13.11.2022

Muutama ostos

Tässähän oli tarkoitus kovasti himmailla ostosten suhteen, mutta kummasti sitä tulee kuitenkin harrastettua. Eikä tässäkään vielä kaikki.. Odottelen kahta joulukalenteria vielä saapuvaksi, joten ne esittelen sitten, kunhan tulevat.

Keskisen Kyläkauppa


L'Oréal Paris Age Perfect Golden age Ye Rosy Radiant Care (15 ml)
Treaclemoon My Coconut Island Hand & Nail S.O.S Repair Balm (75 ml)
Essence Shine Last & Go! Gel Nail Polish - 84 Heat Is On (8 ml)
Catrice Volumizing Extreme Lip Balm - 020 Spice It Up (3,5 g)  x 2
Wella System Professional Chroma Elixir LuxeOil  (100 ml)
I Love... Mango & Papaya Super Soft Hand Lotion (75 ml)

Ja tosiaan nimihän on Keskisen Kyläkauppa, olen tainnut aina vain puhua Veljekset Keskisistä.. No, tiedätte, mitä tarkoitan. Yllättävän paljon sieltä jäi tällä kertaa haaviin. Oli hyviä tarjouksia. Sy-voide ja Wellan hiusöljy olivat 40% alessa, Essencen lakka ja Catricen huulivoiteet olivat vain euron kappale. Käsivoiteet ostin normihintaisina, mutta eivät olleet hinnoilla pilattuja nekään. Ostin siis kynsilakan pitkästä aikaa ja testasinkin sitä jo ja on aivan upea! Todella erikoinen sävy, eikä löydy toista samanlaista laatikostani. 

Lyko


Tyttäreni halusi muutaman Soap & Gloryn tuotteen (joita muuten nykyään saa myös Nordicfeeliltä) ja itse tarvitsin aurinkovoidetta, joten päätimme tehdä tilauksen Lykolle. Siellä oli sillä hetkellä lähes kaikesta 20% alennukset. Senpä vuoksi käteeni jäi myös tämä pakkaus. Tämä oli jo valmiiksi alennuksessa ja siitä sai vielä sen 20%, joten lähti todella halvalla. Aurinkovoiteesta en ottanut kuvaa, mutta oli Hawaiian Tropicin ja on tietenkin nyt reissussa mukana.


Rituals The Ritual Of Mehr Easter Giftbox:
Fortune Balms - Repair Natural Lip Care (4,8 g)
L'Éclat EdP (15 ml)
Recovery Hand Balm For Dry Skin (70 ml)
Energising Foaming Shower Gel Sweet Orange And Cedar Wood (200 ml)

Näissä tuotteissa on todella hurmaava tuoksu ja kaikki ovat sellaisia, etteivät jää liian kauaksi aikaa laatikoihin pyörimään. Harmittavasti vain tuosta hajuvedestä ei korkki lähtenyt irti sitten millään. Kun tarpeeksi kovaa yritin, lähti sekä korkki että myös se suihkeosa ja lisäksi hajuvettä roiskahti melkoisesti samalla sieltä ulos. Tietenkin otin yhteyttä Lykon asiakaspalveluun ja he lähettivät jo uuden tilalle. Siis koko pakkauksen eli nyt näitä on kaikkia kaksi. Siellä vaikuttaa asiakaspalvelu kyllä pelaavan hyvin. Rikkoontuneen hajuvedenkin sain pitää ja kaadoin ne jämät toiseen pulloon, joten tulee nekin käytettyä.

Yves Rocher

Tein pitkästä aikaa tilauksen YR:lle ja nämä ensimmäiset tuotteet ovat kaikki kaupanpäällisiä:


Pussukka, mikä sisältää Hammam-tuotteita
Light Botanical Balm (hiuksiin jätettävä hoitoaine) (8 ml)
Hydra Végétal 48H Non-Stop Moisturizing Gel Cream (50 ml)

Tässä vielä ne Hammam-tuotteet:


Hammam Hand Cream With Argan & Rose (30 ml)
Hammam Bath & Shower Gel With Argan & Rose (50 ml)
Hammam Body Lotion With Argan & Rose (50 ml)

Tämä oli pääsyy tilaukselle:


Advent Calendar

Halusin jonkun halvemmasta päästä olevan kalenterin, jossa olisi suurimmaksi osaksi ihan perusihonhoitoa. Vaihtoehtoina mietin tätä tai Nivean omaa, mutta Niveassa oli jälleen aivan liian monta niitä epämääräisyyksiä, jotka olisi saanut heittää melkein suoraan roskiin. Senpä takia päädyin tähän ja tämä onkin ensimmäinen kerta, kun YR:lta olen kalenterin tilannut. Muistaakseni täällä oli luukkujen takana tasan yksi tuote, joka ei niin miellyttänyt, joten oikein lupaava sisältö.

Cult Beauty



Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tilasin Cult Beautylta yhtään mitään ja tilaus meni ihan kivuttomasti. Juuri katselin yhden kauhutarinan (Cult Beauty this is not ok!), joten ei näistä aina tiedä. Jotenkin iskin silmäni tähän boxiin, kun sitä mainostettiin, joten oli vain pakko saada ja olin kärppänä paikalla, kun tilaus alkoi. Tässä kaikki tuotteet vaikuttavat loistavilta ja on täällä itselleni kolme uutta tuotemerkkiäkin.


Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops Highlighting Serum (40 ml)

Glow Recipeltä en ole aikaisemmin testannut mitään, mutta pitkään olen siitä haaveillut. Tämähän vaikuttaa niin ihanalta tuotteelta, joten käyttelen varmasti heti sopivan hetken tullen.


Too Faced Lip Injection Extreme Lip Gloss (4 ml)

Tämä huulia pullistava kiilto minulta löytyy jo ennestään pienemmässä koossa. Tämä on monille liikaa sen kihelmöinnin takia, mutta itse tykkään. Pitäisikin ottaa se edellinen versio nyt kunnolla käyttöön.


Color WOW Dream Coat Supernatural Spray (200 ml)

Tämä on paljon esillä ollut tuote ja suurella mielenkiinnolla olen tätä jo pari kertaa testaillut. Ei tämä nyt vielä ainakaan mikään niin mullistava juttu ole ollut, mutta jatketaan käyttöä. 


Supergoop! Glow Screen Spf 30 (15 ml)
Paula's Choice Exfoliate Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (30 ml)
Caudalíe Vinergetic C+ Instant Detox Mask (35 ml)

Tässä nuo kaksi ensimmäistä ovat uusia merkkituttavuuksia itselleni. Niin pitkään olen haaveillut tuosta Paula's Choicen nimenomaisesta tuotteesta ja nyt pääsen vihdoin kokeilemaan. Jos tykästyn, uskallan ostaa täysikokoisenakin. Myös nuo kaksi muuta tuotetta käyttelen erittäin mielelläni ja Glow Screenin voide on reissussa mukana. Katsotaan, tuleeko käytettyä.


Sellaisia ostoksia on kertynyt sitten viime ostosesittelyiden jälkeen. Vielä siis tämän vuoden puolella esittelen ne kaksi muuta kalenteriostosta sekä mikäli reissusta jotain kosmetiikkaa jää käteen. Lähdimme kuitenkin sellaiseen paikkaan, että jos jostain jotain jää, luultavimmin se on lähinnä lentokenttä. Katsotaan.. Rentouttavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo WOW hiussuihke enkä ole oikein ymmärtänyt mitä sen pitäisi tehdä :D hehkutetty, hypetetty mutta en tuntenut kyllä omassa tukassa mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän samanlainen tuntuma täällä päässä.. Ei tuo mikään ihmeentekijä ole! Sähköisyyttä ei ole kyllä esiintynyt tuota käytettäessä, joten siitä plussaa, mutta juuri muuta en ole huomannut... :( Ehkä pitäisi käyttää joka kerta pesun jälkeen, minä kun olen nyt käytellyt vähän sitä sun tätä..

      Poista