7.11.2022

Lookfantastic Beauty Box lokakuu 2022

Nyt ollaan reissun päällä, joten ajastin muutamat postaukset. Aloitan ajastukset jo kerrankin hyvissä ajoin saamastani lokakuun LF Beauty Boxista, mutta nyt olen sitten itse näiden kirjoitteluiden kanssa näin myöhässä. Marraskuun puolella jo mennään.. ja se tarkoittaa tietenkin myös sitä, että pian saa alkaa availemaan kalenteriluukkuja. Kivaa!



Alkuun tämä vaikutti jotenkin oudolta sisällöltä, muutama ei-niin-perinteinen tuote, mutta olihan tämä nyt loppujen lopuksi oikein kiva boxi. Näistä on puhdistuslappuset ja huonesuihke päässeet jo kovaan käyttöönkin. 


Korres Wild Rose Night-Brightening Sleeping Facial (20 ml)
Ensimmäisenä tuote, jonka pitäisi tehdä iholle ihmeitä yön aikana. Tämä sisältää mm. C-vitamiinia ja voiteen pitäisi mm. ravita, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Minulla on yövoiteet melko vähissä tällä hetkellä ja olenkin nyt muutamaa kasvovoidetta käyttänyt sen vuoksi sekä aamulla että illalla. Tämä on siis erittäin tervetullut tapaus ja kuulostaakin mielenkiintoiselta.

We Are Paradoxx Moisture Conditioner (50 ml)
Tämän pitäisi olla tehokkaasti kosteuttava hoitoaine, joka sisältää mm. argan-öljyä. Tältä merkiltähän on perinteisesti tullut kalentereista ja boxeista se tehohoito, mutta nyt tuli jotain muuta. En ole sitä tehohoitoakaan vielä testannut (joka siis itseltänikin löytyy), mutta paljon sitä on kehuttu. Tämäkin on toivon mukaan todella tehokas, joten suurella mielenkiinnolla otan joskus käyttöön. Tämä oli näillä näkymin ainakin mielestäni laatikon paras tuote.


Magnitone WipeOut Swipes Makeup Removal Pads 
Tämä kaksikko on tullut aikaisemminkin LF-laatikosta (02/2021) ja se pari on ollut todella tehokkaassa käytössä. Näistä olen superiloinen, vaikka tällaisista ei-kosmeettisista tuotteista en yleensä laatikoissa tykkääkään. Olen käyttänyt näitä ihan normaalien vanulappujen tapaan eli mm. kasvoveden kanssa, joten yksinään pelkän veden kanssa puhdistukseen en näitä ole testannut. Näidenhän pitäisi nimenomaan kosteutettuina toimia meikinpuhdistajina ihan yksinäänkin. 


Isoclean Makeup Brush Cleaner (110 ml)
Tämän kanssa vaihtoehtoinen tuote olisi ollut meikkisienien puhdistusaine ja olen kyllä tyytyväinen, että sain tämän kappaleen. Olen nyt tottunut puhdistamaan pienemmät siveltimeni joka kerta käytön jälkeen, joten tällaista ainetta on alkanut kulumaan. Meikkisieniä en puhdista yhtä usein, enkä kyllä käytäkään niin paljon kuin siveltimiä. 

Rituals The Ritual Of Sakura Rice Milk & Cherry Blossom Home Perfume (50 ml)
Tässä laatikon toinen tuote, jolle oli vaihtoehto ja se olisi ollut kynttilä. Jälleen olen iloinen saadessani tämän. Kynttilöitä kotona riittää, mutta tällaisia huonesuihkeita ei. Tässä on aivan ihana tuoksu ja kuten mainittu, on siis jo käytössä. 


Luvia Cosmetics Highlighter (1,6 g)
Viimeisenä vielä vegaaninen korostusväri, josta en löydä sävyä. Luvia-merkistä olen kuullut, mutta en ole itse muistaakseni päässyt aikaisemmin testaamaan. En ole tätäkään vielä testannut, mutta vaikuttaa ihan kivalta sävyltä, joten eiköhän tämäkin käyttöasteelle pääse jossain vaiheessa. 


Jotenkin tykkäsin tästä lokakuun boxista paljon, vaikka oli hieman tuollaisia epämääräisiä tuotteita useampi eli puhdistuslaput, siveltimien puhdistusaine ja huonetuoksu. Kaikki pääsevät kuitenkin ehdottomasti käyttöön. Hoitoaineesta sekä yövoiteesta olen todella innoissani. Mukavaa viikon alkua!

4 kommenttia:

  1. Miulle tuli samalla sisällöllä ja itsellenikin nuo variaatiotuotteet osuivat nappiin :D Enemmän iloa tuosta suihkeesta, kuin kynttilästä (vaikka nekin hyviä on).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sinullakin osui nappiin :) Tuota kun saa aina vähän jännittää, mutta aina välillä onnistaa! ;)

      Poista
  2. Kiva sisältö, ei aina sitä pelkkää purkkia vaan jotain muutakin. Vanulapuille ja siveltimien puhdistusaineelle olisi ollut varmasti käyttöä, samaten Rituals vessasuihkeena, kaikki muutkin ok paitsi highlighter ei sävynä mieleinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva sisältö vaikka sieltä löytyikin juurikin noita erilaisuuksia :) Nekin vaan sattuivat osumaan nappiin.. Highlighter oli kyllä omalla kohdallakin se vähiten innostava tuote, mutta kyllä sekin käyttöön pääsee :D

      Poista