10.11.2022

Loppuneet tuotteet elokuu 2022

Elokuussa loppui taas kiva sekalainen seurakunta. Erityisen iloinen olen saadessani käytettyä sekä kasvonaamion että -kuorinnan, koska niitä minulle on kertynyt hirmuisen paljon. 


























Aloitan jälleen normaaliin tapaan hiuksista.


Schwarzkopf Got2b Instant Refresh Dry Shampoo
(ostospostaus)
Raikkaan tuoksuinen kuivashampoo, joka myös toimi hyvin. Hiukset tuntuivat puhtaammilta tämän käytön jälkeen. Lisäksi tämän sai hyvin sekoitettua hiuksiin, joten ei jäänyt mitään valkoisia jälkiä. Täytyy ostaa jossain vaiheessa uudestaan, nyt on toinen merkki käytössä. (5/5)

Schwarzkopf  Poly Color Sävyteshampoo - 11 Kirkkaanvaalea
Taas meni yksi tällainen luottoväri. Enkä ole vähään aikaan sävyä vaihtamassa, koska tämä tuntuu sopivan itselleni todella hyvin. (5/5)


Revuele Revox Just Argan Oil 100% Daily Nourishment
(ostospostaus)
Tämä oli yllättävän kiva öljy, piti ihon kunnossa. Käyttelin yövoiteena. Aluksi huomasin tässä hentoisen, miellyttävän tuoksunkin, mutta taisin tottua siihen, joten se jäi niihin muutamiin ensimmäisiin kertoihin. (4/5)

Revuele Revox Just Hyaluronic Acid 5% Hydrating Fluid (ostospostaus)
Tämä myös yllätti eli tykkäsin tästäkin. Käytin tämän aamuisin, imeytyi hyvin ihoon ja sopi oikein hyvin myös meikin alle. Tuntui jotenkin kirkastavan ilmettä ja silottavan ihoa. (4/5) 

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% (ostospostaus)
Tämä taas oli sitten pienoinen pettymys. Ei oikein tuntunut tekevän iholleni yhtään mitään. Käytin tämän yövoiteen alla, mutta ei kyllä tehnyt niitä ihmeitä, mitä se aiemmin käyttämäni niasiiniamidituote teki. Se aiempi selvästi korjasi ihoa, tämä ei. Tulipahan nyt testattua tämäkin The Ordinarylta, jolla yleensä on hyviä tuotteita, mutta on siellä hutejakin. (2/5)


Ecooking Day Cream
(ostospostaus)
Tämä voide pääsi jo käyttöön eli meni aika monen muun ohi jonossa sen vuoksi, että pelkäsin tämän menevän vanhaksi. Aivan mahtava kasvovoide, joka kosteutti hyvin ja imeytyi ihoon kunnolla. Sopi todella hyvin meikin alle ja tuoksu oli ihana. Voisin ostaa uudestaan. (5/5)

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream (Biotherm joulukalenteri 2020, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Tässä toinen aivan huippu kasvovoide ihanalla tuoksulla. Ihan samalla tasolla meni edellisen kanssa, joten voisin tätäkin ostella uudestaan. (5/5)


YA.BE Feed Your Skin Feed Your Mind Soothing And Nourishing Face Mask & Podcast
(Goodiebox 01/2021, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Podcastit jäivät kyllä kuuntelematta, mutta tuubin puristin niin tyhjäksi kuin mahdollista. Täytyy myös mainita tämän naamion väri, joka oli ehkä hieman arveluttava, enkä viitsi edes sanoa, mikä siitä tuli ensimmäisenä mieleen. Kuitenkin tämä oli oikein kiva ja rauhoittava naamio, joka oli myös helppo pestä pois. Jätti ihon pehmeän oloiseksi ja tuoksukin oli tässä kivan raikas. (4/5)

Favora Kirkastava Kuorintavoide Kasvoille (Goodiebox 07/2020)
Tässä voiteessa oli todella isot partikkelit, mutta silti tämä oli jotenkin hellävarainen. Lisäksi tämä jätti kasvot kosteutetun ja siloisen oloisiksi, joten oli mielestäni ihan perushyvä kuorinta. (4/5)


Doucce Fierce & Fine Graphic Pen Liquid Eyeliner
(LF joulukalenteri 2018, mukana 22 in 2022 -projektissani)
Hyvä silmänrajauskynä, jossa oli kapea ja pitkä "tussi", jolla sai helposti vedettyä hienon rajan. Tämä kynä vaan kuivahti melko nopeasti eli sen rajan vetäminen alkoi käydä työstä. Toki olihan tämän muutaman vuoden vanhakin, korkkasin kyllä vasta nyt kesällä, mutta kaipa ne kuivuu siellä pakkauksessakin. (3/5)

Steve Laurant Loose Powder Pigment - Rose Gold (Glossybox 11/2019, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Tätä käytin jossain vaiheessa joitakin kertoja korostussävynä, antoi kivasti kiiltoa, mutta en oikein tykkää sellaisesta irtopuuterisena. Tämän uuden projektini myötä sekoitin tämän lopun sitten vartalovoiteeseen ja käyttelin käsivarsilleni. Kimalteli kivasti auringossa ja tykkäsin. (3/5)


Mio Future Proof Body Butter
(LF Beauty Box 07/2022)
Hieman paksumman oloista vartalovoidetta, jota oli kuitenkin helppo levittää ja imeytyi ihoon täysin ja nopeasti. Tässä oli mieto, hyvä tuoksukin. Tuntui kosteuttavankin todella hyvin, joten tätä olisi mennyt isompikin tuubi. (5/5)

Lush Snow Fairy Shower Gel (Asos Box, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tässä on kyllä juuri niin ihanan karkkimainen tuoksu, mitä kaikki kehuvat. Tekisi mieli syödä. En tiedä, maksaisinko tästä kuitenkaan ihan normihintoja, mutta olihan tämä silti aivan upea suihkugeeli. Oli kiva päästä testaamaan. (5/5)


Rituals The Ritual Of Sakura Sensational Foaming Shower Gel
(LF Beauty Egg 2022)
Ihanan pehmeällä vaahdolla varustettu suihkugeeli, jossa on myös aivan mahtava tuoksu. Se ei ole tässä onneksi liian voimakkaana. Se vaahtokin on näissä sellaista jämäkän oloista eikä vetisty heti. Tykkäsin todella paljon ja onneksi näitä on muutama eri tuoksussa vielä jäljellä. (5/5)

Love Beauty And Planet Muru Muru Butter & Rose Body Lotion (Glossybox 01/2021)
Tässä oli se perinteinen tämän merkin tuoksu, joka on myös aivan valloittava. Itse voidekin oli juuri sopiva tähän aikaan vuodesta, koska ei ollut liian paksua. Levittyi ja imeytyi hyvin. Lisäksi iso pullo, joten kesti melko pitkään. Toivottavasti pääsen käyttämään tätä vielä toistekin. (5/5)


Burt's Bees Moisturizing Lip Balm - Watermelon
(LF Beauty Box 05/2021, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Erittäin hyvä huulivoide, josta jopa kaivelin hieman tuubista syvemmältäkin jämiä. Kosteutti hyvin ja tuoksu oli ihana. Onneksi näitä on vielä kaksi toisessa tuoksussa jäljellä. (5/5)

Aurikah Aura Body Fragrance Mist - Tropique (Glossybox 07/2021, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
No tämän tuoksu ei iskenyt, ei sitten ollenkaan. Se kookos tuli sieltä läpi liian voimakkaana ja oli todella keinotekoinen. Käyttelin tämän lähinnä kävelylenkeille mentäessä ja loppui siinä hommassa melko nopeasti, koska oli vain 50 ml pullo. (1/5)


Baylis & Harding Royale Garden Peony Hand Cream
(ostospostaus)
Jälleen loppui onneksi yksi tällainen käsivoide, muutama näitä olisi vielä jäljellä tämänkin jälkeen. Tämä on täysin mitäänsanomaton voiteena ja tässä nimenomaisessa versiossa se tuoksukaan ei ollut hääppöinen. Käytän nyt nämä kaikki kuitenkin loppuun, kun kerran tuli ostettua. (0/5)

Rituals The Ritual Of Jing Sleep Soothing Foot Balm (ostospostaus)
Tämä taas oli aivan loistava jalkavoide. Tämä piti jalkojen ihon kunnossa ja tuoksu oli hyvä. Ei taaskaan liian voimakkaana, eikä perinteisenä jalkavoiteen tuoksuna. Todella hyvä voide. (5/5) 

Siinäpä niitä taas oli ihan mukavasti, jotkut vähän kivempia tuotteita kuin toiset. Kivaa viikonlopun odotusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti