16.10.2022

Loppuneet tuotteet heinäkuu 2022

Heinäkuussa loppui kivasti useampikin isompi pakkaus. Tässä kuussa oli kovasti yritystä oikeasti keskittyä tuotteiden käyttämiseen eli tyyliin yhteen kerrallaan, joka näytti tuottavan tulosta.


Pinosta löytyy myös useampi vähän vanhempi tuote, mikä myös ilahduttaa silmää.


Love Beauty And Planet Coconut oil & Ylang Ylang Shampoo
(ostospostaus)
Todella hyvin pesevä shampoo, joka 400 ml:n kokonsa vuoksi riitti pitkään. Vaahtosi kivasti ja oli hyvä tuoksukin. Ostan joskus lisää, ja varsinkin mikäli tulee yhtä halvalla vastaan kuin tämäkin tapaus. Tämä maksoi 1,50 € eikä 1,90 €, kuten ostospostauksessa kerroin. Näitä on vielä onneksi vaaleanpunainen versio jäljellä. (5/5)

Garnier Fructis Strength & Shine Strengthening Conditioner x 2
Päädyin vihdoin käyttämään nämä pois. Toisessa on ollut pitkään vain jämät jäljellä, mutta kun tämä vaan ei ollut mitään maailman parasta hoitoainetta niin on jäänyt vähän roikkumaan. Toinenkin oli korkattu ehkä siinä toivossa, että se olisi parempi versio, ei ollut. Onneksi minulla on sitä L'Oréalin ihmeainetta, joka pelasti tilanteen. Hyvä tuoksuhan näissä Garnierin tuotteissa yleensä aina on ja niin tässäkin, todella raikas. (2/5)


Verso Extra Nourish Eye Cream (LF Beauty Box 01/2021)
Tämä oli pieni 7 ml tuubi ja olisin kaivannut lisää. Aivan ihanan täyteläinen sy-voide, jonka laitoin aina yöksi ja tuntui tekevän ihmeitä. Loistava tuote. (5/5)

Starskin VIP The Gold Mask Eye (LF Beauty Box 12/2021)
Superhyvät silmänalusnaamiot, jotka pysyivät iholla todella hyvin ja kosteuttivatkin selvästi. Pidin näitä vähän aikaa jääkaapissa ennen käyttöä, joten piristivät myös kivasti. Lappuset olivat kultaisen väriset, joten näissä oli vähän luksustakin mukana. (5/5)


Biotherm Life Plankton Sensitive Emulsion
(Biotherm joulukalenteri 2020, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Näitä on tullut muutama kappale käytettyä ja aina vain tuntuu hyvältä voiteelta. Imeytyy hyvin ihoon, kosteuttaa ja meikki sopii hyvin päälle. (5/5)

Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream (LF joulukalenteri 2020, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Tämäkin oli ihan perushyvä kasvovoide, joka teki samat asiat kuin edellä esitelty Biothermin oma. Tässä oli vielä hyvä tuoksukin. (5/5)

Verso Nourishing Cream With Niacinamide (Goodiebox 01/2021, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Tämä myös teki samat ja vielä vähän jotain ekstraa päälle, joten tämä oli aivan loistava voide. Voisiko syynä olla se, että sisälsi niasiiniamidia..? Tämä tuntui jopa vähän silottelevan niitä pieniä juonteita, mitä kasvoilta löytyy sekä pehmensi ihoa. Minusta tuli nyt Verson ystävä näiden kahden loppuneen tuotteen ansiosta, kummatkin olivat aivan loistavia. Näitäkin boxeista tai kalentereista odotellessa, en raaski kuitenkaan ihan normihinnoilla ostella tähän hätään ainakaan. (5/5)


By Terry Mascara Terrybly Growth Booster - 1. Black Parti-Pris
(ostospostaus)
Täytyy myöntää, että tämä oli jonkin asteinen pettymys. Oli kuivahkoa alusta lähtien eikä tehnyt ripsille mitään ihmeellistä. Hyvä, että sai edes jotain väriä tästä irti. Olisi voinut kuvitella tämän olevan viimeisen päälle loistava tapaus.. tai sitten sain vain huonon kuivahtaneen kappaleen.. (2/5)

Avant Pro-Perfecting Collagen Primer (Glossybox 09/2019, mukana 22 in 2022 -projektissani)
Jos nyt yleensä olen ollut hieman pettynyt Avantin tuotteisiin, niin tähän en todellakaan ollut. Ensin tietenkin oudoksuin tämän aika juoksevaa koostumusta, mutta alkusäikähdyksen jälkeen tämähän toimi aivan loistavasti. Vaikutti vähän sellaiselta "gripping" primerilta, jonka päälle meikki tarrasi paikalleen. En käytellyt tätä nenälleni, joka on se pahiten rasvoittuva osa, mutta muualla kasvoilla kyllä. Todella hyvä tuote, jota en tule ostamaan lisää hintansa vuoksi, mutta käyttelen mielelläni, jos jostain ilmaantuu. (5/5)

Make Up For Ever Step 1 Mattifying Primer
Loppuipa vielä toinenkin pohjustaja, joka on ollut ikuisuuden käytössä ja jota todellakin käyttelin melkein vain ja ainoastaan sinne nenälleni. Tämä oli aivan täydellinen siihen, koska piti rasvoittumista kurissa todella pitkään. Lisäksi pienellä määrällä pärjäsi pitkälle ja melkeinpä liikaa ei voinut edes käyttää, koska muuten olisi lähtenyt rullaamaan ja tukkimaankin paikkoja liikaa. Tätä voisin ostaa lisää näilläkin hinnoilla, mutta pitäisi saada varastojani näiden pohjustajienkin osalta ensin hieman pienemmiksi. (5/5) 


Dwtn Paris Micellar Gel
(Glossybox 04/2021)
Niin ihanan raikas puhdistusaine, että voisin ostaa jopa lisää, jos vastaan tulee. Tämä puhdistikin ihon ja silmämeikin todella hyvin ja tykkäsin tämän omituisesta tuoksustakin. Oli todellakin positiivinen yllätys, käyttöä ihan odotti joka ilta. (5/5)

Lavera Hydro Sensation Gesichts-Pflegespray (Glossybox Saksa 2021, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tämä oli eräänlainen monitoimituote, jota olisi voinut käyttää myös mm. pohjustajana ja raikastajana, mutta itse käytin tämän kokonaisuudessaan kasvovetenä. En oikein tykännyt, valitettavasti. Tämä jätti ihon liian rasvaisen ja tunkkaisen oloiseksi, joten kasvot oli ihan pakko huuhdella vielä tämän käytön jälkeen. Kyllä tämä loput meikinjämät puhdisti kasvoilta hyvin, mutta ei ollut itselleni tarpeeksi sopiva tuote. Tuoksukin hieman tökki. (3/5)


Malibu Lipcare Watermelon Flavour Spf 30
(ostospostaus, mukana kasoja pienemmiksi -projektissani)
Tämä oli todella sisukas tapaus, joka alkoi jo oikeasti todella kyllästyttämään. Tästä ei vesimelonin tuoksua saanut irti millään eikä se voidekaan mitään ihmeellisen kosteuttavaa ollut. Ja kului hitaasti, vaikka kuinka yritin superkäytellä tätä pois. Enkä oikein tiedä tuosta spf:stäkään, eipä minulla ole huulet auringossa ikinä muistaakseni kärsineet, mutta eivät kyllä kärsineet nytkään. Näitä olisi vielä kaksi toisessa tuoksussa jäljellä.. (1/5)

Bloom Blossom Wonder Worker Multi-Tasking Balm (LF Beauty Box 03/2021)
Tässä toinen pettymys. Vakaa tarkoitus oli käyttää tämä huulivoiteena, mutta en kestänyt tämän tuoksua enkä koostumusta ollenkaan. Tämä oli melkoisen litkuista ja tuoksu aivan liian omituinen nenän alle laitettavaksi. Käyttelin sitten ihollani sinne sun tänne ja yöksi varsinkin kantapäilleni. Eipä tuntunut oikein tekevän mitään. Suuren suuri pettymys.. ja silti leikkasin kahtia. (0/5)


Yves Rocher My Kiwi Kiss Kiwi Perfumed Shower Gel
(ostospostaus)
Ai että tämä olikin aivan ihana tapaus. Pullon suusta, kun tätä tuoksuttelee, ei vaikuta kovin kummoiselta, mutta suihkussa se tuoksu leijui ilmassa ja jotenkin hurmasi täysin. Suihkugeelin koostumuskin oli hyvä. Voisin jopa ostaa lisää, jos tätä YR:lta vielä saisi. (5/5)

Dicora Urban Fit Citrics & Peach Shower Gel (ostospostaus)
Tämä oli 400 ml kokoinen pullo, joten kesti todella pitkään. Tuote oli ehkä hieman liian juoksevaa, mutta tuoksussa puski läpi miedosti juurikin sitrus sekä persikka, joten siitä tykkäsin. Näitä on vielä erilainen versio jäljellä. (4/5)


Nivea Firming + Bronze Gradual Tan - Fair To Medium Skin
(ostospostaus)
Todella helposti käytettävä itseruskettava voide, joka antoi sopivasti vähän väriä. Käyttelin vain säärilleni, jotka eivät ota millään ruskettuakseen normaalilla tavalla, joten näistä on siihen apua. Ihan käsin tätä vain aina levittelin ja jos käytteli vähän tiuhempaan tahtiin, sävystä sai näin asteittain hieman tummempaa. Mitään viiruja tms. en ikinä huomannut, joten oli loistava tuote. Tuoksu oli ominainen itseruskettavien tuoksu, mistä en oikein välitä. (5/5)

Love Beauty And Planet Shea Butter & Sandalwood Oil Shea Velvet Body Lotion (Glossybox 01/2021)
Ihanan tuoksuinen vartalovoide, joka oli juuri sopivan kevyt kesäksi. Saattaisi kyllä tosin toimia talvellakin. Kosteutti hyvin ja imeytyi nopeasti ihoon. Näitä oli tässä vaiheessa toisessa tuoksussa jäljellä vielä yksi varastoissani, mutta sen käyttelin loppuun elokuun puolella. (5/5)


First Aid Beauty Bump Eraser Body Scrub
(Feelunique joulukalenterista 2021)
Tämä oli kyllä erittäin raju kuorinta, mutta tämän pitäisi silti olla sopiva tuote herkemmällekin iholle. Tämä oli kuin pieniä hiekanmuruja olisi iholle hieronut, mutta kyllä siitä sileä sitten tulikin. Niitä 'bumpseja' minulla ei muistaakseni ollut, joten niihin en tätä saanut testattua. Niitä taitaa tulla itselleni joskus lähinnä auringosta. (5/5)

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (Kicks joulukalenterista 2021)
Tulin nyt tämän ihanuudenkin sitten käyttäneeksi kesällä ja lisää pitäisi saada, joten toivottavasti ilmestyy jostain laatikosta. Kuinka voikaan tuote olla näin upea. Tuoksukin jää iholle pyörimään koko päiväksi, eikä todellakaan tarvitse laitella mitään muita hajusteita. Onneksi minulla on tästä se pieni vartalosuihke vielä jäljellä. (5/5)


Victoria's Secret Forbidden Fantasy Fragrance Mist
(mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Jälleen sain projektin myötä yhden vanhan VS:n suihkeen käytettyä loppuun. Tässä oli jännä tuoksu, mutta niin ihanan raikas ja kesäinen (passion fruit & jasmine) ja se pysyikin ihollani hyvin, kuten tähän asti kaikissa VS:n suihkeissa on muistaakseni käynyt. Keskityin melkolailla tuoksujen käytössä vain tähän, joten sain senkin vuoksi tämän nopeasti loppumaan. Syyskuussa loppui jo seuraavakin.. (5/5)


OPI RapiDry Top Coat
(OPI joulukalenteri 2021)
Todella hyvä päällyslakka, joka kuivatti kynsilakan nopeasti. Harmi, kun tämä oli vain pieni 3,75 ml pullo eikä kaikkea saanut edes käytettyä sotkematta lakkaa. Olisin käyttänyt enemmänkin. (5/5)

Essence Colour & Go Nail Polish - 106 Free Hugs (mukana kynsilakkaprojektissani)
Ihanan sävyinen lakka, jota oli kiva käytellä varsinkin kesällä. Tykkään Essencen lakoista, niitä on helppo levittää hyvän siveltimen ansiosta ja monesti yksi kerroskin voisi riittää. Tosin laitan yleensä kaksi. Todella helppokäyttöisiä ja loppuvatkin suhteellisen nopeasti, jos sen nyt voi positiivisuudeksi laittaa. (5/5)


Baylis & Harding Royale Garden Peony Hand Cream
(ostospostaus)
Olen näitä samoja käsivoiteita nyt muutaman käyttänyt, eikä vakuuttanut tämäkään versio. Tässä oli paljon miedompi tuoksukin kuin niissä muissa, joten sekään ei piristänyt millään muotoa, joten aikalailla mitätön tapaus. Tämä imeytyy todella nopeasti ihoon, mutta ei siis kosteuta tai hoida käsiä mielestäni millään muotoa. En kyllä sorru näihin enää uudestaan ja yritän käytellä ne viimeisetkin tuubit niin äkkiä pois kuin kykenen. (0/5)

Ahava Deadsea Water Mineral Hand Cream (Feelunique joulukalenterista 2021)
No tässä taas oli tuoksua vaikka muille jakaa, onneksi tykkäsin siitä. Tämä voidekin oli todella hyvä, aivan selvästi hoiti ihoa. Täysin edellä esitellyn käsivoiteen vastakohta. Käyttelin sellaisena 'tarvittaessa' tapauksena, joten ei kulkenut käsilaukussa eikä ollut yö- tai työpöydällä. Aivan ihana. (5/5)

Sainpahan jälleen yhdet loppuneet tuotteet esiteltyä, vähän tämä laahaa vieläkin jäljessä. Hyvää sunnuntain jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Huh, olipas tosi paljon isoja tyhjiä purkkeja!! Muistelen että mulla on ollut tuo Laveran suihke ja tykkäsin siitä kasvovetenä, mutta en niin paljoa että lisää olisi tullut hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä vino pino :) Joskus vähän itsekin yllätyn loppuneiden määrästä :D Ei oikein pahemmin sykähdyttänyt tuo Laveran tuote, ei ehkä oikein sopinut ihotyypilleni, mutta oli kiva kokeilla :)

      Poista
  2. Hyviä tuotteita siulla taas loppuneissa!

    Yvesin My Kiwi Kiss:stä samat mietteet, ei kummoinen pullosta nuuhkittuna :D

    Baylis & Harding -tuotteilla on kyllä kivoja ulkoasuja tuotteissaan ja tuoksut kuulostaa hyviltä, mutta lähes aina ne onkin sitten pettymyksiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo YR:n suihkugeeli vei kyllä mennessään! Aivan ihana positiivinen yllätys <3 Ja olen niin samaa mieltä Baylis & Harding tuotteista - ei oikein tiedä, mitä sieltä tulee vastaan ja useimmiten ovat pettymyksiä! Onneksi on ollut pari kivaakin tuotetta, joten saavat vähän anteeksi :D

      Poista
  3. Komea kasa loppuneita ja kaikki meikälle vieraita tuotteita! Ja tykkään muutenkin blogistasi, kiitos siis paljon! T Helsingin Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos paljon! Todella lämmittää sydäntä, että tykkäät lueskella! <3 Kivaa syksyn jatkoa! :)

      Poista