tehnyt hiuksista ainakin sähköttömät, mutta muuten en ole vielä oikein huomannut niitä ihmeitä, mitä tästä puhutaan. Tämä tapaus on kuitenkin kiva matkakoko, joten nyt vaan reissuja odotellessa.


Brushworks Crease Free Hair Clips
Tämmöisiä en omistakaan entuudestaan, joten pääsivät jo käyttöön. Näiden ei ilmeisesti pitäisi jättää hiuksiin mitään jälkiä käytön jälkeen, mutta kylläpä vaan jättivät. Ovat silti todella kätevät.

Luvia Cream Shader Brush - 310
Tämä taisikin olla ainoa tuote tässä boxissa, jossa oli vaihtelevuutta. Eli kaikki saivat joko tämän tai Luxien siveltimen. Kiva, että sain tämän, koska kuvan perusteella taidan jo omistaa sen Luxien oman. Siveltimille löytyy kyllä aina käyttöä.

Jälleen kerran tykkäsin laatikosta kovasti, vaikka siellä oli muutakin kuin kosmetiikkaa ja pari tuttua tuotetta mukana. Ja vaikka en nyt ehkä kuulostanutkaan turhan innostuneelta, kyllä näille käyttöä löytyy. Hyvää Itsenäisyyspäivää! 

4 kommenttia:

  1. Miulla oli tismalleen sama sisältö :) Ihan hyvä boksi, vaikkakin sivellin, hiusjuttu ja itseruskettava menikin eteenpäin. Mielenkiinnolla odotan tämän kuun boksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, oli hyvä laatikko tälläkin kertaa :) Ja todella mielenkiinnolla myös odottelen joulukuista, toivottavasti sieltä löytyy jotain spesiaalia, vähän juhlavampaa! ;)

      Poista
  2. Kiva sisältö, mulla on ollut tuo Velvet Rose isona ja oli se ihan ok. Tuollaisen pienen voisi joskus saada käytettyä loppuunkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mielenkiintoinen ja kiva sisältö :) Kuulostaa kivalta, että löytyy isompanakin tuota palettia! Mutta tosiaan, ehkä tämän pienen saattaisi saada joskus loppumaankin :D

      Poista