30.10.2022

Nightmare on Panning Street Project Pan Final Update

Nyt olisi aika Nightmare on Panning Street -projektini finaalille tai ainakin tämän ensimmäisen erän loppumiselle. Jatkan tätä projektia uusilla teemoilla, mutta koska olen tavallaan lopetellut tätä ensimmäistä erää jo jonkin aikaa, niin teen tälle finaalipostauksen. 


Tämän todella hauskan projektin, joka perustuu kauhuleffoihin ovat kehittäneet Valerie ja Ceylan. Tämä alkoi viime vuoden Halloweenina ja tarkoituksena oli jatkaa tätä tämän vuoden Halloweeniin asti. Tässä on ollut 40 erilaista teemaa ja nyt niitä on siis kehitelty enemmän. Projektissa pyöritin koko ajan 13 tuotetta, kunnes pääsin viimeiseen teemaan, enkä aloittanut kierrosta enää alusta, joten tuotteet ovat pikku hiljaa vähentyneet. Viime kerran jälkeen jäljelle jäi kahdeksan tuotetta:

MAC Strobe Cream
Paese Silky Kiss Lipgloss
ColourPop Super Shock Cheek - Lunch Money
PÛR Midnight Masquerade Face Palette
Too Faced Cooling Matte Skin Perfecting Primer
Anna Sui Nail Color N - 002 Minnie Mouse 
Maybelline Lifter Gloss - 002 Ice 
Becca Shimmering Skin Perfector - Champagne Pop

Lupailin seuraavaa päivitystä neljän loppuneen jälkeen, mutta neljäs ja viides loppuivat melkein samana päivänä, joten päätin jättää näiden esittelyt finaaliin. Seuraavien kanssa olen päässyt tavoitteeseen:


Tuotteet ovat kuvassa loppumisjärjestyksessä. Todella tyytyväinen olen MACin Strobe Creamin (mukana teemalla Psycho - A product that makes you CRAZY) loppumiseen, koska se oli jo vanha tuote, joka on nyt vihdoin ja viimein saatu pois laatikosta pyörimästä - todellakin teki minut hulluksi. Toinen loppuun käytetty tuote on Too Faced'n pohjustaja (Children of the Corn - A food related item (name, shape or scent)), joka ei ollut vanha ja oli aivan täydellinen. Muiden kanssa oli vain käyttötavoitteita. Beccaa halusin käyttää 20 kertaa, palettia 50 ja kynsilakkaa (Child's Play - Something that has childlike packaging or theme) kuusi kertaa. Kiva oli näille muillekin myös melko vanhoille tuotteille saada sitä käyttöä.


Tältä näytti Beccan korostussävy jo 20 käyttökerran jälkeen eli siinä on selvä kuoppa. Jotenkin aika helposti sain noin näkyvää käyttöä aikaiseksi. Tämä oli projektissa mukana teemalla Christine - An item you made a special trip to the store to purchase. 

Tässä paletissa käyttelin lähinnä luomivärejä (toisella puolella on pari poskipunaa jne., joita käytin ehkä pari kertaa), joten esittelen vain tämän puolen eli miltä näyttää n. 50 käyttökerran jälkeen. 


Selvää käytön jälkeä siis tässäkin, mutta suosituin sävy sieltä erottuu selvästi. Käyttelin myös noita kahta tumminta jonkin verran ja vihreääkin pari kertaa. Tämä oli mukana teemalla Fright Night - A red item or something vampire themed (BITE Beauty!).

Yhteensä tämän projektin aikana käytin loppuun tai pääsin tavoitteeseen 37 tuotteen kanssa, joten jäljelle jäi siis enää kolme tuotetta:



Highlighter ja Paesen huulikiilto ovat melkein loppu ja Paesesta olen ottanut stopperinkin jo muutamia viikkoja sitten pois, mutta sitä tuotetta oli tuolla jäljellä vielä vaikka kuinka. Maybellinen huulikiiltoa olen käyttänyt vain kuusi kertaa, kun tavoitteena on 50.

Päätin, että nämä kolme jatkavat edelleen projektissa mukana eli uusia teemoja valitsen seuraavalla kerralla 10, jolloin mukana on taas yhteensä 13 tuotetta. Sen uuden aloituksen teen kuitenkin vasta ehkä reissuni jälkeen, koska luulen, että tässä on hieman kiireitä ennen matkaa, enkä ehdi valita tuotteita. Todellakin kuitenkin jatkan tätä, koska tämä on projekti, johon voi ottaa uudempiakin ja myös vähän erilaisia tuotteita mukaan, mitä en normaalisti ottaisi. Niitä on lisäksi hauskaa valita omasta arsenaalista. Rentouttavaa sunnuntain loppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti